Kendimi boğmadan önce size bi danisayim

Yok yapmaz ya ....bana sorsan kaynimda asla intihar etmezdi ama bir cinnet ani demekki sagolasin yorumun için
Bence siz esinize "boyle devam etttigin surece ben de intihar ederim" deyin.bir sure bu konuyu ev tayin vs hic konusmayin.kendinizi guvene almak acisindan eve serh koydurun.tavriniz net olsun.onu soramiyorum bunu diyemiyorum moduna olmayin.evet acini paylasiyorum ama bana sormadan omuzlarina aldigin yuku paylasamam paylasmak zorunda degilim deyip susun.cok net.ev satilsin istemiyorum satarsan ben yokum deyin.tayin isteyip istememek de sizin bileceginiz is.ucretli izin mevzuu hadi sartlar degisti ise erken donmeniz gerekti nasip kismet derim.

Kuzum eşinin psikolojisini filan bırak kenara.Sen ameliyatlisin ne olduğunu bilmedigin,anlamadigin bir yolda yuruyorsun ve burada bile iki yerde kendi ölümüne yönelik paylaşımlarda bulunmussun.Ben seni iyi görmedim,önce kendini düşün.Sistem anne ustunedir.Anne iyi olursa çocuklar iyi olur.Bak senin de kuzuların var.Sana birşey olsa onları kime emanet edeceksin?Çocukların için ayakta ol ve koru hakkın olani

Elden borç canım

Adamın tüm maaşı borçlara ve kardeşinin ailesine gidecek bu durumda. Size o yüzden çalış diyor yoksa aç kalacaksınız. Bir de evi satsanız sizin maaştan hem kira, hem tüm evi geçindirme olacak. Neyi biriktirip de tekrar ev alacaksınız.

Ben olsam yarın ilk iş tapuya gidip hala satmadıysa şerh koydururdum. Satmışsa da bir avukata gidip eşim benden mal kaçırıyor, bir hafta içinde hem evi hem arabayı sattı, haklarım neler derdim.

Bence iyi bir çift terapisti bulup gidin. Ya bu işin içinde bir iş var, sevgilisi olması veya mafyaya borç vs gibi veya eşinizin ruh sağlığı bozulmuş, aklı başında değil.

Yok bugün öğrendim sanırım hamileymiste allah yardımcısı olsun...Bende onu diyorum esim beni bu evden çıkarma derdinde
Beşinci çocuk yolda yani
Belkide borç falan diye bişey bile yok
5 çocuk bir kadın bakmak öyle kolay değil
Büyük ihtimal onların hayatını kendince garanti altına alma çabaları bunlar
Yangından kaçırır gibi daha cenaze ortadayken mal mülk satmanın hiçbir mantıklı açıklaması yok ki senin eşin mirasçı bile değil

alacaklı kişilerin hepsi merhamet sahibi, elinizde olunca ödersiniz acınız var diyecek insanlar olmayabilirler. Eşin acısının yanı sıra birde tehditlerle uğraşıyor olabilir hatta belki o yüzden çoğunun telefonu kapalı olabilir. Bunu senden belki canın sıkılmasın diye belki daha fazla sorunla uğraşmak ve soru cevaplamak istemediği için saklamış olabilir. Yani bu yaptığının sebebi sadece saflık mı acaba onu bir öğrenmek gerek. Yakın zamanda şahit oldum intihar etmiş bir adamın abisini bulup, rahmetli daha kefenlenmeden öyle borç takıp ölmek yok borcu ödeyin diye tehdit edeni gördüm

keşke konunuzu okumasaydım. ama size bir şey sormak istiyorum affınıza sığınarak. Allah korusun sizin ailenizin başına böyle bir şey gelseydi siz eşinize rahatlıkla evi arabayı satalım diyebilecek miydiniz? yahut eşiniz bu kadar rahatlıkla karşılayabilecek miydi? Bence kıyamet kopardı. bu yüzden yapamam soramam edemem demeyin. sizi böyle sindirmesine izin vermeyin. net bir tavır koyun. naçizane tavsiyem....

Hiç böyle bir amcam olmadı:) ne borcuki bu. Bazı borçlar kişi öldüğünde silinmiyormuydu. Nasıl öldü . Kendi eliyls demişsiniz orayı tam anlayamadım intihar sanırım. İntiharda olmuyormuydu acaba . Sanki öyle bir kanun çıkmıştı.

Ev konusunu hiç açmayın. Tayin yeri çocuklar için hiç uygun olmaz , sıkıntı olur şeklinde bahaneyle çıkmayın evinizden.

Reddi miras en mantıklısı fakat ben şuna takıldım ,ne yaşadı ,nasıl bir dar boğaza düştü ,çaresiz hissetti ve ölümü seçti ?! Dört çocuk sonsuza kadar nasıl terk edilir ? Evlenirken ettiği "iyi günde ,kötü günde " yeminine nasıl ihanet eder ? İlk zamanlar şoktan yardım etmeyi düşünür ,sonradan korkakligina kızar çocuğundan başkasına tek kuruş harcamazdim. İntihar korkaklara göredir, cesurlar savaşır ..nasıl kötü bir miras bırakmış çocuklarına .ömürleri boyunca babalarının korkakligini unutmayacaklar ..

Büyük salaklık. Rahmetli dediği adam kendi çoluğuna çocuğuna acımamış kendini kurtarmış da sizin eşiniz mi onların borcunu ödeyecek? Çocuklara yardım edilir sahip çıkılır da böyle kendi evladından geçilir mi bilemedim. Yarın bir gün kendi aç açıkta kaldığında da kardeşinin yolundan mı gidecek?

Bence siz esinize "boyle devam etttigin surece ben de intihar ederim" deyin.bir sure bu konuyu ev tayin vs hic konusmayin.kendinizi guvene almak acisindan eve serh koydurun.tavriniz net olsun.onu soramiyorum bunu diyemiyorum moduna olmayin.evet acini paylasiyorum ama bana sormadan omuzlarina aldigin yuku paylasamam paylasmak zorunda degilim deyip susun.cok net.ev satilsin istemiyorum satarsan ben yokum deyin.tayin isteyip istememek de sizin bileceginiz is.ucretli izin mevzuu hadi sartlar degisti ise erken donmeniz gerekti nasip kismet derim.
Dün gece sizden aldigin güçle aynı şeyle soyledim canom resmen net bir şekilde evi satmaktan bahsetti ve dedim saçmalama böyle bir misyonu niye yukleniyosun evimi sattirmam dediki o zaman bir çözüm şöyle dedim senin diğer kardeşlerin gitsin 200 bin kredi ceksin maasli bir ise girip odesinler niye günah keçisi biziz resmen maasinda onlara vercek beni çalışmaya mahkum ediyor ben çocuklarımı borç ödemek için bırakıp gitceksem ise bide evim arabamda gitcek boylr saçma seymi olur dedim âdeta bana patladı ihale çok kotuyum ya varlıktan gozgore göre yokluga dusuyoruz eşime dedim beni unut evi satarsan hicbisr demedi ayyy resmen borçlar yüzünden cehenneme döndü hayatim canimya:(

Reddi miras en mantıklısı fakat ben şuna takıldım ,ne yaşadı ,nasıl bir dar boğaza düştü ,çaresiz hissetti ve ölümü seçti ?! Dört çocuk sonsuza kadar nasıl terk edilir ? Evlenirken ettiği "iyi günde ,kötü günde " yeminine nasıl ihanet eder ? İlk zamanlar şoktan yardım etmeyi düşünür ,sonradan korkakligina kızar çocuğundan başkasına tek kuruş harcamazdim. İntihar korkaklara göredir, cesurlar savaşır ..nasıl kötü bir miras bırakmış çocuklarına .ömürleri boyunca babalarının korkakligini unutmayacaklar ..
Aynen canim bende hala bu soruları soruyorum kendi dayanamadı şimdi beni depresyona sokcaklar ev satilirmi ya böyle bir ahmaklik diyo tokiden faizle ev alırız sonra sacmaliyoya evimin parası baya yüklü miktarda güzel bir yerde bu kalkmış bana toki kredi vs diyor şaka gibiya ....intiharın büyük günahlardan olmasının bir nedenide bu olsa gerek gitti herkesi de bitirdi

Kuzum eşinin psikolojisini filan bırak kenara.Sen ameliyatlisin ne olduğunu bilmedigin,anlamadigin bir yolda yuruyorsun ve burada bile iki yerde kendi ölümüne yönelik paylaşımlarda bulunmussun.Ben seni iyi görmedim,önce kendini düşün.Sistem anne ustunedir.Anne iyi olursa çocuklar iyi olur.Bak senin de kuzuların var.Sana birşey olsa onları kime emanet edeceksin?Çocukların için ayakta ol ve koru hakkın olani
Okadar candan hissettimki teselli ni nekadar ihtiyacım var beni anlayan birine sagol canim benim psikolojimide bozuyor evet bana diyoki evi satmayalim tamam o zamsn çözüm ne ben ne bileyim arabayı sattin evi sattin ben borçlar için allahın dağında çocuklarımı kimbilir kime emanet ederek calisacam ..Ben niye bukadar şeye katlaniyorjm hadi senin kardesin maaşından vs verirsin yardım edersin bende ederim ama anladığım kadarıyla bu tüm maaşını verip benim maasimlada g ecincez biz iki maaşla zor geciniyoduk şaka gibi ya napsam skstim kaldım benide goz göre göre bu h andikapin içine cekiyolar dedim diğerleri napcak yok biri arsa satcak babam ev satcak biseler sacmaliyo ya ev boş durup napcak diyor o zaman kiraya verelim kira parasını gönderelim ya kiraya veriyorum evimi esyalarim nolcak niye mahfedeyim evimi ki

Dün gece sizden aldigin güçle aynı şeyle soyledim canom resmen net bir şekilde evi satmaktan bahsetti ve dedim saçmalama böyle bir misyonu niye yukleniyosun evimi sattirmam dediki o zaman bir çözüm şöyle dedim senin diğer kardeşlerin gitsin 200 bin kredi ceksin maasli bir ise girip odesinler niye günah keçisi biziz resmen maasinda onlara vercek beni çalışmaya mahkum ediyor ben çocuklarımı borç ödemek için bırakıp gitceksem ise bide evim arabamda gitcek boylr saçma seymi olur dedim âdeta bana patladı ihale çok kotuyum ya varlıktan gozgore göre yokluga dusuyoruz eşime dedim beni unut evi satarsan hicbisr demedi ayyy resmen borçlar yüzünden cehenneme döndü hayatim canimya:KK43:
Onu yine de sen ayıltacaksın canım,bazen kafaları çalışmıyor, en kolayı,aslında uzun vadede zoru seçiyorlar.

Adamın tüm maaşı borçlara ve kardeşinin ailesine gidecek bu durumda. Size o yüzden çalış diyor yoksa aç kalacaksınız. Bir de evi satsanız sizin maaştan hem kira, hem tüm evi geçindirme olacak. Neyi biriktirip de tekrar ev alacaksınız.

Ben olsam yarın ilk iş tapuya gidip hala satmadıysa şerh koydururdum. Satmışsa da bir avukata gidip eşim benden mal kaçırıyor, bir hafta içinde hem evi hem arabayı sattı, haklarım neler derdim.

Bence iyi bir çift terapisti bulup gidin. Ya bu işin içinde bir iş var, sevgilisi olması veya mafyaya borç vs gibi veya eşinizin ruh sağlığı bozulmuş, aklı başında değil.
Aynen bozulmuş dün diyo sakin serh koydurma böyle gizli kapakli insanları hiç sevmem bende dedim napim bekleyimmi saf gibi sat diye dediki ben sana diyorum satmiycam varsada satarim niyetini anladigim an ...resmen koyfugum an beni silcek vaybe bir evlilik bitme yolunda bir intiharla

Aynen canim bende hala bu soruları soruyorum kendi dayanamadı şimdi beni depresyona sokcaklar ev satilirmi ya böyle bir ahmaklik diyo tokiden faizle ev alırız sonra sacmaliyoya evimin parası baya yüklü miktarda güzel bir yerde bu kalkmış bana toki kredi vs diyor şaka gibiya ....intiharın büyük günahlardan olmasının bir nedenide bu olsa gerek gitti herkesi de bitirdi
Ne yaparsan yap,kesinlikle karşı koy,nsıl olskötü olacksın,bari bir de açıkta kalma,yoksa o dağ başında pişman olacak çok vaktin olur:(

Back
X