kendimi çok değersiz hissediorum:((

canım insan sonuçta birbirini daha iyi tanımak için sözlenir nişanlanır. deneme yanılma işidir bunlar. her sözlenen evlenecek diye bi kaide yok ki. denemişsin olmamış bu kadar büyütme kafanda.

Selam!
Sen anne babanın bilgisi dahilinde sözlenmişin.. Herkes bilmiş görmüş.. Gizli saklı birşey yapmamışın..
Ve anlaşamayıp ayrılmışınız. Yani aşağılık bir durum yok ortada.. Eğer bu yüzden senin hakkında kötü düşünecek biri olursada hayatında zaten yüzüne bile bakmadan sen ondan kaç.. Senin dert edeceğin hiç birşey yok.

Boşuna takıntı haline getiriyorsun, söz-nişan karşındakini tanımaya çalışma dönemidir,
Bu tercih meselesi
Ama kimse sana o gözle bakmaz, a bu sözlenmiş uzak durayım mantığı varsa karşındakinde, zaten baştan vazgeç...

Canım bak şimdi hadi millet cahil onu biliyoruz da, sen bu milleti niye bu kadar takıyorsun? Oldu olacak ağızlarına laf vermemek için nişanı da düğünü de yapsaydın, 2 yıl sonra boşanıp dönerdin evine; bu seferde vah zavallım, kadersizim diye etrafına üşüşürlerdi, çok iyi olurdu di mi?

Dizilerden artan vaktini çevresinde ki sorunları deşerek dolduran bir sürü insan var. Sen de yaşının verdiği temiz kalplilike çok önemsiyorsun bu boş insanların fikirlerini. Lütfen saçmalama, çık o evden, kurstu, spordu, eğitimdi kafanı dağıtacak bişeyler yap. Aaa bu daha önce sözlenmiş diye saçma bir sebeple seni geri çevirecek insan, seni zaten hiç sevmemiştir bir, ikincisi millettin hiç birşeyin adını koymadan ne işler çevirmiş olabileceğini düşünemeyecek kadar aptaldır. Şimdi sen böyle zavallı bir insanı kaçırabilme ihtimalin için mi bugününü kendine zehir ediyorsun hakketen? 19 yaşında ?

.

Çok fazla abartıyosun bence..
Ewlenip boşananlar ne yapsın pekii ÖLSÜN MÜ?
Milletinde ağzı elbet birgün kapanacak unutacak,
ömürlerinin sonuna kadar size eski sözlünüzle ilgili sorular soracak değillerya..
Biraz zamana ihtiyacınız war sizin hepsi bu..

yaşın küçük olduğu için çok fazla kafaya takıyorsun milletti... biraz kendine bak. dik dur. ayıp birşey yapmadın ki.. evlenip boşansaydın ne olacaktı. ölecekmiydin (Allah korusun)... bu sana tecrübe oldu...

millet hep konuşacak şey bulacak.

sözlenmemiş olsaydında evde kalmış diyeceklerdi.

evlensen çocuk istemesen çocuğun yok kısırmısın (öle diyenleri bile duydum)..

çocuğun olsa 2. sonra 3. vs...

hep konuşacaklar...

dert etmeeee....

Evlenip boşananlar napsın onların canı yok mu
Öyle olsa daha mı iyi olacaktı halinize şükredin biraz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hangi devirde yaşıyoruz ya
Size sırf sözlenip ayrıldınız diye kötü gözle bakacaklar varsa zaten sizden uzak olsunlar

olaylar benzior ama dediğin gibi karakterler farklı eşin kız delisi deilmiş sana sadık kalmıs ama ne yazıkki işte benimki öle deildi inanın hepinizin tavsiyelerini büyük dikkatle okuorum ve uygulamaya calısıcam.seneye üni sınavına giricem türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum.yok tam aksine annem diorki herkes söz atıor bu cok doğal diyor .ama komsular akrabalar falan cok baskıcı .arkadaslarımda dahil.yok çok şükür zaten sözlendim 1 ay gecmedi gittim istanbula tel dısında doğru dürüst görüşemedik bile o kişiyle.dediğin gibi çok büyük bi boşlukdayım .ama hatalarımdan dersler cıkardııgım içn vede kimseye güven olmadıgını anladıgım için öle netten kimseyle takılmam.ancak ünide düşünürüm acıkcası.inşallah bu olayın konusunu bile etmeyecek kadar cok seven biri olur beni..

ne güzel ya öyle özeniyorumki hayatı umursamayanlara.keske bende öyle olsaydım ama sonucda biri beni sordugunda 1 kez sözlenip ayrılmısdı ifadesi gececek ve bu cok can sıkıcı.

ya ben işte her lafı kendime cok sıkıntı ediorum.kimse hakkımda konusmasın yorum yapmasın istiyorum.ama tabi malesef böle bi ihtimal yok.heleki küçük bi yerde yasandıgında.ya hakkatten düşündüğüm zaman millet sevgiliyken neler neler yapıor ben sevmediğimden o kişiden hep uzak kaçdım.ama millet allah bilir kendine göre neler neler düşünüyordur.sanki hiçbi olay yok baska konusulacak söz yok tek konu benim ortada.neden bu kadar uzatıorlar anlamıorum işte buna cokk ama cokk canım sıkılıo.yasım küçük düşünün daha 19uma bile girmiş deilim 1 ay var 19uma.ama malesef en güzel gençlik dönemerimi bu gibi sıkıntılarla kendime zehir ediorum.gercekden ne kadar doğru zaten bunu öğrendiğinde benden vazgecerse hiç sevmemiş demekdir.

İnsanlar evlenip ayrılıyor ne var bunda utanacak, çevren cahil olabilir boşver, dinleme, üzerinde durma
Hatta bir iki kapak cevap ver, bir daha cesaret edemezler
Dert etme kendine böyle şeyleri, her şey insanlar için

ama hani şöyle bişey var mesela evlenip boşanana göre o zordur sözlenip ayrılana görede sözlenip ayrılmak zordur.elbette boşanıp ayrılmak dha ağır ama bana göre buda cok doğal.millet beni kendime bıraksa bi bende doğal düşünücem ama malesef olmuor işte milletin dedikodusu yüzünden nerde benle ilgili bi konu gecse diyeceklerki ayy bu daha önce sözlenip ayrılmısdı bilmem nee

Bende zamanla ağızları kapanacak diyorum..
Ömürlerinin sonuna kadar sizi konuşacak değiller diyorum..
Nerde yaşıyorsunuz bu arada siz, küçük bir yer herhalde ??

İnsanlar evlenip ayrılıyor ne var bunda utanacak, çevren cahil olabilir boşver, dinleme, üzerinde durma
Hatta bir iki kapak cevap ver, bir daha cesaret edemezler
Dert etme kendine böyle şeyleri, her şey insanlar için

bana görede cok doğal ama işte cevre söyleye söyleye bana ne kadar utanc bişey oldugunu asıladılar.yeminle stresden midemde sürekli ağrı var.daha nereye kadar böyle mutsuz yasayacam bilemiorum

Bende zamanla ağızları kapanacak diyorum..
Ömürlerinin sonuna kadar sizi konuşacak değiller diyorum..
Nerde yaşıyorsunuz bu arada siz, küçük bir yer herhalde ??

evet doğuda bitlisin bi ilçesindeyim.baya küçük bi yer malesef herkes birbirini tanıor.

canım insan sonuçta birbirini daha iyi tanımak için sözlenir nişanlanır. deneme yanılma işidir bunlar. her sözlenen evlenecek diye bi kaide yok ki. denemişsin olmamış bu kadar büyütme kafanda.

ne güzel düşünüyorsunuz ya keske birazzda cevremdekiler bu sekilde düşünse ne kadar iyi olur.

evet doğuda bitlisin bi ilçesindeyim.baya küçük bi yer malesef herkes birbirini tanıor.

Anlamıştım zaten..
Sanki boşanmışsınız gibi dawranıyorlar size
anladığım kadarıyla..
Şöyle insanlara ayar oluyorum arkadaşşşşşşşş

ya evet ama eminim gizli işler karıstırsam hiç kimse laf etmeyecekdi.işte milletin bilgisi dahilinde herkes bildiği için laf oluor.ağzı olan konusuor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…