- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
31 Temmuzda dogum yaptim.Kizim ne yaptiysam emmedi beni.Herkez laf etti yok ben 2 sene emzirdim bnmki memeye cok duskün ben memeyi zor biraktirdim.Senin sütunmü acı birsüru dey.Ben bu aciyla yadsmaya calisirken bide insanlar hep yarami kanatti.Anne olmsk cok guzel bi duygu hatta en guzel duygu denilebilir.Ama seni emmemesi o hissi yadayamamak cok buyuk bi yara bi mutsuzluk bi eksiklik yaratti bende.Sanki hic bu aci icimden gitmiycek gibi.Simdi yok denecek kadar az sütum.Biberonu gören ve aaa emmiyomu diye soran hatta bebegi olan ve emen her insandan nefret ettim.
Sanki baska cocugum olsa oda emmiycek gibi geliyo.Bidaha cocuk yapmayi bile istemedim sirf bu yuzden.Gecermi bu aci icimden atabilirmiyim bu eksikligi nasil doldurcam cok kötüyüm
valla bu sene başında oğlum okula başladı. anaokuluna ama geçen senede aynı okula gitti biliyo yani yabancı değil. ve benim oğlum inanılmaz dışa dönük asla ama asla çekingen utangaç bi çocuk değil. bende 3-4 aylık hamileyim ozaman. eşime dedim ben götürücem sabah okula. giydirdim bi güzel gittik. okul kalabalık velilerden çocuklardan. okula gidene kadar herşey gayet normaldi.şimdi buraya tepki alırım dıye cok da yazamıyorum
okumanın cok faydasını gordum
cocuk benı ıtıyordu resmen ve ben daha bır gunluk cocugu zapdedemıyordum cocuk benden guclu
oyle bır sıkıyordu kı kendını kıpkırmızı oluyordu
kaskatı kesılıyordu artık elımde sopa tutar gıbı dusunun
ama daha kapıdan ıcerı gırıp teyze okuyunca daha orada agzını acıyordu emmeye
her ay goturduk
yıne de cok ugrastım ama ıkı yasına kadar emdı
sallama şu cahilleri. moral bozmaya birebirler. valla benimde çok sütüm vardı resmen fışkırıyodu çocuğun suratına ne oldu 3.5 ay zor emdi..31 Temmuzda dogum yaptim.Kizim ne yaptiysam emmedi beni.Herkez laf etti yok ben 2 sene emzirdim bnmki memeye cok duskün ben memeyi zor biraktirdim.Senin sütunmü acı birsüru dey.Ben bu aciyla yadsmaya calisirken bide insanlar hep yarami kanatti.Anne olmsk cok guzel bi duygu hatta en guzel duygu denilebilir.Ama seni emmemesi o hissi yadayamamak cok buyuk bi yara bi mutsuzluk bi eksiklik yaratti bende.Sanki hic bu aci icimden gitmiycek gibi.Simdi yok denecek kadar az sütum.Biberonu gören ve aaa emmiyomu diye soran hatta bebegi olan ve emen her insandan nefret ettim.
Sanki baska cocugum olsa oda emmiycek gibi geliyo.Bidaha cocuk yapmayi bile istemedim sirf bu yuzden.Gecermi bu aci icimden atabilirmiyim bu eksikligi nasil doldurcam cok kötüyüm
valla insanı resmen çıldırtır bunlar. seni çok iyi anlıyorum.. aslında bi cinnet geçiricen çözcen herşeyi.. :)valla arkadaşım ağzı olan konuşuyor
ben doğum yaptım
çok kilo almadım doğumdan sonra da hemen hemen hepsini verdim niye anlatıyorum bunları birazdan anlayacaksın
doğumdan 4 ay sonra işe başlamak zorunda kaldım dolayısıyla doya doya 4 ay emzirebildim kızımı işe başladıktan sonra süt sağıyodum ama gün içinde emzirmediğim için sütüm azaldı 5,5 ayda da tamamen kesildi
kızım 2 yaşında şu an hala daha bana diyorlar ki diyet yapacağım kilo vereceğim diye kızı sütsüz bıraktın
hatta benden 10 yaş küçük erkek kuzenim bile böyle demiş rosebud abla zayıf olacağım diye kızı sütünden etti diye
halbuki alakası yok süt yapsın, sütüm olsun diye neler yapmadım hayatımda yemem dediğim şeyleri tabak tabak yedim günde 4 lt su içtim ama olmadı işte, verdiğim kilonun rejimle zerre ilgisi yoktu yani
ama anlatamadım, anlatamıyorum hala beni suçluyorlar, kızımın bünyesi zayıf çabuk hastalanıyor suçlusu benim çünkü kızı emzirmedim
o yüzden kulağını tıka anlıyorum seni canın sıkılıyor haklısın da ama herkes bi kendine baksın ya bırak sen annesin sen evladının kötülüğüne bişe yapabilir misin hiç
ayyy aslında en temiz yol heraldevalla
valla insanı resmen çıldırtır bunlar. seni çok iyi anlıyorum.. aslında bi cinnet geçiricen çözcen herşeyi.. :)
valla insan karşındaki kırılacak diye konuşmuyor bişey demiyor. sen sustukça tepene çıkıyolar. sen üzüldüğünle kırıldığınla kalıyorsun.ayyy aslında en temiz yol heralde
yok canım ya kimse kimsenin halinden anlamıyorvalla insan karşındaki kırılacak diye konuşmuyor bişey demiyor. sen sustukça tepene çıkıyolar. sen üzüldüğünle kırıldığınla kalıyorsun.
anlarlar diye bekliyosun ama boşuna.. en iyisi bi çirkefleşçeksin onların tabiriyle bak ondan sonra konuşabiliyorlar mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?