Kendimi bir türlü beğenemiyorum :( ?

blockb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
74
19
3
32
İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.

Son düzenleme:
Kıyamam. Çok kötü bir his olmalı. Ben de yıllarca kendimi hep çok çirkin görmüşümdür ve hala da beğenmem. Ama artık bunu hiç takmadigimi farkettim. Ve etrafımda her zaman arkadaşlarım çok çok güzel kızlar oldular, onlara karşı kompleks hissetmedim hiçbir zaman ama niye çirkinim diye üzülürdum :D

Sonra anladım ki kaderin güzel olmaliymis.

Özgüveni eksikliği var sende.
Bunun için destek alabilirsin. Kendini sevmemen en büyük hatan. Ayna ile barışık olmalısın. Güzellik kavramı sözlerde yatar aslında, elbette yüz hattın, gözlerin, gülüşün, saçların vb. bir çok somut madde sayılabilir güzellik için fakat "dil" çok önemli. Zeka ile bir adım öne çıkmalısın.

İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Önce kendinle barış bu ne canım özgüven eksikliği resmen ne insanlar var ya kendini beğenen tobelerim olsun sen neyin eksik kolun bacağın gözün sağlam mı sen ona bak bakımlı ol çirkin insan yok bakımsız insan vardır yapma lütfen kendine niye hayatı zindan ediyorsun lütfen yani kadın ne kadar çok güvenir kendini beğenirse o kadar güzel gözükür hoşlandığını çocuğa gelince önce arkadaşça yanaş ortak birşeyler paylaşın gidin bı cafeye sohbet et çay ic hadi sinemaya gidelim falan de yani ne bilem

dişlerini temizlet, düzenli saç, cilt bakımı ve manikür yaptır ve her gün banyo yap,
bana göre dişleri, saçları, tırnakları ya da dişleri kirli görünen bir kadın isterse adriana lima olsun çirkindir.
bir de estetiğe karşı değilsen ve burnun çirkinse onu da yaptır, burun yüz ifadesini inanılmaz değiştiriyor.

Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır bunu unutma herinsanı derlerya bin kişi sever bir kişi alır ben çirkin olduğunu dusunmmuyorum fotonu koyarsan daha çok yardımcı olacak oluruz bence

Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor
Kıyamam. Çok kötü bir his olmalı. Ben de yıllarca kendimi hep çok çirkin görmüşümdür ve hala da beğenmem. Ama artık bunu hiç takmadigimi farkettim. Ve etrafımda her zaman arkadaşlarım çok çok güzel kızlar oldular, onlara karşı kompleks hissetmedim hiçbir zaman ama niye çirkinim diye üzülürdum :KK70:

Sonra anladım ki kaderin güzel olmaliymis.
Evlendiniz mi? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Çevremdeki erkekler çirkşn olduğumu söyledi

dişlerini temizlet, düzenli saç, cilt bakımı ve manikür yaptır ve her gün banyo yap,
bana göre dişleri, saçları, tırnakları ya da dişleri kirli görünen bir kadın isterse adriana lima olsun çirkindir.
bir de estetiğe karşı değilsen ve burnun çirkinse onu da yaptır, burun yüz ifadesini inanılmaz değiştiriyor.
Dini inancımdan dolayı karşıyım. Dişlerime zaten çok özen gösteririm. Bir insanda en dikkat ettiğim yer dilleridir. O yüzden bende kendime özen gösteririm. Saçlarım çok cansız hiç şekle girmiyorum. Çık çirkin

Özgüveni eksikliği var sende.
Bunun için destek alabilirsin. Kendini sevmemen en büyük hatan. Ayna ile barışık olmalısın. Güzellik kavramı sözlerde yatar aslında, elbette yüz hattın, gözlerin, gülüşün, saçların vb. bir çok somut madde sayılabilir güzellik için fakat "dil" çok önemli. Zeka ile bir adım öne çıkmalısın.
Malesed saf bir kızım. Derslerim iyi fakat çalıştığım için zeki olduğumdan değil. Kırmaz falan değilim. Erkesi kendim gibi görüyorum.

Klasik olcak ama önce kendine güvenmelisin. Dik dur, duruş önemli. Saçın cılızsa örebilirsin. Benim ki de cılız, ben gece tepede topuz yapıp yatıyorum. Sabaha dalgalı gibi havalı oluyo tavsiye ederim. Ayrıca güzel saç spreyleri var. Yüzüne de makyajla şekil verebilirsin. Eyeliner, rimel, ruj değiştirir insanı. Biraz da kıyafetini yaşına göre design edersen, gayet hoş gözükebilirsin bence.. Ama öncelikle kendin istemeli ve kendine güvenmelisin..

Klasik olcak ama önce kendine güvenmelisin. Dik dur, duruş önemli. Saçın cılızsa örebilirsin. Benim ki de cılız, ben gece tepede topuz yapıp yatıyorum. Sabaha dalgalı gibi havalı oluyo tavsiye ederim. Ayrıca güzel saç spreyleri var. Yüzüne de makyajla şekil verebilirsin. Eyeliner, rimel, ruj değiştirir insanı. Biraz da kıyafetini yaşına göre design edersen, gayet hoş gözükebilirsin bence.. Ama öncelikle kendin istemeli ve kendine güvenmelisin..
Göz altı morlukları için bir öneriniz var mı?

24 yasinda cirkin olunmaz.bi defa gencliginin verdigi bir guzelligin var bunun farkina var.ginder ozelden resmini soyleyeyim sana napacagini.ya da daha iyisi buraya koy soyleyelim hep beraber fikir al.cirkin kadin yoktur

Fotoğraf atamam amasize çirkinliğimi şöyle anlatayım. üzerinden daha 1 hafta bile geçmedi. bir tane kız kankamla beni birbirimize benzetti. Kankam hemen tepki gösterdi. Ben birilerine benzetilmekten nefret ederim falan dedi. Halbuki başka bir arkadaşım, kankamı bir mankene benzetmişti o zman başkasına benzetilmekten sinir olmamıştı. Sanki bana değil de maymuna benzetilmiş gibi bir tepki verdi. :( :( Kırıldım ağlayacak gibi oldum ama ortam müsait değildi.

24 yasinda cirkin olunmaz.bi defa gencliginin verdigi bir guzelligin var bunun farkina var.ginder ozelden resmini soyleyeyim sana napacagini.ya da daha iyisi buraya koy soyleyelim hep beraber fikir al.cirkin kadin yoktur
Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.

Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.
fikir alirdin
senin giremedigin seyleri diger kadinlar gorup yol gosterebilir.ozelden yolla silerim istersen.onceden bir uye vardi o yolllamisti mesela aslinda guzel bir kadindi ama farkinda degildi burada ona da yardim etmistik

Back
X