Naıl anlatsam bilmiyorum zaten bazılarınız o kadar kırıcı şeyler yazıyor ki daha çok yara alıyoruz. Halbuki bilmiyorlar ki hepsi çaresizlikten bunların.. Daha önce anlatmıştım nişanlıydım üçüncü ayımda nişanlımın bi kadınlar gece 12 2 arası msjlarını yakaladım açıklamalara bile izin vermeden verdim yüzükleri kapattım .. Kendisi pis işler yapan ama benden çok iyi bir şekilde saklayan gizemli telefonları ehr şeyi gizli adına hiçbir şey olmayan biriydi çok berbat bir hayatı olan biri. Ame sevdim çok sevdim o da bende çok şeyler yaptık ikimiz için.. Ama mahvoldum sürekli burya yazıyordum gerlir mi gelmez mi diye. Çünkü hırs olmuştu ben yüzükelri verdim ne o ne büyükleri tek bir allahın kuu evimize gelmedi araya girmedi aniden yok oldular kayboldular. Ben beni aldattığı msjları da çekip ailesinegönderdim. Ama kimse geri gelmedi açıklama yapmadı kabullendiler yok oldular. Ben daha kötü oldum bu mu değerim ben neler yaptım neler yaşadım dedim bir kişi dahi gelmedi yapma etme demedi dedim.İki ay bunu her yerden takip ettim o da beni ediyormuş meğer ortak arkadaşlardan. Sonra ben yine bunun ayrıyken bi çok kızla görüştüğünü aldattığını buldum kzıları çıakrdım hep yüzüne vurmak istedimve bir gün denk geldik yüzüne vurdum ama onu affettim 20 gün daha birlikte olduk ailelerden gizli saklı tam duyuracaktık barıştığımızı ki baktım sürekli bu yine çevrimiçi bir şeyler var sonra tartıştık kim olduğunu demedi kimse falan dedi ve ben artık beni öldü bil dedim bitirdim o daa sende öldü bil dedi bitirdi. Ve aradan yine iki ay geçti ilk defa dün yolda karşılaştık göz göze geldik sonra ben eve girdim on dk sonra o tekrar geçti gitti aynı yoldan .. Herkes bana emin ol o da kötü olmuştur dedii ekilenmiştir dedi yazmayı düşünmüştür dedi bir sürü şey ben inanmadım ve baktım ki 5 aydr tek bir şey paylaşmayan adam bugün uzun zamandır ilk defa kendi resmini paylaşmış. Ben daha kötü oldum .. Kafamdaki soru işaretleri cevaplansa o kadar rahatlayacam ki ama cevaplanmıyor neden beni olduğum yere çıkıp geldi o kadar yol neden 10 dk sonra geri döndü madem kötü oldu neden bugün hiç resim paylaşmayan adam resim paylaştı yada madem beni unutmuş yoluna bakıyor çok iyi neden hala beni odluğum yerlere geliyor çok kötüyüm lütfen bana sorularda yardımcı olun gelir mi gitti mi amacı ne ne yapıyor başkasıyla mı unuttu mu nedir bu