KENDIMI COK EKSIK HISSEDIYORUM.COK MAHZUNUM VE HÜZÜNLÜYÜM

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.... 7 ay olmuş yavrunuz hayatınıza katılalı. hani ilk zamanlar olsa normal bu duygusallık ama Allah'a şükür deyin ya. Allah nasip etmiş sapasağlam yavrunuza kavuşmuşsunuz. emseydi güzel olurdu tabi ama emmemiş, olmuş bitmiş. size yazık, o hüznünüzü hisseden bebeğinize yazık. her anne sütü emen sapasağlam olmuyor, anne sütü emmeyen de hastalıklarla boğuşmuyor.

Bahtı güzel olsun, sağlıklı olsun Allah size bağışlasın yeter. üzülmeyin boş yere

Hem guldum hemde tesekkur ettim .Oyle bu kadinlar sanki cok becerikli ben yapamadim.ahalbuki butun vaktim herseyim bebegime ayiriyorum.Uyku yok yemek yok sadece bebegim.Gel gorki herkez iyi emrirebilen anne ben bereriksiz

Cok tesekkur ederim .Ben eltimle beraber dogum yaptim.Onunki ac kurt gibi emerkrn bnmkide kafasini geri ceviriyodu.Sonra eltim verdi memesini onu emdi ama beni reddetti .Bu dahada uzdu beni.ALKAH Evladinizi size bagislasin .Umarim bnmkide emer.Emmezsede RABBimden ama ayamadim icimden bu seyi

Annem emmemiş Zaman'da, ben emmemişim, kızım emmedi. Takma kafana. Üzmek için yapıyor çoğu. Biraz da insanın göğüs yapısıyla alakalı.

Normalde kotu biri deildim ama bu dogumdan sonra insanlardan nnefret ettim.Herkez gozumde karardi .Annem teyzem ve bikac arkadasim haricinde herkez ama herkez (cevremde genistir)bunlari soyledi bana.Hatta bazilari dediki 2. olsa emermi acaba.Dusunebiliyomusun.hatta biri bnle beraber dogum yapmis basta cok guzel emiyodu beni suclamis emzirmeyi beceremedim diye sonra onunkide birakti emmeyi.Hemde nasil hoc bi sekilde beslenmiyodu.Biberon kadik vs. hepsini reddetti.Simdi o bebek cokmu cok zayif.Bnmki masaALLAH gayet iyi.ALLAHa havale ettim ayni seyi yadasinlar dedim eger anne olurlarsa

Seni.o kadar iyi anlıyorum ki... benim kızım ilk 2 ay emmedi biberonla sağıp veriyordum o zaman alıyordu. Eşim ne zaman sorsa emdi mi diye ağlamaya başlıyordum:) sonra emmeye başladı. Ama ben sorunu anladım. Kızım tembel. 40+1 oldu doğmadı. Sezaryene girdik. Emmek zor geldi sağıp verdik. Şimdi yaşını doldurdu yürümüyor zor geliyor..

Hahah.Bnm kizimda daha yeni dondu.Cunku yerde durmayi sevmiyo.Acilma 9 cm ve cok sancim oldu ama o kanala inmedi bi turlu.En sonunda sezeryana aldilar.

benim bebeğimde emmedi 10 aydır sutumu sağarak veriyorum çok bilen varsa emzirsin lafı yapıştır herkese hiç çekinme...
Sütüm ilk basra tasardi hatta baya bi stok yaptim buzluga simdi onlari kullaniyorum.Fakat 1.5 litre sütum su anda gunde 400 cc ye indi kesildi kesilcek.Sen 10 ay nasil sagabildin

Benimde ikizleri var :)

Ya bunda kötü olacak ne var... Kafana takma böyle şeyler. Bende hiç emmemişim annemle aramda bağ yok nu hemde en kralından var. Emmek anne ile çocuğu birbirine çok bağlarmış emmeyen bağlanmazmış kemikleri zayıf olurmuş bir sürü saçma sapan düşünceler. Çok şükür sorunum yok bağışıklık sistemim çok iyi. 7 aylık doğmuşum hemde anne sütü almamışım. Düşün yani. Çocuğunu sağlıkla almışsın kucağına rahatla relaks sakin...

Ikiz kızlarını hiç göğsüne koyamamis ve sagarak ancak 45 gün anne sutu verebilmiş biri olarak çok uzulmuslugum, bunalıma girmisligim vardır.unutmayın herkes nasibi kadarını yermis.bu da benim teselli etme yontemim.

bende doğumdan sonra anladım ki bu memesinden süt karşı duvara fışkıranlar ne kadar çokmuş arkadaş bide burda da okudukca görüyorum heryerdeler masallah canim bende 15 gün emmisim annemi cok sukur bi sıkıntım yok tabiki anliyorum seni o duyguyu yasayamadigin icin uzuluyosun ama cok sukur bebegin saglikli ve sizinle.vardir herseyde bi hayir.bende normal dogum yapamadigim icin ilk zamanlar ayni seyleri hissettim ama o iyi olsun yeterki diger hersey boş

Allah bebeginize saglikli, mutlu, basari dolu, hayirli omur nasip etsin.
Ac kalmiyor ya bebek, karni doyuyor, neseli bebek sesleri cikariyor :) Saglikli olsun, iyi olsun.
Size nispet yapanlar da gun gelir size mahcup olur, olacak :)

Allah bebeginize saglikli, mutlu, basari dolu, hayirli omur nasip etsin.
Ac kalmiyor ya bebek, karni doyuyor, neseli bebek sesleri cikariyor :) Saglikli olsun, iyi olsun.
Size nispet yapanlar da gun gelir size mahcup olur, olacak :)
Az önce denedim gene istemedi gögsümü hic sevmiyo neden acaba.Herseyi emer eline ne versen memeye gelince itiyo kafasini ceviriyor

o kadar zor oldu ki anlatamam sanırım makinamda iyiydi sütümünde geleceği varmış

Babasını emiyor deyin soranlara. Ben öyle diyordum çenesi kapanıyordu herkesin. Çok güzel sütüm vardı ama emmedi ne yapayım. Siz elinizden geldiğince ugrasmissinizdir emmesi icin ama Bebek almadı mı nafile. Ben 1 yıl emmişim an emi ve hep hastayım. Esim, annem ve kayınvalidem hepsi emmemis ve mama ile büyümüşler benden sağlamlar.

Anne-bebek arasındaki bağın güçlenmesini sadece emzirmekten ibaret olduğunu sanıyorlar sanırım ,tamam çok güzel bir duygu emmek ama bebek ne yapılırsa yapılsın emmiyorsa yapacak bir şey yok emmedi diye aranızdaki ilişki zayıf olmaz,bu senin suçun değil,sende eksiklik yaratmasın bu durum sütün az da geliyorsa vermeye devam et bir damlası bile değerli anne sütünün .

Bak dünde bir konun vardı bu kadar yıpratma kendini bu güzel anların tadını cıkar

üzülmeyin ama eltinize vermeyin bana kalırsa
ve bu sebepten de kendınızı yetersız gormeyın

sağlıklı olsun gerisi boş.. benim kızda emmeyi 1,5-2 aylıkken bıraktı... sağıp verdim sende öyle yap sana laf edenlerede sanane de rest çek...

Bilmiyorum siz anne oldunuzmu ama cok buyuk bieksikli yasiyorum.Dolmuyor bi turlu o yanim
canım kasma kendini bende emzirmek istemedim ilk bebeğimi içten içe kimseyede itiraf edemedim.iki aydada sütüm gitti zaten.düşün ben emzirmek istemediğim halde çevreden öle tepkiler aldım bilmedikleri halde.ben bile çok üzüldüm elin laflarına komşum bana bizim gelin bir emzirito valla oluk oluk emen bebeğin gözleri sağlıklı olur demişti.millet varya öle pislikki ama emin ol yaradan cevaplarını verir üzülme sen.ikinci bebeğimide emzirdim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…