Kendimi boşunamı yıpratıyorum bu arada tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum yardım edin bana

görüntülü ara ve onu özlediğini gormek istedigini soyle bakalim acacak mi ara ara taciz et arayarak ve icine atma dos dogru soyle bence aklinin karistigini
O beni biliyor istediğin Zaman ara deDi ama artık ben ona değer vermek istemiyorum sanırım çünkü yapma gitme dedikçe şımardı sanırım bu durum beni incitti artık benmi abartıyorum diye konu açtım yoksa
Gitmesi normalmi

Bir erkeğin birşey yapacağı varsa ne yaparsanız yapın engel olamazsınız maalesef. Ya bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz belki bir gun dank eder esinize (pek sanmiyorum gerci çünkü benzer Durumu ben de yaşıyorum) ya dá noktayı koyacaksınız.
Bencil insan hep bencil oluyor ve ben de bu evliliğin içinde zaten bekar gibi olacaksam hiç yürütmemeliyim dedim ve ayrılıyoruz eşimle
Bir erkeğin birşey yapacağı varsa ne yaparsanız yapın engel olamazsınız maalesef. Ya bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz belki bir gun dank eder esinize (pek sanmiyorum gerci çünkü benzer Durumu ben de yaşıyorum) ya dá noktayı koyacaksınız.
Bencil insan hep bencil oluyor ve ben de bu evliliğin içinde zaten bekar gibi olacaksam hiç yürütmemeliyim dedim ve ayrılıyoruz eşimle
Evet bende katılıyorum yapacağı varsa yapar valla çocuk değiller bizlerede taniyorlarsa ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar sonuçlarınada katlansınlar çocuk değillerki 37 yaşında benim sadece zoruma giden her defasında arkadaşım yok diyip duruyor ilk bulduğuyla afedersiniz b..kunu çıkarıyor sonra ben cinnet sonra vaz geçiyor ama nereye kadar hiç anlamadım yoruldum bende artık

Dinlemiyor ama yarından itibaren bende evde olmuycam evde çocuk bakıcısı olduğu için kamera var o yüzden tek başımada olsa gezicem ben değil o kudursun bu arada gitme yapma demekten sıkıldım adım kıskanca çıktı o yüzden bu artık bende gurur meselesi oldu ben değil o beni kıskansın masum istek olsa eyvallah ama 2 gün evde olmayışı çok garip geldiki 10 yıldan sonra dedim bak kış kıyamet yollar kötü birşey olursa hakkımı helal etmiycem ve hemen arkandan evlenicem dedim banane deDi ozaman gitsin bir taraflarını kaldırmakta iyi olmuyor bazen ben çok denedim ama yeter
Noktalama isaretlerine dikkat ederseniz konunuzu karisik sekilde okumayiz.anlamsiz cumleler.

Tatil planı yapana kadar neredeydiniz
Bastan izin vermeyecektiniz

Hoş bence gitmesinde sakınca yok sizde iki gün kafa dinlersiniz

Noktalama isaretlerine dikkat ederseniz konunuzu karisik sekilde okumayiz.anlamsiz cumleler.
Sizde noktadan sonra keşke a harfini büyük A olarak yazsaydınız.Anlamıyorum burada hep bir didişme hali var kimin konusunu okusam herkes birbirine laf sokma derdinde.Pes doğrusu.

Sizde noktadan sonra keşke a harfini büyük A olarak yazsaydınız.Anlamıyorum burada hep bir didişme hali var kimin konusunu okusam herkes birbirine laf sokma derdinde.Pes doğrusu.
Ben laf sokmadim cnm.yazdiginizi anlamamiz adina soyledim.ama siz laf soktunuz bana.

Tatil planı yapana kadar neredeydiniz
Bastan izin vermeyecektiniz

Hoş bence gitmesinde sakınca yok sizde iki gün kafa dinlersiniz
Tatil planı yaparken sordu izin verdim tabiki gitmesinde hiç bir sorun yok ama karakter olarak takıntılı olduğu için devamı gelir diye düşünüyorum hatta bir az önce bunu söyledim takıntı hali yaparsan bende giderim arkadaşlarımla dedim.Neyse ilerleyen günlerde konu açmazsam demekki beni dinlemiştir:KK64:

Yola çıktılar pişman olduğumu söyledim arkadaşına rezil olmasın diye geri dönüşü yok yalnız 1 gece kalabilirsin dedim eğer 2 gece kalırsan yarın bende gidicem tatile dedim.Tamam dedi bakalım ne olucak yarın akşamda kalıyorum dediği an kıyamet kopacak.Çok haklısınız biz kadınların çoğu kendimizde bu hakkı görmediğimiz için başımıza erkek kesiliyorlar.İster eğitimli işi gücü yerinde ayakları üzerinde duran bir kadın ol isterse ev hanımı malesef herkes değil ama çoğunluk kendi kendimize yapıyoruz haklısın kıyameti kopartmak lazım.

Valla ne var bunda arkadaşları ile gitsin nekadar baskıcısın falan diyenler olur bakma sen onlara.
Eğer senin biyere gitmen problem oluyoda , o rahatca sırf erkek oldugu için gidebiliyosa , ben o işte bi tuaflık sezerim.
Kişi kendinden bilir işi düşüncesi ile göndermiyo olabilirmi senide arkadaşlarınla???

Nyse evli insanlar evli çift şeklinde kalmalı biyere gitmeli( özel iş seyehatleri hariç mecburi durumlar yani)

Kafa dağıtmak istiosa 2-3 saat biyerde takılsın arkadaşları ile.
Kalmalı seyehat edemez benim kocam.ederse kıyameti koparırım.

Valla ne var bunda arkadaşları ile gitsin nekadar baskıcısın falan diyenler olur bakma sen onlara.
Eğer senin biyere gitmen problem oluyoda , o rahatca sırf erkek oldugu için gidebiliyosa , ben o işte bi tuaflık sezerim.
Kişi kendinden bilir işi düşüncesi ile göndermiyo olabilirmi senide arkadaşlarınla???

Nyse evli insanlar evli çift şeklinde kalmalı biyere gitmeli( özel iş seyehatleri hariç mecburi durumlar yani)

Kafa dağıtmak istiosa 2-3 saat biyerde takılsın arkadaşları ile.
Kalmalı seyehat edemez benim kocam.ederse kıyameti koparırım.
Çok doğru diyorsun valla kıskanç biri Değilim tabiki herkesin arkadaşları ile birlikte olması gayet doğal.Doğaysa mesela ormana gidip piknik yapabilirler sabahtan akşama kadar yada arkadaşlarıyla kafeye,restauranta vs bir yere gitmek herkesin hakkı ama gece keyfi için evinden başka bir yerde kalması not:iş yada başka sebepler hariç evinin dışında kalamaz yolda burnundan getirdim zaten birde gittiği çocuk 26 yaşında bekar benimki 37 yaşında 10 yıllık evli ve çocuklu aradaki farka bak Nasıl izin verdim ben hala şoktayım.

Back
X