• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok çaresiz hissediyorum :(

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Naıl anlatsam bilmiyorum zaten bazılarınız o kadar kırıcı şeyler yazıyor ki daha çok yara alıyoruz. Halbuki bilmiyorlar ki hepsi çaresizlikten bunların.. Daha önce anlatmıştım nişanlıydım üçüncü ayımda nişanlımın bi kadınlar gece 12 2 arası msjlarını yakaladım açıklamalara bile izin vermeden verdim yüzükleri kapattım .. Kendisi pis işler yapan ama benden çok iyi bir şekilde saklayan gizemli telefonları ehr şeyi gizli adına hiçbir şey olmayan biriydi çok berbat bir hayatı olan biri. Ame sevdim çok sevdim o da bende çok şeyler yaptık ikimiz için.. Ama mahvoldum sürekli burya yazıyordum gerlir mi gelmez mi diye. Çünkü hırs olmuştu ben yüzükelri verdim ne o ne büyükleri tek bir allahın kuu evimize gelmedi araya girmedi aniden yok oldular kayboldular. Ben beni aldattığı msjları da çekip ailesinegönderdim. Ama kimse geri gelmedi açıklama yapmadı kabullendiler yok oldular. Ben daha kötü oldum bu mu değerim ben neler yaptım neler yaşadım dedim bir kişi dahi gelmedi yapma etme demedi dedim.İki ay bunu her yerden takip ettim o da beni ediyormuş meğer ortak arkadaşlardan. Sonra ben yine bunun ayrıyken bi çok kızla görüştüğünü aldattığını buldum kzıları çıakrdım hep yüzüne vurmak istedimve bir gün denk geldik yüzüne vurdum ama onu affettim 20 gün daha birlikte olduk ailelerden gizli saklı tam duyuracaktık barıştığımızı ki baktım sürekli bu yine çevrimiçi bir şeyler var sonra tartıştık kim olduğunu demedi kimse falan dedi ve ben artık beni öldü bil dedim bitirdim o daa sende öldü bil dedi bitirdi. Ve aradan yine iki ay geçti ilk defa dün yolda karşılaştık göz göze geldik sonra ben eve girdim on dk sonra o tekrar geçti gitti aynı yoldan .. Herkes bana emin ol o da kötü olmuştur dedii ekilenmiştir dedi yazmayı düşünmüştür dedi bir sürü şey ben inanmadım ve baktım ki 5 aydr tek bir şey paylaşmayan adam bugün uzun zamandır ilk defa kendi resmini paylaşmış. Ben daha kötü oldum .. Kafamdaki soru işaretleri cevaplansa o kadar rahatlayacam ki ama cevaplanmıyor neden beni olduğum yere çıkıp geldi o kadar yol neden 10 dk sonra geri döndü madem kötü oldu neden bugün hiç resim paylaşmayan adam resim paylaştı yada madem beni unutmuş yoluna bakıyor çok iyi neden hala beni odluğum yerlere geliyor çok kötüyüm lütfen bana sorularda yardımcı olun gelir mi gitti mi amacı ne ne yapıyor başkasıyla mı unuttu mu nedir bu

ayyyy kırmayım kırmayım diyorum ama dayanamıyorum.
sen kendine bu kadar kötülük ederken biz neden susalım??
seni defalarca aldatan adam gelse ne gelmese ne??
belli ki ayran gönüllü, doyumsuz.. hepsi benim olsun diyor. o da olsun başkası da olsun diyor. kaldı ki gelip yalvarmıyor bile. sadece aklını karıştırıp kandırıyor seni. artık yoluna bak. görsen bile görmemezlikten gel.

Senin olduğun semte gelmeyecek mi yahu abartma bu kadar.
Sana ihanet eden birine hala anlam yüklüyorsun kendi kendine ediyorsun.

Kararlısın başını yakacaksin illa öyle mi canım. Seviyorsun diye her dk aldatılmayı göze alacaksın demek ne kadar cesursun.

Sen kendini dusunmesen bile canın yanar yapma diyeceğim yine de ..

Sizi sürekli aldatan bir adam için üzülmeye inanki değmez.
Diyelim ki evlendiniz. Hadi hwerşey gittide.
Senin yanında iken gizli gizli başkalarıyla mesajlaşsa ve yakalasan. Nasıl olucak. Bunları düşün bence.
Ve her gün şükür et. Böyle bir hayatın olmadıgı için.

Yani ne dememizi benliyorsun sevmiştir üzülmüştür pişmandır git özür dile mi?
Siz aşık körsünüz biz değiliz arkadaşım
Böyle birinden eş arkadaş baba olmaz

Şimdi ben ne diyeyim; benim şuradaki iki lafım sizi kendinize getirir mi?
Adam aldatmış, "Ama sevdim çok sevdim, çok şeyler yaptık birbirimiz için" demiş, ikinci şansı vermişsiniz. Eh adam ikinci şansı ne derece hak etti davranışlarıyla, ne diller döktü vb. siz bilirsiniz (Ki anlattığınız kadarıyla adama koşulsuz kucak açmışsınız o da ilginç), uygun görüp tekrar başlamışsınız, sizin ilişkiniz nitekim.

Ee?
Huylu huyundan vazgeçmemiş, bir de pişkinlik üzerine.
Ve aradan yine iki ay geçti ilk defa dün yolda karşılaştık göz göze geldik sonra ben eve girdim on dk sonra o tekrar geçti gitti aynı yoldan ..
Şimdi bir yolu, iki kere geçti, ortalama 200 mtcik fazladan yürüdü diye, siz bu adamı hayatınıza yeniden alabilirsiniz yani öyle mi? Sizin sevginiz, affınız bu kadar kolay mı elde edilebiliyor? Hele ki 2.ye af... Birkaç adım yürüyüverdi diye??
Millet de "O da kötüdür, üzgündür" diyor?
Siz de gelir mi, gider mi kısmındasınız hala?

Kırıcı yorum değil, yıkıcı yorum yapsalar az diyorum, çünkü ilişki anlayışınız, temelden şekilsiz, yıkılmalı.

Ablacım sen kendini üzmeye yer mi arıyosun. Bu adam tövbe tutmaz baksana , kaçıncı vukuatı... Öldü say işte en güzeli sende demişin zaten...
Aileler belki oğlunun pisliğinden utandı , ne yüzle yapma etme demeye gelecekler evinize.
unut gitsin bence değmez birine benziyor anlattıklarından. Hayırlısı böyleymiş de dua et.

Sen seni defalarca aldatan adamla hala kafanı meşgul et ama biz mantıklı şeyler yazınca kırıl..
Al sana tokat gibi cevap..
Sevgi de bir yere kadar. Bence artık o denyonun yollarını gözlemeyi bırak. Adam değil çünkü.
Ne kadar meraklısın maymun iştahlı birini koca diye gezdirmeye..

Kırmadan azarlamadan yorum yapmaya gayret edeyim bakalım. Çünkü yazdiklariniz beni çok sinirlendirdi. Sizi defalarca aldatmış bir adam bu. Bitirmek için daha ne yapsın. Açıklama zahmetine bile girmemiş özür de dilememis ailesi de umursamamis. Siz her hareketine anlam yüklüyorsunuz." Aman o da kötü olmuştur seni unutmamıştır." Diye teselli eden tanıdıklarıniza da ayrı kızdım. Boynu altında kalsın bir daha yüzüne bakma diyeceklerine size umut veriyorlar. Hazır kurtuldugunuz için adak adayip sukretmelisiniz ki evlenmeden önce gerçek yüzünü görmüşsünüz. Lütfen aklinizi başınıza alın size kıymet vermeyen adamlara kul köle olmayın ne olur. Siz hemcinsimsiniz. Üzülmenizi asla istemem. Bunları da uzulun diye yazmadım inanın. Bu adama umut bağlamayın daha takip etmeyin yok sayın. Canınız acıyordur. Ama zamanla geçer.

her katil olay mahaline geri dönermiş
nasıl bir çıakrım yapıyorsunuz
gelse ne olur, seviyorum dese ne olur, özür dilese ne olur
bu kadar aldatıldıktan sonra ayaklarınızın altına dünyaları serse kaç yazar
kabul mü edeceksiniz yani???

yok illa evlenım beni aldatsın istiyorsun ,

kendı degerini bilmezsen başkası hiç bilmez

inançlı biriysen namaz kıl bol bol dua et.
yok değilsen, kendine bir meşgale bul.

kendini değersizleştirmişsin,
paspas etmişsin aslında, ezdirmişsin,
kendine acımayana kimse acımıyor..

nişanlın seni yeterince kırmış dökmüş zaten bizim kırmamız mı üzecek seni?

unut,bırak.

Seni hatırlıyorum, hatta eski konunda ben sana , cinsellik yaşamıyorsanız, bence kadınla geçen o cinsel içerikli mesajlaşmayı affedebilirsin demiştim bir defalık ama olay öyle değil sanırım. Ayrıldıktan sonra seni kazanmaya çalışacağına, başkaları ile görüşmeye devam etmiş, barışmışsın yine aldatmış. Bu adam böyle devam eder, tabi ki sana karşı boş değil ama çok da sevmiyor. Takip etme artık hayatına bak, daha yeni bir ayrılık, emin ol karşına kimler çıkacak , unutup güleceksin bu olanlara. Benim de başıma geldi, şuan iyi ki ayrılmışız diyorum, aşık olduğum biri girdi hayatıma...

sende bu kafa olduğu sürece oooo bence sen boşuna yazmışsın buraya adam osursa aaa benim için osurdu affettim onu diyicek kıvamdasın :) sen zaten barışıcaksın da adam istemiyor gibi nie istesin adam çapkın kızlar gırla :)

Yani diyelim ki bütün bunları seninle barışmak için yaptı.
Ne olacak bu seni aldattığı ve bunu yine yapacağı gerçeğini değiştiriyor mu?
Allah sana evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş nişanlının, çok şanslısın ama bile bile devam edersen de mutsuz olan yine sen olursun. Kimseye bir şey olmaz

Aldatmis ayrilmissiniz
Ailesi araya girmedi diye hayiflaniyorsunuz. Ne yuzle araya girsinler? Ogullari nisanlisini aldatmis. Bir ana baba ne desin bu durumda? Etme kizim ayrilma mi desin? Veya deselerdi de geri mi donecektiniz nisanliniza? Neyse ki mantikli insanlarmis.

Sizin oldugunuz yerde bir isi cikmistir gelmis halletmis geri donmustur. Buna mana yuklenecek bir sey yok bence.

Ben de evliyim coluk cocuk var,simdi eski sevgilimi yolda gorsem bi an sasiririm. Sonra onun tavrina gore durup hal hatir sorarim. Gecer giderim. Bu hala ondan hoslandigimi gostermez.

Back
X