Kendimi çok çaresiz hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elifdiyebiri123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
69
-35
6
bir önce ki konu eşimin sürekli dışarı çıkmasıydı eve gelmedi akşama kadar ve ben dedim ki taksime gidelim herşey güzeldi dönüşte metroya bincez şakayla diyor ki siz taksiye binin gidin ben 3/4 saat sonra geleyim bende dedim ki beni boşa sonra istediğin yere git o da gidiyorum o zaman dedi geri dönüyor şakası yapıyor bende biraz yükseldim bana böyle şakalar yapma diye , o da dedi ki bana sesini yükseltme ağzını yüzünü s. Elimde bıçak olsa saplarım sana dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü eve geldik ve şuan bana kendisi küsüyor . Biraz yükselmem zoruna gitmiş olabilir ama onun kadar kötü konuşmuyorum, sadece bana böyle şakalar yapma dedim ….

Dün gece açtığınız konunun aynısını açıyorsunuz. Cidden ne duymayı umut ediyorsunuz, hep aynı konu, hep aynı soru?
Kimseyi dinlediğiniz de yok.

Eşiniz şiddete meyilli, ilgisiz birisi seven adam böyle davranmaz. Boşanmayı düşünmez misiniz?

Adamla iddialaşarak sürekli söylenip aynı şeyi yaşayarak ne değişecek sizce????başka karakterler geri adım atar ama eşiniz öyle değil daha eşinizi tanımıyorsunuz....
Adam bana 5 yaparsan sana 10 yaparım ,canımı sıkma canını yakarım.Ye iç yat bana karışma canım isterse sizi iki gezdiririm bana boş yapma diyen bir tip sabah akşam konuşsan ne fayda.....ya susup oturacaksın ya da böyle gitmez diye resti çekip gideceksin ..

Bunlar normal konuşmalar degil hiç normal değil

Aynı konuyu 2 kere açmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…