Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor
Evlendiniz mi? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Çevremdeki erkekler çirkşn olduğumu söyledi
Evet evlendim. Evlenmeden önce de kismetim hep açıktı zaten ne hikmetse. Tabi ben başkalarının iltifatlarina aldırış etmeyen biriyim hiç çirkin diyen de olmadı bana. Bence karakter önemli. Nasıl bir duruşun olduğu güzellikten çok daha önemli. Ben özgüveni yüksek biriyim, zaman zaman kötü dönemleri herkesin oluyor ama zayıf tarafimi yansıtmam. İnsanlardan en çok duyduğum şey benim hakkımda ne kadar da güçlü göründüğüm olmuştur. Tanıyınca hiç göründüğün gibi değilsin derler yani o kadar sert ve umursamaz bir insan değilim ama imaj önemli. İnsanlar sana ona göre yaklaşıyor.
Ve üstte bir yorum var erkekler güzelliğe önem veriyor diye kesinlikle katılmıyorum. Çirkin olduğumu düşünmeme rağmen karakterim insanlarla ilişkilerimde daha önemli rol oynadı hep.
Kendimi başkalarına göre değiştirmem ama dış gorunusumu degistirmeyecegim anlamına gelmez. Bir kadını en güzel yapan şey zarafet diye düşünüyorum. Oturusun, kalkışın, elinde tuttuğun çatal, gülümseyişin bunlarda bir kadın zarafeti olmalı önce. Bu ilk gelen sey. Sonra evet saçına, makyajina, kilona dikkat etmelisin. Zevkli giyinmelisin. Kendine yakışmayan şeyleri sırf başkasında güzel duruyor diye giymemelisin mesela. Bunun gibi şeyler, önce düşüncelerini değiştir ve uygula bak insanların sana bakışı da değişecek.
Benim eşim herkesin ilk görüşte aa çok yakisikliymis dediği birisi. Aslında bana göre yakışıklı kaçıyor biraz onu demek istiyorlar. Ben de zaman zaman düşünüyorum bu adam bende ne buldu diye:) ama bundan dolayı ezilmiyorum ilk günden itibaren makyajsız mosmor goz altlarimi, dolaşık saçlarımı bile gördü hiç kacinmadim bunlardan. Ev halim öyle olabilir ama ise giderken şöyle bir dönüp bana baktığında hoşuna gittiğini anlıyorum. E değişen ne, saç makyaj ve giyim. Toplum içinde yanında nasıl gorundugumu tabi ki umursuyor ve gördüğünden memnun oluyor. Yani uzattım galiba ama saç makyaj giyim önemli, evde her kadın biraz çirkin ama her erkek de dünya yakışıklısı değil zaten :)
Bir de bir arkadaş daha yazmış yüz ifadesini burun acaip değiştiriyor eğer bu sıkıntı varsa
estetik operasyon dusunebilirsin. Benim en büyük sikintilarimdan biriydi 2 yıl önce bir estetik yaptirdim. burun değil ama. inanılmaz mutlu oldum hala iyi ki yaptım diyorum. Maddi imkânın da varsa değerlendir.