Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyumuz aynı ama ben 66 kiloyum bende artık karar verdim kilo vermeye, bende senin gibi fotografımı gördüm arkadaslarımla ve hepsi incecik dururken benim kollar göbek berbat çıkmıs, istersen beraber verebiliriz kiloları, benim hedefim 60 kilo olmak
kilo verdikce gelen ozguven ve mutluluk paha bicilemezz
bunu iki hafta olmadi bile 2 kilo vererek tadiyorum cok kolay sadece kesin karar verr arkadasim geckten hic zor dedil istersen sana kullandigim bitki cayinida tavsiye edebilirim![]()
enasıl bir şey ki ben öyle gıkımı çıkarmam içerim işe yarıyosa![]()
bu arada chauu suyun siniri olmasin 2.5 litre yapmalisin 3 gun sikinca disini gerisi geliyo gercektenben 1 hafta once arkadasima gittim 35 yasinda bir cocugu var 38 beden kendine aldiklarini gorunce hirs yaptim arkadasimida buna alet ettim hadi sizde bana katilin hep beraber kurtulalim![]()
o kadar çok isterimki bi arkadaşım olmasını :) hemen hemen aynı vermemiz gereken kilo aslında :)
selam canım o zaman ben sana bu yolsa eslik edecegim :)
boyum 160
bugünki kilo 66.8
hedefim 60 kilo olmak en geç mayısa kadar
yaptıklarıma gelirsek, aç karnıma Sabah elma sirkeli su ve gece yatmadan aynısından içiyorum
biraz yürüyüs yapıyorum
ama yediklerime dikkat edemiyorumstresliyim bu aralar ve sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum
baslangıç olarak bu günü not aldım yani 19/01/14 ve bu ay çıkmadan 65 olmam lazım![]()
bu arada chauu suyun siniri olmasin 2.5 litre yapmalisin 3 gun sikinca disini gerisi geliyo gercektenben 1 hafta once arkadasima gittim 35 yasinda bir cocugu var 38 beden kendine aldiklarini gorunce hirs yaptim arkadasimida buna alet ettim hadi sizde bana katilin hep beraber kurtulalim![]()
yaptım diyet 1 hafta bugün bozdum niye bilmiyorum ama az önce patlamış mısır yedim kolayla beraber onun verdiği pişmanlıkla geziniyorum ortalıkta bide geçen seneki bi fotoğrafımı gördüm ama bacaklarım nasıl kalın çıkmış öyle böyle değil ya ona üzülüyorum bi yandan şu zayıflamanın bi ilacını yapsalarda kurtulsak....
bence yediğin patlamış mısıra hiç üzülme
mısır haşlndığı yada közlendiği zaman çok karbonhidratlıdır diyet için sakıncalıdır
ama patladıı zaman karbonhidrat bağları çözülür ve seliloza dönüşür
selilozda kilo yapmaz çünkü vücutta depolanmadan direk olarak atılır
tabiki mısırı patlatırken içine koyduğun yağın ve tuzun da hesabını yapmak lazım
az yağlı ve az tuzlu bir patlamış mısırdan pek zarar gelmez rahat ol
.