- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
ya banada kalsa ben gayet doğal karşılarım ama ne yazıkki çevre öyle karsılamıor bana göre evlenip bosanmakda gayet doğal.bu hayatta herkesin basına herşey gelebilir die düşünüp büyük konusmamaya özen gösteririm.ama çevremdekiler neden anlamıyor bunu bilmiyorum(öyle bi olgunlaştımki bu olaydan sonra allahın izniyle hata yapmam artık.ama millet o kadar abartıoki sanki evlenip boşanmışım gibi bakıorlar.bende karsıdakiler kırılır die bişey demek istemiorum ama hep olan bana oluyor ((
canım çok sıkkın.kendimi çok değersiz hissediyorum.bi hata edip sözlendim ve bi şekilde ayrıldık.ayrıldıgımızda ben istanbuldaydım su anda memleketteyim.her gelen neden ayrıldınız bilmem ne bissürü soru soruyorlar.ağzı olan konuşuyor ve hep bu söz konusunu acıorlar.benim üzüldüğüm konu ayrılmak deil.sözlendiğim için çok pişmanım ve bunun üzgünlüğünü yaşamaktayım.aklıma türlü türlü düşünceler geliyor.ilerde birini seversem sözlenip ayrıldıgıımı öğrenirse benden vazgecermi diye cok düşünüyorum.buda beni çok üzüyor.moralim aşırı bozuk.insan yüz kişiyle bile cıksa laf olmuyor ama bi kez sözlense laf ediyorlar hemen.bissürü kaygım var.elimde deil.ve tüm bu düşünceler banaa kendimi çok değersiz hissettiriyor.patlayacak gibiyim((((((((((((((((( 43:
Evet benziyormus hikayemiz.fakat benim esim beni sevgiliykende evliykende hic aldatmadi.birde hayatina kimseyi sokmadi ayriykende.masallah evet.ama cok zor zamanlar atlattik bizde inan.
Sana onerim burda yazilan tavsiyeleri hayata gecir.calisiyormusun okuyormusun bilmiyorum ama hayatida evlilikten ibaret gorme.ailen baskiciymis sanirim.sabret.disari cikabilmek icin kurslara katilabilirsin.fakat suan buyuk bosluktasin.seni cok iyi anliyorum.interneten tanimadgn kimseyi hayatina alma.
Bolbol dua et.basindan kotu bi olay gecmemis.artik cogaldi nisan soz atma olaylari.hayatina girecek es adayini cok ilgilendrecegini dusunmuyorum.
ınsanların ne dedıgının bazen onemı olmalı hayatında ,onlar ıcın yasar kımı ıcın ah vah ne dusunur dersen hıc mutlu olamazsın
ben olsam senın yerınde ayrıldım bıttı annasamadık daha neyını annatıcam huyu kotuydu de gec
Canım bak şimdi hadi millet cahil onu biliyoruz da, sen bu milleti niye bu kadar takıyorsun? Oldu olacak ağızlarına laf vermemek için nişanı da düğünü de yapsaydın, 2 yıl sonra boşanıp dönerdin evine; bu seferde vah zavallım, kadersizim diye etrafına üşüşürlerdi, çok iyi olurdu di mi?
Dizilerden artan vaktini çevresinde ki sorunları deşerek dolduran bir sürü insan var. Sen de yaşının verdiği temiz kalplilike çok önemsiyorsun bu boş insanların fikirlerini. Lütfen saçmalama, çık o evden, kurstu, spordu, eğitimdi kafanı dağıtacak bişeyler yap. Aaa bu daha önce sözlenmiş diye saçma bir sebeple seni geri çevirecek insan, seni zaten hiç sevmemiştir bir, ikincisi millettin hiç birşeyin adını koymadan ne işler çevirmiş olabileceğini düşünemeyecek kadar aptaldır. Şimdi sen böyle zavallı bir insanı kaçırabilme ihtimalin için mi bugününü kendine zehir ediyorsun hakketen? 19 yaşında ?
.
ya ben işte her lafı kendime cok sıkıntı ediorum.kimse hakkımda konusmasın yorum yapmasın istiyorum.ama tabi malesef böle bi ihtimal yok.heleki küçük bi yerde yasandıgında.ya hakkatten düşündüğüm zaman millet sevgiliyken neler neler yapıor ben sevmediğimden o kişiden hep uzak kaçdım.ama millet allah bilir kendine göre neler neler düşünüyordur.sanki hiçbi olay yok baska konusulacak söz yok tek konu benim ortada.neden bu kadar uzatıorlar anlamıorum işte buna cokk ama cokk canım sıkılıo.yasım küçük düşünün daha 19uma bile girmiş deilim 1 ay var 19uma.ama malesef en güzel gençlik dönemerimi bu gibi sıkıntılarla kendime zehir ediorum.gercekden ne kadar doğru zaten bunu öğrendiğinde benden vazgecerse hiç sevmemiş demekdir.
Çok fazla abartıyosun bence..
Ewlenip boşananlar ne yapsın pekii ÖLSÜN MÜ?
Milletinde ağzı elbet birgün kapanacak unutacak,
ömürlerinin sonuna kadar size eski sözlünüzle ilgili sorular soracak değillerya..
Biraz zamana ihtiyacınız war sizin hepsi bu..
ama hani şöyle bişey var mesela evlenip boşanana göre o zordur sözlenip ayrılana görede sözlenip ayrılmak zordur.elbette boşanıp ayrılmak dha ağır ama bana göre buda cok doğal.millet beni kendime bıraksa bi bende doğal düşünücem ama malesef olmuor işte milletin dedikodusu yüzünden nerde benle ilgili bi konu gecse diyeceklerki ayy bu daha önce sözlenip ayrılmısdı bilmem nee
İnsanlar evlenip ayrılıyor ne var bunda utanacak, çevren cahil olabilir boşver, dinleme, üzerinde durma
Hatta bir iki kapak cevap ver, bir daha cesaret edemezler
Dert etme kendine böyle şeyleri, her şey insanlar için
Bende zamanla ağızları kapanacak diyorum..
Ömürlerinin sonuna kadar sizi konuşacak değiller diyorum..
Nerde yaşıyorsunuz bu arada siz, küçük bir yer herhalde ??
canım insan sonuçta birbirini daha iyi tanımak için sözlenir nişanlanır. deneme yanılma işidir bunlar. her sözlenen evlenecek diye bi kaide yok ki. denemişsin olmamış bu kadar büyütme kafanda.
evet doğuda bitlisin bi ilçesindeyim.baya küçük bi yer malesef herkes birbirini tanıor.
Selam!
Sen anne babanın bilgisi dahilinde sözlenmişin.. Herkes bilmiş görmüş.. Gizli saklı birşey yapmamışın..
Ve anlaşamayıp ayrılmışınız. Yani aşağılık bir durum yok ortada.. Eğer bu yüzden senin hakkında kötü düşünecek biri olursada hayatında zaten yüzüne bile bakmadan sen ondan kaç.. Senin dert edeceğin hiç birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?