Kendimi Berbat Hissediyorum.....

chauu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
54
1
16
Merhabalar moralim öyle bozukki resmen alay konusuyum bıktım artık şu kilolardan 1.60 60 kiloyum sürekli söylenmesinden herkesin biraz kilo ver demesinden bıktım diyete başlıcam ama lütfen yanımda olun tek başıma yapamam ki...

Kimseye kendjni begendirmek zorunda degilsin.
Sirf onlar diyo diye kilo verme.. vermek istedigin icin ver..

okadar asiri bir kilonda yok boyunla kilon tam yerinde aslinda
kendine Dert etmeden verebilirsin .

1 kişi dese tamam susayım ama bütün çevreem arkadaşlarım hepsi birden üzerime geliyo ailem dahil..artık galiba sorun var diyorum keşke böyle olmasa..teşekkürler yorumun için

yaptım diyet 1 hafta bugün bozdum niye bilmiyorum ama az önce patlamış mısır yedim kolayla beraber onun verdiği pişmanlıkla geziniyorum ortalıkta bide geçen seneki bi fotoğrafımı gördüm ama bacaklarım nasıl kalın çıkmış öyle böyle değil ya ona üzülüyorum bi yandan şu zayıflamanın bi ilacını yapsalarda kurtulsak....

Yarından itibaren yazıcam her öğünümü buraya bakalım 10 kiloyu ne kadar zamanda vericem aslında ben geçen sene 8 kilo vermiştim bi ara ama aldım yine olsun şimdi yeniden başlıcam ama yavaş yavaş kalıcı kilo vermek istiyorum :)) beraber diyet yapalım ya bana destek olun

boyumuz aynı ama ben 66 kiloyum bende artık karar verdim kilo vermeye, bende senin gibi fotografımı gördüm arkadaslarımla ve hepsi incecik dururken benim kollar göbek berbat çıkmıs, istersen beraber verebiliriz kiloları, benim hedefim 60 kilo olmak

kilo verdikce gelen ozguven ve mutluluk paha bicilemezz
bunu iki hafta olmadi bile 2 kilo vererek tadiyorum cok kolay sadece kesin karar verr arkadasim geckten hic zor dedil istersen sana kullandigim bitki cayinida tavsiye edebilirim

o kadar çok isterimki bi arkadaşım olmasını :) hemen hemen aynı vermemiz gereken kilo aslında :)

kilo verdikce gelen ozguven ve mutluluk paha bicilemezz
bunu iki hafta olmadi bile 2 kilo vererek tadiyorum cok kolay sadece kesin karar verr arkadasim geckten hic zor dedil istersen sana kullandigim bitki cayinida tavsiye edebilirim

nasıl bir şey ki ben öyle gıkımı çıkarmam içerim işe yarıyosa

kahvaltı:yarım salatalık
yarım domates
çok az peynir
sonra 4 bardak su içtim öğlen yiyemedim
akşam: 1 yeşil elma yedim bu kadar şimdi suyu tamamlarım belki yeşil çay içerim
şuan 59 kiloyum her cumartesi yazarım kilomu :):)))

unutmuşum yazmayı bugün 2 buçuk saat yürüyüş yaptıım :):)))

nasıl bir şey ki ben öyle gıkımı çıkarmam içerim işe yarıyosa
e

valla bizde ise yariyo arkadasimla birlikte kararverip basladik ikimizde cok guzel 1 hafta oldu cayi kullanali ama biz yedigimizi birbirimize yaziyoruz ve yorum yapiyoruz bu cayda yag yakimina kolaylik sagliyo bunu goreceksin pahalida degil tadida guzel nurs biberiye cayi kullanimi uzerinde yaziyo 45 dk ara ile hergun farkli kullaniliyor ve aktarlarda bulabilirsin bence bunu denemelisin

bu arada chauu suyun siniri olmasin 2.5 litre yapmalisin 3 gun sikinca disini gerisi geliyo gercektenben 1 hafta once arkadasima gittim 35 yasinda bir cocugu var 38 beden kendine aldiklarini gorunce hirs yaptim arkadasimida buna alet ettim hadi sizde bana katilin hep beraber kurtulalim

bende istiyorum ama dyet yapamıyorum yaaa ilk günden bozuyorum diyeti. spor desen hak getire zaten çıkıp yürüyüş yapabileceğim yer yok göbek aldı başını gidiyo off offf

o kadar çok isterimki bi arkadaşım olmasını :) hemen hemen aynı vermemiz gereken kilo aslında :)

selam canım o zaman ben sana bu yolsa eslik edecegim :)

boyum 160
bugünki kilo 66.8

hedefim 60 kilo olmak en geç mayısa kadar

yaptıklarıma gelirsek, aç karnıma Sabah elma sirkeli su ve gece yatmadan aynısından içiyorum
biraz yürüyüs yapıyorum
ama yediklerime dikkat edemiyorum stresliyim bu aralar ve sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum

baslangıç olarak bu günü not aldım yani 19/01/14 ve bu ay çıkmadan 65 olmam lazım

inşalah canım bende bugün tartıda 56yı gördüm ama tokken bakalım sabah aç karnıma tartılırım.yediklerime bende bugün dikkat etmedim akrabalar geldi :)) yarın yine sıkı yönetime dönücem beraber zayıflarız güzelce :)) be sirkeli suyu denedim yazın ama işe yaramadı bende bıraktım zaten tadı kötü spor içinse yürüyüş yapıyorum bide günde 250 mekik çekiyorum :))

suyu zaten çok içerim bende 3.5 litreyi gördüğüm oluyo o konuda iyiyim ama bende acayip hırslıyım hala......

kahvaltı : 1 elma
1 mandalina
6 bardak suyumu içtim
öğle: 1 elma
akşam:bi parça ıspanaklı börek
azıcııık pasta (pişmanım çok )
suyu tamamlar yatarım :))

bence yediğin patlamış mısıra hiç üzülme
mısır haşlndığı yada közlendiği zaman çok karbonhidratlıdır diyet için sakıncalıdır
ama patladıı zaman karbonhidrat bağları çözülür ve seliloza dönüşür
selilozda kilo yapmaz çünkü vücutta depolanmadan direk olarak atılır
tabiki mısırı patlatırken içine koyduğun yağın ve tuzun da hesabını yapmak lazım
az yağlı ve az tuzlu bir patlamış mısırdan pek zarar gelmez rahat ol

.

sağol :) zaten çok tuzlu ve yağlı yemem yinede etraftan zararlı olduğunu duyup üzülüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…