- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 133
- 36
Eşim iş yerindeki yeni gelen yan komşumuzla arkadaşlık yapmaya başladı 1 ay oldu yaşı 30 larda erkek evli bu arada 10 yıllık evliyiz eşimin aldatma konusunda bir yanlışını görmedim aldatma konusunda tabi eşimle beraber çalıştığımız için yanlışı olmadığını düşünüyorum yoksa kıskançlık değil ama cinsel fantezileri beni korkuyor o yüzden güvenim yok siz anladınız arkadaşlar neyse bunlar 2 arkadaş yarın kazdağlarına köy evi tutmuşlar ve 2 günlüğüne gidecekler ok verdim ama içim içimi yiyor belli etmiyorum kar kış kıyamet daha yakın bir yere gidin dedim mesela biz İst de oturuyoruz Ağva olabilir bir gece gidin kafanızı dinleyin dedim yok illa Oray'a gidecekmiş birşey yapacağından değil ama eşim değişik bir insan takıntılı yarın olmasa döndüğünde 1 hafta sonra aynı isteğini artırarak gerçekleştirebilecek kişilik ben durduruyorum takıntılarından mesela kahvaltıyı bile tiksinene kadar hergün aynı böreği yiyerek yapıyor karakteri değişik birisi normalde arkadaşları ile istediği Zaman restauranta gider hayatta karışmam ama 10 yıl sonra yeni tanıştığı birisiyle ilk defa 2 geceliğine tatile gitmesine bozuldum belli etmiyorum kıskandı beni havasına sokmak istemiyorum ama 10 yıldır ilk defa karşılaştım bu durumla birde beni dinlemiyor bak kar geliyor diyorum umurunda değil bir yanım ne halin varsa gördiyor bir yanım başka birşey lütfen kıskançbirisi Değilim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım yanlış bir düşüncem varsa arkadaşça yorum bekliyorum sizden