kendimi çok değersiz hissediorum:((

daha çok küçükmüşsün canım kendini topla boşver onuda herkes kendi yoluna artık

hayatım ne zaman bu hale geldi nası bu kadar kötü bi hal aldı cidden cok üzgüünüm derdimi sizden baska kimseylede paylaşamıorum işte allah razı olsun hepinizden ilgileniyorsunuz cok saolun .ama nasıl toparlayacağmı bilmiyorrum(

cnm sözlenip ayrılmakta ne var ki millet evlenip boşanıyo 2.evliliğini yapıyo.ilerde zaten seni bu yüzden istemeyen kişiyi sen hiç isteme.insanlar hata yapa yapa olgunlaşır.her şey biz insanlar için varız.sağlık sorunu olmadıktan sonra inan hiç bi şeyin önemi yok.insanların ağzı torba değil büzesin.millet konuşur konuşur zamanı gelir kınadıkları şey başına gelir.birisi bi şey mi dedi ver ağızlarının payını bi daha konuşamasınlar.kimse senin üzüldüğüne kırıldığına bakmaz söylerler dururlar.varsa yoksa o ne yapmış bu ne yapmış neden ayrıldın bilmem ne.bu tarz insanlara asla laf söylettirme kendinle ilgili.yoksa iyice abartırlar her şeyi.

tabiki sosyal hayatına geri dönerek canım kitap oku yürüyüş yap tv izle örgü ör müzik dinle normalde nasıl yaşıyorsan öyle yaşayarak insanlar evlenip boşanıyorlar bunda bişey yok boşver geri kafalı insanları evlenip ayrılsan daha mi iyi olacaktı

Canım yaşınıda şimdi gördüm.. Hayatının en güzel günleri olmalı bunlar bırak düşünmeyi o günler geri gelmiyor bir daha.. Hayatın tadını çıkar.. Sonra zamanı geldiğinde gerçekten sevdiğin ve sevgisine inandığın biriyle beraber ol =)

ya banada kalsa ben gayet doğal karşılarım ama ne yazıkki çevre öyle karsılamıor bana göre evlenip bosanmakda gayet doğal.bu hayatta herkesin basına herşey gelebilir die düşünüp büyük konusmamaya özen gösteririm.ama çevremdekiler neden anlamıyor bunu bilmiyorum(öyle bi olgunlaştımki bu olaydan sonra allahın izniyle hata yapmam artık.ama millet o kadar abartıoki sanki evlenip boşanmışım gibi bakıorlar.bende karsıdakiler kırılır die bişey demek istemiorum ama hep olan bana oluyor((

milletin dedikodusu yzünden hayatımın en iğrenç günlerini yasıorum inan(acaba gerçekden dürüst beni çok seven biri çıkarmı karsıma hiç fikrim yok acıkcası inancımda yok.cidden tam bi depresyondayım..benim için dua edin lütfen ya gercekden cok caresizim((

ya elbetteki daha iyi olmayacakdı ama burdaki insanlar evlenmişim boşanmısım gibi bakıorlar.yürüyüş hariç dediklerinin hepsini yapıorum:)umarım en kısa zamanda kendime gelirim.kendimi değersiz hissetmekden kurtulurum.((((

Fırsat verme seni üzmelerine.. Elbette çıkar kim bilir ne güzellikler seni bekliyordur =)

cnm sen karşındakini kırmıyorsun ama onlar seni hiç düşünmüyor bak sen ne kadar çok üzülüyon.kendini ezdirme asla bi laf söylerken bile kendinden emin bi şekilde söyle.sen laf söyledin diye emin ol kırılmaz kimse.tabi ki evlenip boşanmak hata yapmak pişma olmak bizim için var.bende senin gibi bakıyorum.ben sözlenip ayrılmadım ama uzun süren bi ilişkim oldu.akrabalarım hep biliyordu.ayrıldım tabi noldu diye soruyoşar ama bitti anlaşamadık diyorum sonra da lafı değiştiriyorum.Allahtan bizimkiler anlayışlı pek öyle laf söylemezler.sen gene de biraz temkinli ol böyle insanlara karşı.

keske benim çıkdıgımı öğrenselerdi tüm akrabalar ama yinede sözlenmemiş olssaydım.bu durum cok sıkıor canımı gercekden vede cok düşündürüyor.ben hayatım boyunca öyle darbeler aldımki hayatta sadece bi kişiyi sevdim oda beni aldattı ayakda uyuttu resmen .darbe yemediğim kimse kalmadı işte bu yüzden cok üzülüyorum.hangi akılla sözlendim die kendime cok kızıyorum .kendimi bi türlü affedemiyorum.heralde ben evleninceye kadar konusup duracaklar off ya((

yok canım o kadarda yapmazlar heralde.sen yeterince dersini almışsın bu kadar umutsuzluğa kapılma.etrafımızda ne kadar zorluk çeken insanlar var biz kendi halimize şükretmeliyiz.

yok canım o kadarda yapmazlar heralde.sen yeterince dersini almışsın bu kadar umutsuzluğa kapılma.etrafımızda ne kadar zorluk çeken insanlar var biz kendi halimize şükretmeliyiz.

hemde ne ders ama(yine herşey için çok şükür ama keske elimde olsaydı tüm herşeyi unutmakk(

o zaman sunu dıceksın cok sorun yapma

aılem oyle gezmemı ıstemedı de sozlenın dedı de etrafa karsı bu olabılır

ben olsam solemem kımseyı ılgılendırmez cunku sonucta bu adam senle bı yola cıkıyosa bu tıp selere takılmaz akılı basında bırı

sende olakı durum ne ayrılmanıza en kotu bu bu davranısları yuzunden ayrılma geregı duydum demen laızm

evet sevmeyerek oldu malesef(eşinizle cıkarakmı evlendiniz peki?bu durumu ona ilk ne zaman acıkladınız?cok soru soruyorum kusura bakmayın ama belki endişelerimi yenerim(

Esim universite hayatim boyunca uc yil ciktigim ilk ve tek sevdigimdi.cok cok sevmistik birbirimizi.sonra bazi sebeplerden dolayi terkettim onu.universteyi bitirip memleketime dondum sonra.bi yil icindede mantik diye dusunup beni sevdigini sandigim biriyle nisanlandim.ki biz doguluyuz.sulalede nadirdir nisan atan.cok konusulur dedikodusu yapilir.fakat istanbulda buyumemize ragmen yinede gelenekler cok agirdi bizde.esim beni hep sevdi.nisanlandgmi duydugu anda vazgecti.pesimden kosmadi.kaderine razi geldi.sonra nisanlandigim kisinin aptal saptal maddi oyunlarini gordum.hem sevmiyordum hepde iyice pismanlik yasiyordum.rabbime cok dua ederdim bisey vesile olsunda nisani bozulsun diye.ve beni aldattiginiyakaladim.tum aile duydu.rezilligiyle kaldi.neyse konumuza donersek nisani attiktan sonra esime ilk adimi ben attim.onu unutamiyordum ve onsuz olamayacagimi yasadiklarimla ogrenmistim.esime cok dert yandim.sikilmadan bikmadan beni dinledi.yanimda oldu.ve tekrar 1.5 yil tekrar sevgili olduk.belkide herkesin kaldirabilecegi bisey degildi yaptigi.benim hic sevmedigimi ve cok pismanligimi gordugu icin asla bu konunun imasini bile yapmadi.hic yasanilmamis gibi...
Ozetle seni cok seven biri olursa gozune bunlar gelmez eminol.icini boyle seylerle bunaltma.dua et.hergune yeni umutla uyan.

haklısın aklı basında ve cok seven biri olursa bu tip şeyleri dikkate almaz ama ben öyle sansızımki ölesi gelip beni bulurmu bilmem((

biz ölelim ozaman evlenip boşananlar
bunu sen basitleştireceksin önce kafanda ki , çevrendekiler senin duruşunu görüp kafaya takılcak bir şey olmadığını farkedecekler ... ben boşanmadan önce diyordum boşansam hiç evlenemem heralde diye,boşandıktan sonra hiç kafama takmadım o düşünceyi.. karşıma sevmeye değer birinin çıkacağını ve bu durumu sorun etmeyeceğini hissediyorum ... sorun edeni hayatıma hiç sokmamam daha hayırlı olur zaten ..

ayyy inanmıyorum benim yasadıgım olaylara ne kadarda benzior.bende lisedeyken biriyle çıkdım ilk askımdı askı sevdayı onda tattım.birbirimizi cok seviorduk.ama sonra ayrıldık o üniye gidince 1 sene sonra tekrar basladık ama asla bitmeyecek dedik.taki o beni aldatana kadar...aldattıgını öğrenince bırakmak istemedim.2 ay daha devam ettik.ama onun bana sölediği ağır sözler hakaretler arttıkca onu terk ettim ve işte gidip ona inat sözlendim(sözlendiğimde adam olsaydı bari)..oda benden önce davranıp ayrıldıkdan hemen 3 gün sonra yeni bi ilişkiye baslamıs.sözlü kaldıgım süre boyunca hiç çıkmadı aklımdan sahte bi face acıp ona ulasdım tabi sözü attıkdan sonra ama kendimi tanıtmadım.baska biri olarak konusdum ama o hayatından cok memnun .o anlamadı benim oldugumu fakat kız arkadası tanıdı beni.biz cok seviyoruz birbirimizi uzak dur falan dedi.sözlendiğim kişiye gelince oda zaten hiç adam deilmiş.cok sonra gördüm.işte tüm bunların pişmanlıgını yasıorum ve günden güne kahroluyorum.bende doğuluuyum.vede doğudayım bilirsin dedikoduyu cevreyi..ama allah nazardan saklasın sizin evliliğinizi masallah işte erkek dediğin kocanız gibi olmalı ne olsada sevdiğinin yanında durmalı..

ya hiç olurmu öyle bana göre evlenip boşanmakda cok doğal.ama keske benim gibi doğal görseler çevremdekiler de bu gibi olayları.söz atan kızı bizim memlekette pek isteyen olmaz.cok cahiller işte.inşallah sizi mutlu edecek kişi en kısa zamanda cıkar karsınıza.ne güzel bi huy kafaya bişey takmamak sanırım sizde öylesiniz.keske bende öyle olabilseydim(

Evet benziyormus hikayemiz.fakat benim esim beni sevgiliykende evliykende hic aldatmadi.birde hayatina kimseyi sokmadi ayriykende.masallah evet.ama cok zor zamanlar atlattik bizde inan.
Sana onerim burda yazilan tavsiyeleri hayata gecir.calisiyormusun okuyormusun bilmiyorum ama hayatida evlilikten ibaret gorme.ailen baskiciymis sanirim.sabret.disari cikabilmek icin kurslara katilabilirsin.fakat suan buyuk bosluktasin.seni cok iyi anliyorum.interneten tanimadgn kimseyi hayatina alma.
Bolbol dua et.basindan kotu bi olay gecmemis.artik cogaldi nisan soz atma olaylari.hayatina girecek es adayini cok ilgilendrecegini dusunmuyorum.

haklısın aklı basında ve cok seven biri olursa bu tip şeyleri dikkate almaz ama ben öyle sansızımki ölesi gelip beni bulurmu bilmem((

ınsanların ne dedıgının bazen onemı olmalı hayatında ,onlar ıcın yasar kımı ıcın ah vah ne dusunur dersen hıc mutlu olamazsın
ben olsam senın yerınde ayrıldım bıttı annasamadık daha neyını annatıcam huyu kotuydu de gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…