• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok çok çok kötü hissediyorum :(

konu sahibi gerçekten evliyse, böyle bi konu neden açılmış durumda anlamış değilim...yorum yapmaya bile lüzum göremiyorum...ama tek bi cümle söylemeden geçemeyeceğim.. bu kızlara noluyor allah aşkına anlayan varsa banada izah etsin lütfen... adam başka yol taklif etmiş, reddetmiş ama hala ilişkiye devam etmiş.... garip olan burası değilmiş gibi birde demişki onunla bu ters ilişkiyi yaşadığını biliyorum demiş...sizde bi gariplik sezmedinizmi... bana inandırıcı gelmedi....

sevgilini mekanda basıyor arkadasın eski sevgilisyle tamam ama su anal iliski kısmı ne oluyor bunu yaparkenmi basmıslar anlamadımki :53: hani senden once kız arkadasıyla anal iliski yasamıs ve senden de bunu istedi ve sen reddettigin icinmi kızla gorustugunu dusunuyorsun..

anal seks istemiş,e sende kabul etmemişsin.burda bunu anlatarak acaba kabul etseydim aldatılmazmıydım anal seksle ilgili görüşleriniz nedir gibi gizli bi soru mu var acaba!!gereksiz bi ayrıntı olmuş

Teklif etmiş olabilir ve sen kabul etmemişsindir o da ısrar etmemiştir tamam bu kabul edilemez birşey değil bence ama sen eski sevgilisiyle yaşadığı en özel en iki kişi arasında kalması gereken ayrıntıları bile gelip sana anlatan bir adama nasıl güvenip sevgilin dedin o kadar zaman ben onu merak ediyorum. Bak şuan o tanımadığımız etmediğimiz kızın cinsel hayatıyla ilgili birşeyler biliyor yorumluyoruz biz. Eminim senin anlattığın diğer arkadaşların eski sevgilinin arkadaşları vs. kızı gerçekte tanıyan insanlarda bunları biliyorlar sen ayrıldığında seninkini de bilecekler biraz dikkat etmek lazım seçtiğin insanlara.

Evli profilini de facebookta filan aralarında nikah, söz hiçbirşey geçmeden yapan arkadaşlarım var, ben aşırı salakça buluyorum başka erkeklerin - kızların filan eklemesini istemedikleri için öyle yaptırdıklarını idda ediyorlar. Belki öyle birşeydir diyicem ama burada başka erkekler de yok, bi heves öyle yaptığını düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
ben univdeyken arkadasimina boyle birsey olmustu...intikan hirsi falan filan cok pis kiz nefret ne beddualar falan..birkac ay sonra cocuk gozu morarmis okula geldi..kizin beduuasi tutmustu cocuk kavgada tekme yemis..nese kizda o sana tekme atan ayagi opucem demisti..nese bir zaman sonra kiz baska bir cocukla cikmaya basladi..birgun beraber bir yerden gelirken bende oradaydim konu kavgadan acildi kizda erkek arkadasina donup ya sen kavga etsen yenilirmisin yenermisin diye sordu durup dururken..yani yenerim niye sen beni duymadinmi gecen sene dedi .... denen cocukla kavga ettik o esnada yuzune tekmeyi vurdum ya ayip oldu falan ama cok pis dayak yemisti..kizin ici disi yag baglamisti valla..biz sok olduk tabi..dedim opeceksin oo ayagi nese yabanciya gitmedi en azindan :)))

yani keser doner sap doner gun gelir hesap doner :)))

gebelik testi muhabbetin olmuş. e normal ilişkiye giriyorsan, erkek arkadaşının (eşin de olabilir tabi) bu isteğini bize belirtmenin amacı ne?

evli misin değil misin o konuya bir açıklık getirsene merak ettim ya. :1:

canım ne yap biliyor musun,git hemen bir Şükür Namazı kıl bu değişik istekleri olan insandan kurtulduğun için..aradığını sende bulamamış belli,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence.

arkadaş en doğru sözler dizisini dile getirmiş gerçekten..

inan şuan hissettiğin hırsın yerini derin bir huzur almalı. şükret haline

Son düzenleme:
ana konular nerelere baglanmis...

ya valla tadini kacirdilar su forumunda he kim ne yapiyor belli degil..itiraf sayfalarinida gecti...cem yilmazin dedigi gibi hani biz marjinaldik mahalleli tren yapiyor :27::27::27::27::27::27::27::27:

ben univdeyken arkadasimina boyle birsey olmustu...intikan hirsi falan filan cok pis kiz nefret ne beddualar falan..birkac ay sonra cocuk gozu morarmis okula geldi..kizin beduuasi tutmustu cocuk kavgada tekme yemis..nese kizda o sana tekme atan ayagi opucem demisti..nese bir zaman sonra kiz baska bir cocukla cikmaya basladi..birgun beraber bir yerden gelirken bende oradaydim konu kavgadan acildi kizda erkek arkadasina donup ya sen kavga etsen yenilirmisin yenermisin diye sordu durup dururken..yani yenerim niye sen beni duymadinmi gecen sene dedi .... denen cocukla kavga ettik o esnada yuzune tekmeyi vurdum ya ayip oldu falan ama cok pis dayak yemisti..kizin ici disi yag baglamisti valla..biz sok olduk tabi..dedim opeceksin oo ayagi nese yabanciya gitmedi en azindan :)))

oy bnmde basımda böyle birsey var ama hala gözununn morardgnı göremedım yptgı onca seye ragmen :5: çok guzel bı yorum buuu !

erkekler herzaman bırsey ıster ama bence onemlı olan o mesafeyı korumaktır. bi kadın ve erkek ilişkilerinde durmaları gerekn yeri bilmeli.

senin ona vereceğin en iyi ve acılı ders onu yok saymak sanki bu dünya da o yokmuş gibi davranmaktır...

kimseye bundan daha ağır bir ders olabileceğini sanmıyorum...

ne açıklaması bekliyorsunuz ki erkek arkadaşın kız arkadaşını görmemiş olbilir

o degıl de ,bu adamın eskı sevgılısıyle anal ılıskı yasadıgını nereden bılıyorsunuz ?

muhtemelen sevgılınız anlattı bunu sıze .ve sıze sevgılısıyle yasadıgı fantazıyı anlatan adamla hala berabermıydınız :53:

Her zamanki gibi biri kuyuya taş attı...

Burda , bu kadar akıllı o taşı çıkaramayacağız, bence hadi dağılalım kızlar...

Konu sahibinin kafası güzel... :7:

ya bu gerçekmi çok güldüm hoşuma gitti:)))eee intikamın nerden geleceği belli olmaz.

Back
X