Kendimi çirkin buluyorum. :(

Bu fotoğrafımdan sonra güzel diyecek misiniz? acaba.. efekt falan yok. genel olrak böyleyim

farklı bir bakış açısı çok teşekkür ederim.

Hep derim güzellik ilk etapta önemli evet ama yanında kalmasını tek başına ne yazık ki sağlayamıyor. Her şeyden önemlisi özgüven

Sen 23 e gelince gör kendini ve bu fotoya dönüp bak.
Başkada bir şey demiyorum :)

Birazdan fotoğrafımı koyarım bakarsınız? olur mu? Gerçekten ciddi ciddi dediler bana bunu. Bende takmıyormuş gibi yaptım. Sivilce falan yok. Yüzüm temiz. Tek sorun güzel olamam.
Sen çirkin değilsin, makyaj yapmayı bilmiyosun. Gel ben sana bi makyaj yapayım, bi de fön çektir, sonra o çirkin diyenlere bi daha sor bakalım

bu arada yeni resmini şimdi gördüm ve bence muhakkak kilo vermeye çalış. o yüz daha da güzelleşir çok durusun.

akrabam 130 kilo vardı abartısız. geçen faceden bi bakıym dedim :) ip gibi kalmıştı dudakları kiloluyken. şuan 60 kilo civarı ve dudakları çıkmış resmen be. yüzündeki et küçük durdurtuyomuş resmen dudağını. taş gibi olmuş inanamadım normalde görsem asla tanımam yüzü çok değişmiş

yıllardır görüşmüyoruz konuşsam sorardım senin için. sorabilecek aracı da yok:₺

Sen çirkin değilsin, makyaj yapmayı bilmiyosun. Gel ben sana bi makyaj yapayım, bi de fön çektir, sonra o çirkin diyenlere bi daha sor bakalım
ben makyajla güzel olmak istemiyorum. bu kendime hakaret olur. Peki yüzümü yıkadığım da ne olacak? her zman makyajla gezemem

bu yaz vereceğim 7 kilo fazlam var

Gözlerini makyaj ile yukarı kaldırman gerek, ayrıca kaşların çok kötü alınmış,

Valla universitedeyken ben de kendimi çok çirkin hissederdim daha doğrusu kitap okuyup film-dizi izleyen bir kızdım. Ama şunu fark ettim, Sen ne kadar ozguvenliysen ve ne kadar içten gülüyorsan o kadar güzelsin. Bol kahkahalı ve bol ozguvenli ol. Biraz da bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…