- 10 Nisan 2014
- 42.790
- 114.331
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
dıştan maşallah içten aman allahımmm durumu ahahaa.genetik genç durmam öncelıkle ha 20 yaşından beri de bakarım kendime takıntılıyımdır gençliğe guzellığe .ameliyat olacağımdan çok sacımı keseceklerine uzuluyorum dıye eşim bile gülüyor artık makyaj malzemesine para vermem bakım urunleri serum krem maske onlara bayılırım amaMerak ettim cey seni :))
Ahhhah hayatı özetlemiş,geçmiş olsun,olmamışa dönsün inşallahyaşım 40 görunuşum en fazla 30 ama iç organlarım maşallah 50 60 olmuş en son da 5 ay once beyin tümörü çıktı allah beterinden korusun dıyorum napayım dövmeli entel dantel doktorum bıle uzulme kader bu dedi geçen hafta ahaaaaa
Geçmiş olsun çok...beyin tümörü ameliyat gerektiren bi çeşitte miyaşım 40 görunuşum en fazla 30 ama iç organlarım maşallah 50 60 olmuş en son da 5 ay once beyin tümörü çıktı allah beterinden korusun dıyorum napayım dövmeli entel dantel doktorum bıle uzulme kader bu dedi geçen hafta ahaaaaa
ölümden başka herşeyın çaresi var .ama şurda bir kaynana görümce konusu açamadım ya yanarım da ona yanarım ahaaaAhhhah hayatı özetlemiş,geçmiş olsun,olmamışa dönsün inşallah
evet ameliyat gerekiyor beklemedeyim şu an kararsızım 4. bir doktora daha gıdıp karar vereceğimGeçmiş olsun çok...beyin tümörü ameliyat gerektiren bi çeşitte mi
2 ayrı marka en az göz kremi al bırını sabah bırını yatarken kullan biri pahalı biri ucuz olabılır ama mutlaka duzenli kullan bend e hiç kırışıklık yok goz çevremde ha evde aloe veram var onuda surerım koparıp koparıp haftada 3 gün çiçek yoluk yoluk oldusen ne sorarsın insanlar ne cevap verirler. hep eski konuyla vurma refleksi var kk'da.
bence çok iyi yapmışsın,lafta nişanlıydınız gibi anlattığın kadarıyla öyle kuvvetli bir bağ yoktu.
iş olayını hiç bilemicem, insanlarla beni parçalamak isteyecekleri kadar yakınlaşmadım
göz olayında da stresi azaltıp sıvı tüketmeyi arttırırsan insanın gözüne canlılık geliyo.
He ya,laklakı biz yaparız,o bize bi çay yapsın,misafir geldik şurda:))Kiz sus sen yas tutsana ne karisiyorsun
Niye,sen de melekler ailesine mı gelin gittin benim gibiölümden başka herşeyın çaresi var .ama şurda bir kaynana görümce konusu açamadım ya yanarım da ona yanarım ahaaa
Özel sektör mü böyle devlete heöeyim diyorum yasen ne sorarsın insanlar ne cevap verirler. hep eski konuyla vurma refleksi var kk'da.
bence çok iyi yapmışsın,lafta nişanlıydınız gibi anlattığın kadarıyla öyle kuvvetli bir bağ yoktu.
iş olayını hiç bilemicem, insanlarla beni parçalamak isteyecekleri kadar yakınlaşmadım
göz olayında da stresi azaltıp sıvı tüketmeyi arttırırsan insanın gözüne canlılık geliyo.
Alayım bende2 ayrı marka en az göz kremi al bırını sabah bırını yatarken kullan biri pahalı biri ucuz olabılır ama mutlaka duzenli kullan bend e hiç kırışıklık yok goz çevremde ha evde aloe veram var onuda surerım koparıp koparıp haftada 3 gün çiçek yoluk yoluk oldu
kayınvalide kayınbaba vefat etmiş hiç tanışmadım görümce çok bende ama eşimden çok severim bazılarını iyi anlaşırız maşallah tütü tüüNiye,sen de melekler ailesine mı gelin gittin benim gibi
Çok haklısınız aunen öyle dua edeceğim size her gece yatmadan önce dualaımdasın artık iyi geçecek umarımkörlük rıskım çok yüksek onla bile eğlenıyorum ben ya şöyyle pırlanta taşlı gerçek deri korsan gibi bir göz bandı yaptır dedim bugün hatta eşime öyle basiti beni kurtarmaz ahaaa.kız nişanlıdan ayrılsan ne olacak dert mi o biri gıder biri gelir kaç mılyar erkek var dünya da
Allah korusun canım,birşey olmaz inşallah.körlük rıskım çok yüksek onla bile eğlenıyorum ben ya şöyyle pırlanta taşlı gerçek deri korsan gibi bir göz bandı yaptır dedim bugün hatta eşime öyle basiti beni kurtarmaz ahaaa.kız nişanlıdan ayrılsan ne olacak dert mi o biri gıder biri gelir kaç mılyar erkek var dünya da
Maşallah maşallah,kalk bi oyna bakiim,maaaşallahhhkayınvalide kayınbaba vefat etmiş hiç tanışmadım görümce çok bende ama eşimden çok severim bazılarını iyi anlaşırız maşallah tütü tüü
geçen sene çok yapmıştım bu sene canım ıstemedi ama harıka oluyor ev yapımıda hele sızma zeytinyağıyla yapılırsaOnu sevmiyoruz pek,yarın patlıcan közleyip lutenitsa sosu yapayım bari
ömrümde oynamadım komik gelir bana oynayanlar tuhaf gelir ahaaaMaşallah maşallah,kalk bi oyna bakiim,maaaşallahhh
Özel sektör mü böyle devlete heöeyim diyorum ya
Telden yazıyorum da devlete geçeyim diyorumwhat? heöeyim
Telden yazıyorum da devlete geçeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?