Kendimi böcek gibi hissediyorum

Merak ettim cey seni :))
dıştan maşallah içten aman allahımmm durumu ahahaa.genetik genç durmam öncelıkle ha 20 yaşından beri de bakarım kendime takıntılıyımdır gençliğe guzellığe .ameliyat olacağımdan çok sacımı keseceklerine uzuluyorum dıye eşim bile gülüyor artık makyaj malzemesine para vermem bakım urunleri serum krem maske onlara bayılırım ama

Ahhhah hayatı özetlemiş,geçmiş olsun,olmamışa dönsün inşallah

Geçmiş olsun çok...beyin tümörü ameliyat gerektiren bi çeşitte mi

2 ayrı marka en az göz kremi al bırını sabah bırını yatarken kullan biri pahalı biri ucuz olabılır ama mutlaka duzenli kullan bend e hiç kırışıklık yok goz çevremde ha evde aloe veram var onuda surerım koparıp koparıp haftada 3 gün çiçek yoluk yoluk oldu

körlük rıskım çok yüksek onla bile eğlenıyorum ben ya şöyyle pırlanta taşlı gerçek deri korsan gibi bir göz bandı yaptır dedim bugün hatta eşime öyle basiti beni kurtarmaz ahaaa.kız nişanlıdan ayrılsan ne olacak dert mi o biri gıder biri gelir kaç mılyar erkek var dünya da

Özel sektör mü böyle devlete heöeyim diyorum ya

Alayım bende

Çok haklısınız aunen öyle dua edeceğim size her gece yatmadan önce dualaımdasın artık iyi geçecek umarım

Allah korusun canım,birşey olmaz inşallah.
Valla öyle müdür ya,evlenmedikçe doğru adam için yüzde elli şansın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…