Kendimi bir türlü beğenemiyorum :( ?

Bu arada o beni arkadaşı olarak görüyor

Evlendiniz mi? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Çevremdeki erkekler çirkşn olduğumu söyledi

ayy benim nişanlım bile güzel değilsin de ben seni niye seviyorum bilemedim der :))
kendine yüzünden başka bir şeylerle değer verdiğinde kendini seversin.
mesela çirkin olabilir insan ama entellektüel birikimi çok iyidir. etrafındaki adam buna hayrandır gibi..

Bakın kendimi öyle çirkin görüyorum ki değer verilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum. Kendimi sermiyorum Ama kişiliğimi beğeniyorum karakterimi falan. Fakat erkeklerin umrunda olmuyor kişilik karakter
Inancin insanlarin dış gorunusunu elestirmek, yaratilana kusur bulmak hakkinda neler diyor onu da arastir o halde...
Bana kendine mutsuz olmak icin neden ariyormussun gibi geldi. Umarim yaniliyorumdur, cunku kronik mutsuzluk, fiziksel cirkinlikten cok cok daha felaket bir sey.
ben insanları dış görünüşleri ile yargılamam ama kendimi yargılıyorum

Bakın kendimi öyle çirkin görüyorum ki değer verilecek bir yanımın olduğunu düşünmüyorum. Kendimi sermiyorum Ama kişiliğimi beğeniyorum karakterimi falan. Fakat erkeklerin umrunda olmuyor kişilik karakter

Peki biz çirkinlerin hayayındakiler erkek değil mi

Neden erkeklerin umrunda olmasın karakter

Salona süs değil kendine eş seçiyor

Yaşlar küçükken görüntü ön planda olabilir vs ama tam tersine dışarıdan dikkat çekmeyen karizmatik kızlar da popüler olur da kimse cesaret edip yanaşamaz

Kız Kuzenim hep kendinden çirkin kız arkadaşlar ile dolaşıp kendini dünya güzeli sanardı ergenken ben de hep güzel olmadığımı bunu değiştiremeyeceğimi ama başka yönden kendimi geliştirebileceğimi düşündüm

İkimiz de koca kadınız şimdi evli barklı çocuklu vs

Ben de kuzenim de güzel müzel değiliz kimse dönüp bakmaz kuzenim yıllarca bunu sağlamaya çalıştı ben hiç uğraşmadım şu an aynı yerdeyiz

Üzme kendini erkekler de biliyor o barbi Bebek edaları geçici

Son düzenleme:

kendini kandırıyorsun,
hangimiz mükemmeliz sence, etrafındaki nişanlı, evli, sevilen kadınlar bak kaç tanesi çok güzel?
yüzü güzele 40 günde, huyu güzele 40 yılda doyulurmuş derler, ki çok doğru.
bence etrafındaki erkeklerin seni sevmeme nedeni, dış görünüşün değil, senin kendini sevmemen,
düşünsene kendini sevmeyen, kendine saygı duymayan birini başkaları neden sevsin ki?

kendini kandırıyorsun,
hangimiz mükemmeliz sence, etrafındaki nişanlı, evli, sevilen kadınlar bak kaç tanesi çok güzel?
yüzü güzele 40 günde, huyu güzele 40 yılda doyulurmuş derler, ki çok doğru.
bence etrafındaki erkeklerin seni sevmeme nedeni, dış görünüşün değil, senin kendini sevmemen,
düşünsene kendini sevmeyen, kendine saygı duymayan birini başkaları neden sevsin ki?
kendimi sevmeyi başamıyorum.

Madem güvenmiyorsun konuyu neden açıyorsun?
Bizde müneccim b.ku yemedik tipini bilemeyiz öyle değilmi?? nasıl yorum yapacağız ozaman sana ?
Sana mı soracağım soruyu sorup sormayacağıma!
Ben tipimi nasıl düzeltirim diye soru sormamışım. Hoşlandığım kişiyi nasıl etkilerim diye soru sormuşum!

Sana mı soracağım soruyu sorup sormayacağıma!
Ben tipimi nasıl düzeltirim diye soru sormamışım. Hoşlandığım kişiyi nasıl etkilerim diye soru sormuşum!

Zaten tipini değil beynini düzeltmen lazım bu kafayla da o hoşlandığın çocuğu zaten etkileyemezsin hadi sana bol şans :)

Rica etsem konumu kapatır mısınız?

Hangi kremi onerirsiniz ve fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim acaba?
Shiseido kullanıyorum. Bende de gözaltı morlukları ve kuruluk vardı çok önceleri. Başka markaları denemeden bu ürünle başladım. Çok memnunum, hala da kullanıyorum. Fiyatları biraz pahalı ama uzun bi süre kullanılabiliyor.

Neden olmasin, erkekler insan degil mi? Cok farkli bir tur degiller.

Yaşını cilt tipini saç tipini vucut tipini boy kilo vs. Soylersen burdan cok guzel tavsiyeler alirsin etrafa cemkirme bi ilk once. Burdan alacagin tavsiyelerle ilk once kendini begenmeye baslarsin sonra hoslandigin cocukta bu degisimi farkeder ve seni begenmeye baslar bwnce. Sen kendini begenmiyoken karsindakini nasil etkileyeceksin ?

Bu devirde hanımların işi zor bu devirde her şey gösteriş. Ben de ergenken kompleksliydim kendimi beğenmediğim için beraber olduklarıma da benimle ne için birlikte olduklarına anlam veremedim. Kendimi hayattan hep soyutladım sanki bu bir kusurmuş gibi... Güzellik güzel burun , saçlar kaşlar dişler değil... Yaşın ilerledikçe bu saplantıların azalacak yıllarını ziyan etme kendinle uğraşarak ...

Back
X