- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Evet kimine guzel oluyo gibi ama bi sert ifade geliyo insanin yuzune sankiCanım bir kere kaş dövmesi yaptırdım kuaföre,iğrenç çok yapay durdu,gitmesi için her gün kaşlarımı keseledim düşün yani,doğal yöntemlerle uzatmaya çalışıyorum.
Aynen öyle,bir de gençlere gitmiyor,hoş durmuyor yani.Evet kimine guzel oluyo gibi ama bi sert ifade geliyo insanin yuzune sanki
Bir dövmeli kaşta ben görmüştüm,Canım bir kere kaş dövmesi yaptırdım kuaföre,iğrenç çok yapay durdu,gitmesi için her gün kaşlarımı keseledim düşün yani,doğal yöntemlerle uzatmaya çalışıyorum.
Evet yaBir dövmeli kaşta ben görmüştüm,
Rastık çekerek mahmure
yastık dikerek mahmure filandı yani,çok yapay duruyor gerçekten...
Keseyle çıktıysa yine iyi:)Evet ya
Birde koyu duruyor.
Kumral saç,mavi göz bunun üstüne siyah kalın kaş
Aman dedim,kalsın.
Çıkartana kadar hergün kese attım.
Uzun çabalar sonucunda çıktı çıktı çok şükürKeseyle çıktıysa yine iyi:)
Ben eldivensiz patlıcan soyduysam onu bile yokedemiyorum ellerimden:)
Keselemiyorum zaten,limonla ovuyorum,rengini açıyor baya:)Uzun çabalar sonucunda çıktı çıktı çok şükür
Ay onu nasıl yapıyorsun,tırnaklarına yazık :)
Kime diyorum acabaKeselemiyorum zaten,limonla ovuyorum,rengini açıyor baya:)
Ya senin konular bole milleti neselendiriyo demek:)) niye ayrildinki tekrar nisanlindan?Hıh konum yine geyiğe bağlanış ayol depresyondayım diyom niye kimse beni ciddiye almıyosadece siz değil nişanlımdan ayrıldım adam inanmıyo
tüyüm yoktu evet ama 30 dan sonra çıktı maalesef hormonlarım bozulduğu için lazer duşunuyorum da tembellikten bır başlayamadım maalesefKasi olnayanlar tuylude olmuyo sanirim. Bi yerden aglarken bi yerden guluyonuz demekki
Ah o hormonlar.. basla canim ilk gitmesi zor sonra gidiyosun rutinle. Onemli yerlere gitsen o bile fayda eder cnmtüyüm yoktu evet ama 30 dan sonra çıktı maalesef hormonlarım bozulduğu için lazer duşunuyorum da tembellikten bır başlayamadım maalesef
Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim :) bir daha dövme mi? Asla :)Keselemiyorum zaten,limonla ovuyorum,rengini açıyor baya:)
Wuuuhuuhu aynen doğru tespit :))))Kasi olnayanlar tuylude olmuyo sanirim. Bi yerden aglarken bi yerden guluyonuz demekki
Tamam inandık,gel omuzumda ağla,ama olmaz bişeyse ona dönme sakın...Kime diyorum acaba
bend evar şu an bir iki parmağımda ahahaaKeseyle çıktıysa yine iyi:)
Ben eldivensiz patlıcan soyduysam onu bile yokedemiyorum ellerimden:)
genetik uzun artı bakım kırpık serumu hınt yağı kullanırım devamlı ama son bir yılda bir hastalığıma kullandığım ılaç uzattı 2 katı oldular takma gibiKirpikleri masıl uzattımız evet onu yazın bari
Hormonlar mi bozuluyor 30 dan sonratüyüm yoktu evet ama 30 dan sonra çıktı maalesef hormonlarım bozulduğu için lazer duşunuyorum da tembellikten bır başlayamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?