Kendimi bir türlü beğenemiyorum :( ?

Sen kendını sevmezsen kımse sevmez ki.Kendını o vıdeolar da ki kızlarla kıyaslıyorsan eger bırde dogal hallerıne bak hepsı makyaj efekt falan ıste kımsenın kımseden ustunlugu yok kımının gözlerı kımının sacları daha guzel birbirinden kendın de ki guzellıklerı bul kendıne ıyı bak pıskolojı de cok onemlı bana göre.

Kızmadan önce düşün ne halde olduğumu... Nasıl bir psikoloji de olduğumu

Kizmiyorum ne haddime kimse kimseyi terslememeli zaten ozellikle bir derdim var topiginde. Sana demek istedigim kendini cok salmissin. Bak su ana kadar bir kisi bile cirkin demedi bana aksine herkesin ilk dedigi guzelsin, yolda dondurup iltifat eden insanlar olurdu ama ben kendimi guzel gormuyordum. Moduna gore degisir insanin anlatabiliyor muyum sen guzel gor ki cevren de guzel gorsun. Sevgilin olmadiysa da Allah hayirlisini versin ben bir erkek ugruna mahfettim guzelligimi herseyimi. Seni sadece guzelligin icin seven erkekler senden daha guzelini bulunca birakir seni. Onemli olan birikimin ve sempatin. Bastan salman seni disari acmiyor ve kimse yaklasmiyor. Ben kendimi suan disari kapadigim icin bana da kimse yaklasmiyor mesela anlatabildim mi? Biraz bakim biraz ozguven biraz karakterini disari yansit farkini koy.

Malesed saf bir kızım. Derslerim iyi fakat çalıştığım için zeki olduğumdan değil. Kırmaz falan değilim. Erkesi kendim gibi görüyorum.
Özeleştiriye bu kadar açık olman iyi fakat bu iyiliği özgüvende de göstermelisin..
Kimse muazzam değildir blockb, sadece insanlar kendini muazzamlaştırır. Aynaya bak ve seni rahatsız eden noktalara "onlardan neden rahatsız olduğunu" sor. Sonra bunlara gücünün yettiğince teker teker cevap bul. Mutluluk senin elinde, onu kaybetme.

Maalesef buraya koyamam. Kimseye güvenmiyorum.

Koyma zaten ya ama profil fotosu yapabilirsin sonra yine değiştirirsin. Burda kaç konu açıldı çirkinim diye ama fotolarnı koyduklarında çirkin diyen olmadı :) sen de kesin değilsindir

Konunu okuyunca aklima lise zamanlarim geldi bende kendimi o zamanlar hiç hatta üniversiteye başlayana kadar hic begenmezdim.Bebeksi bi yüzüm vardi ama kaslarim çok kalindi ve hoş durmuyordu.

İlk önce kaşlar,sonra makyaj daha sonra stilimi degistirdim bambaşka ben oldum.
Üniversiteye kadar hic sevgilim olmamisti değişimlerden sonra taliplerin artti ve sevgilim olmuştu.
Ama ilk önce özguven şart kendini seviceksin allah herkesi güzel yaratmis sen sadece bakimla onu daha da ortaya cikaricaksin.
Güzellik herşey degil ama bi ilişki için cok güzelsin ama karakterlerimiz uyuşmuyor denilip reddedildigim de oldu.Etrafına yaydigin enerji çok önemli çok soğuk olmak negatif enerji yayar.

Allah aşkına block, tek tek yazarmısın bize nelerden hoşlanmadıgını?:KK11:
Bak mesela her uye bir konuda sana yardımcı olsa, süper olmaz mı?:eğlence:
Bu gece halledelim bu konuyu, bak 2 ay kaldı bayrama, benimde vermem gereken 10 kilo var (50 olacagım):KK55:
Su an aklımdan neler geciyor bir bilsen.:KK58:
Başla bakalııımm.
1. hoşlanmadığın şey.:KK51:

Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa göz kremi ve serumları var iyi markaların. Eczaneden temin edebilirsin. Alamam dersen eğer çay poşetlerini soğutup gözlerinin üstüne koy, dinlendir 10 dk falan ya da soğuk süte pamuk batırıp mor olan yerlere masaj yap. Gül suyu da iyi gelir. Bunları deneyebilirsin.
Hangi kremi onerirsiniz ve fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim acaba?

Hepimizin illa bir kusuru vardır. Güzellik göreceli bir şeydir mesela şöyle düşün, çiftler. O çocuktan daha yakışıklısı da o kızdan daha güzeli de elbettte vardır. Ama o adamın gözünde o kadını güzel kılan ve diğerlerinden ayıran elbet ki bir şey vardır. Kalbi güzeldir, gülüşü güzeldir, dokunuşu güzeldir, sohbeti güzeldir. Güzellik sadece fizik - surat olarak ayrılmaz. Kendinde iyi olarak gördüğün şeyleri daha fazla geliştir ve kendini sev.

Fake diyebilmek için bir kanıtın var mı? Eğer varsa lütfen sun ortaya. İnsanlar sonra yanlış düşünecek, soruma cevap vermek yerine ortada fake mevzusu dönecek. Dikkat ettiysen ilk sorduğumda da onu benden hoşlanması için ne yapmam gerektiğini sormuşum fakat kimse o kısma cevap vermemiş sadece dış görünüşümü düzeltmem için yorum yapılmış. Bende o kısmı atladıkları için 2 defadır aynı şeyi sordum. Yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım

fakesin fake fake demedim farkındaysan. 'bana öyle geldi' dedim. Ne zamandan beri insanlar fikirlerini veya hislerini söyledikleri zaman kanıt gösteriyolar?

değilsen diye de yorumumu yaptım konuya.

Esra Erol - Nurşen = Özgüven diyorum . Örnek aLmak Lazim bi öyle özgüvenim olmadı :D

Ne dünya güzeliyim ne de türkiye :)

Kendimi güzel bulurum ama. Çevremdekiler de der. Ama mühim olan onların demesi değil. Ben zaten kendimi beğenirim. Bu kendinizi sevmeniz ve özgüvenle alakalı. E herkesin bi kusuru vardır. Bazen eşime derim korkmasam şuramı yaptırırdım diye ;) gerçekten mi diyor. Yooo Allah en güzelini vermiş bana niye değiştirim derim ;) gülüşürüz.

Bazen rahmetli annem derdi anladık anladık kavakta da boy pos var derdi. Bırak eller seni övsün der takılırdı bana ;) ben de bırak elalemi endamım yeter be anne der gülüşürdük.

Yani sorun özgüven patlaması cnm. İki çocuktan sonra hafif de olsa göbek kaldı. İçimde takıntı yaptım. Ama kimseye çaktırmam. ;) yine de fitmişim gibi hissetmeye çalışırım.

Niye anlattım bunları. Çünkü hepimiz de az çok kusur var ama bunlarla yaşamasını bilmeliyiz. Sen kendini sevmezsen psikolojine yansıtırsan dışardaki seni sever mi?

Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır bunu unutma herinsanı derlerya bin kişi sever bir kişi alır ben çirkin olduğunu dusunmmuyorum fotonu koyarsan daha çok yardımcı olacak oluruz bence
Aynen. Saç kestirmek boyatmak vs. Kaş alımı ki insanın yüzünü çok değiştirir. Bu tarz değişiklikler yapılabilir. Ben çok yapıorum. Seviyorum da. Belki o da yaparsa değişiklik ona iyi gelebilir.

Canım sen kendine değer vermesen bir başkasının sana değer vermesini bekleme önce öz saygını oluştur enejin yükselsin enerjin yükselirse istediğin zaten kendine çekersin ...

Dini inancımdan dolayı karşıyım. Dişlerime zaten çok özen gösteririm. Bir insanda en dikkat ettiğim yer dilleridir. O yüzden bende kendime özen gösteririm. Saçlarım çok cansız hiç şekle girmiyorum. Çık çirkin

Inancin insanlarin dış gorunusunu elestirmek, yaratilana kusur bulmak hakkinda neler diyor onu da arastir o halde...
Bana kendine mutsuz olmak icin neden ariyormussun gibi geldi. Umarim yaniliyorumdur, cunku kronik mutsuzluk, fiziksel cirkinlikten cok cok daha felaket bir sey.

Mahallemizde bi kiz vardi, boyle ten rengi bi tuhaf, bugday degil, kizil degil. Kaslari dokulmus gibi bir goruntusu vardi. Saclari zaten inanilmaz cansiz ve seyrek. Kus tuyu inceliginde neredeyse. Asiri zayifti, kamburumsu yuruyordu falan. Ablasi var bildiginiz manken. Hem guzel hem boy pos falan.

Neyse ben bunlari uzun suredir gormemistim. Gecen senelerde karsilastik kizi taniyamadim :KK57: Bir tarz yapmis inanilmaz. Kaslarini duzelttirmis, yuzune giden makyaji bulmus, saclarinin rengini hafif koyulastirmis ama citcit falan ekletmemis yani hala kendi zayif saci. Ama oyle bir kesim yaptirmis ki hic saclarinin zayifligi goze batmiyor. En onemlisi de kendine bir guven gelmis. Durusu bakisi endami falan zaten buram buram ben guzelim diyor. Bi baktim ablasindan guzel olmus :D

Ben hayatta cirkin kadin olduguna inanmiyorum. Her sey bakim arkadaslar.

İyi akşamlar. Kendimi yıllardır beğenmiyorum. Geçrekten de çok çirkinim. Kendimden iğreniyorum resmen. Resimlerde faln çok çirkin çıkıyorum.
Bir erkekle tanıştım. Hoşlanıyorum. Onun da benden hoşlanmasını istiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen birisi akıl fikir versin.
Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor.
Özgüvenli ve karizmatik ol. En çekici şey özgüvendir. Güzellik göreceli ve geçici. Kadınsan güzelsindir. Kimseye kendinden daha fazla değer verme. Sen kendini nasıl görürsen karşındaki de öyle görür. Karşındakinin davranışını görüntüne bağlama. Hem erkekleri gözünde büyütme. Sen onlardan her zaman bir adım öndesin, kendi değerini bil. Beğenmeleri de beğenmemeleri de ölçüt değil ablacım.

Back
X