canım çok sıkkın.kendimi çok değersiz hissediyorum.bi hata edip sözlendim ve bi şekilde ayrıldık.ayrıldıgımızda ben istanbuldaydım su anda memleketteyim.her gelen neden ayrıldınız bilmem ne bissürü soru soruyorlar.ağzı olan konuşuyor ve hep bu söz konusunu acıorlar.benim üzüldüğüm konu ayrılmak deil.sözlendiğim için çok pişmanım ve bunun üzgünlüğünü yaşamaktayım.aklıma türlü türlü düşünceler geliyor.ilerde birini seversem sözlenip ayrıldıgıımı öğrenirse benden vazgecermi diye cok düşünüyorum.buda beni çok üzüyor.moralim aşırı bozuk.insan yüz kişiyle bile cıksa laf olmuyor ama bi kez sözlense laf ediyorlar hemen.bissürü kaygım var.elimde deil.ve tüm bu düşünceler banaa kendimi çok değersiz hissettiriyor.patlayacak gibiyim((((((((((((((((( 43:
canım herkesin başına gelebilecek birşey bu bence bu kadar takma sonuçta insanların ne dediği önemli değil eğer ki ilerde biri çıkar ve seni çok severse zaten seni iyi kötü herşeyinle kabul etmiş demektir bence sen yeni hayatında mutlu olmanın yollarını düşün böyle şeyleri dert etme yalnızlık allaha mahsustur elbet birgün karşına en iyisi çıkar canım sabret bekle o seni bulur :)
Evet boyleleride var ama oyle olmayanlarda var.sizde ona gore bi secim yaparsiniz.sanirim sevmeyerek sozlendiniz.bende yillar evvel sevmeyerek nisanlandim ve ayrildim.sizin dusuncelerinize kapilmadim hic.konusan konustu umrumda dahi olmadi.onlara en guzel cevap bi yil sonra esimle dillere destan dugunum cevap verdi:) esim nisanlandigimi biliyor ama birke olsun konusunu dahi etmedi.ne o ne ailesi...olumsuz dusunmeyin aslaa
canım çok sıkkın.kendimi çok değersiz hissediyorum.bi hata edip sözlendim ve bi şekilde ayrıldık.ayrıldıgımızda ben istanbuldaydım su anda memleketteyim.her gelen neden ayrıldınız bilmem ne bissürü soru soruyorlar.ağzı olan konuşuyor ve hep bu söz konusunu acıorlar.benim üzüldüğüm konu ayrılmak deil.sözlendiğim için çok pişmanım ve bunun üzgünlüğünü yaşamaktayım.aklıma türlü türlü düşünceler geliyor.ilerde birini seversem sözlenip ayrıldıgıımı öğrenirse benden vazgecermi diye cok düşünüyorum.buda beni çok üzüyor.moralim aşırı bozuk.insan yüz kişiyle bile cıksa laf olmuyor ama bi kez sözlense laf ediyorlar hemen.bissürü kaygım var.elimde deil.ve tüm bu düşünceler banaa kendimi çok değersiz hissettiriyor.patlayacak gibiyim((((((((((((((((( 43:
canım sözlenip ayrılmak ayıp bir şey degilki neden sevdiğin adam bu yüzden ayrılsın senden rahat ol içini ferah tut ve bi an önce normal düşünmeye çalış soranlarada kısa cvp verip konuyu kapatmalarını sağla geçer inan bana
umarım dediğin gibi olur cnm ama ne biliim insan istiyo onu seven biri olsun ..bide ben cok takıntılıyım yasımda küçük bana ağır gelior tüm bu düşünceleri tasımak elimde deil.aklıma geldikçe çok üzülüyorum..
ya bizim buralarda cok ayıplıyorlar(sevdiğim insan bunu sorun etse veya ailesi etse ne bilim çok zor bi durum işte öyle üzgünüm ki..cok pişmanım sözlendiğim için çoookkk (((((((((((((
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Sözlendiniz ve ayrıldınız diye kimse sizden ayrılmaz ya da vazgeçmez. Eğer gerçekten seven biri çıkarsa karşınıza inanın hiç sorun olmayacaktır. Hem bunu niye bu kadar büyütüyorsunuz ben anlayamadım..
anladım canım bak o zaman şöyle düşün zararın neresinden dönersen kardı bana kalırsa bir daha atacağın adımları bir kaç kere daha düşün canım benim içini ferah tut kimseye uzun uzun açıklama yapma canına yazık inan
ya zaten herşey bana tecrübe oldu.o kadar dikkatli atıcamki adımlarımı.her olaydan bir ders cıkardım.tam anlamıyla depresyondayım(kilo aldım evden cıkmıorum kendime bakmıorum.böle bi durumdayım ne yazıkki ((
ya bak kendin diyorsun yaşım küçük diye en azından sözlenmişin ve ayrılmışın bu aykırı bir durum değil çıkmak yada sevgili olmak daha aykırı ve yanlış anlaşılacak bir durum en azından sen herkesin izni haberi varken allahın izniyle yaşamışın bu durumu ya takma bak takıntılı olma eninde sonunda karşına en iyisi çıkar birde sen eğer gerçekten iyi niyetli temiz kalpliysen allah görür kalbine göre verir
yapma canım böyle olmaz ama normal hayatına dön allah korusun hastalansan ne olacak
canım sen neden ezılıp buzuluyırsun annasamadık ayrıldık dıceksın bıttı konuyu acıpta mıllete laf verme bu yuzden
ruhum hastalandı bile zaten cnm inan çok kötüyüm.bide sözlenip ayrıldıgım kişi o kadar değersizmişki ben bunu cok sonra öğrendim.en basda nası göremedim die kendimede cok kızıyorum..sözlenmenin pişmanlıgınıda yasıyorum işte((((
ya işte yaşadıgım yer itibariyle cok ayıplanıor herkes size asagılıkmıssınız gibi bakıorlar.misal burda sözzlenip ayrıllanlara kimse cıkma teklifi etmez bile yani tahmin edin artık.keske dediğiniz gibi olsa(((
Beni yanlış anlamzsan bir şey söylemek isterim.. Az çok anladım durumunu yaşadığın yeri çevreni falan ama bana kalırsa biraz da senin elinde bu durum. Sen bu konuşanların böyle düşünenlerin karşısında dik durmalısın. Eğer onlar bunun lafını yaptıklarında sen üzüldüğünü onlar gibi düşündüğünü tedirginliğini belli edersen daha da üstüne gelirler. Böyle bir şey mi kaldı ya. Millet evleniyor boşanıyor sonra bekar biriyle bile evleniyor. Aşk işte bunları yaptıran. Bu şekilde düşünme. Eğer sözlendin ayrıldın diye biri seni istememezlik yaparsa bırak gitsin senin için daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?