KENDIMI COK EKSIK HISSEDIYORUM.COK MAHZUNUM VE HÜZÜNLÜYÜM

Ya gerçekten etrafınızdaki çoğu insan bu konularda profesör kesiliyor hepsi herşeyi çok iyi biliyo ve herşeyi dört dörtlük yapmışlar hiç hataları yok zaten onların. Benim kayınpederim beni yanına çağırıp sırf oğlum emeklemiyo sürünüyor diye ki emekleyebiliyordu ama nedense sürünmek kolayına gidiyordu heralde sürünüyordu. Tabi bu kayınvalidemin ağzıyla oldu bana dedi ki bu çocuk başkaları gibi emeklemiyo çok az kilosu zayıf sen her sabah kalk gel buraya burda annenle bakın bol bol yedirin dedi çocuğa düşünebiliyomusun. Ve eşimin ailesi hep böyle düşünüyo ya benim gözümün nuru başımın tacı oğluma ben bakmıyorum benim yüzümden emeklemiyo yürümüyormuş yani bu nasıl bi laf ya ! Ama ben ağzının payını verdim mecburen saygı çerçevesi içinde ve şuan da umrumda değil ne düşündükleri! Boşver kendini suçlama senin hiç suçun yok zerre kadar suçun yok suçlu olan insan vicdan azabı çeker sen niye çekeceksin ki! Sen bebeğinle neler neler yapacaksın o senin gözlerinden anlıyo zaten senin onu nasıl sevdiğini! Bol bol öp kokla kucakla birlikte uyu oh mis daha ne ister ki bi bebek :)

Konu sahibesi suc birazda sizin Allah askina kendinizi eksik hissetme sebebi olabilirmi bu ? sut varsa var yoksa yok annelik sadece suttenmi ibaret ?herseyin alternatifi var kendinize acimasiiz davraniyorsunuz etrafinizdakilerde köruklemis yapilacak sey su sorunjn cozumu yoksa sorununda yok demektir bu kadar basit anne sutu korucuyudur cok yararli ama elinizde olmayan sebeplerden dolayi bu imkaniniz kisitli Allah yardim eder korur onu merak etmeyin simdi siz annelihin tadini cikartin kimseninde sizi uzmesine izin vermeyin rizk.Allahtandir(cellecelaluhu) bunu unutmayin

ALLAH razi olsun sanada hayirlisiyla bi bebis nasip etsin.Ama buda farkli bi duygu.Bi turlu atamiyorum icimden
Bnmde oglum 1 yasini gecti,bnde zorluk yasadim,ama uzulmemelisin,bnde cok uzuldum birzda o donemdeki hormonlarla alakali galiba,agliyordum.simdi diyorum dunyanin sonumi mama ver ne olacak.saglikliysa kuzun tamamdir,hem senin uzgun olmani hisseder.hic uzme kendini sen mutlu olki bebeginde kendini huzurlu hissettsin

bir "elalem ne der" vak'ası daha. Derler canlarım, derler daha neler neler derler, diyecekler. Ama bilmezler ki söyledikleri sözler can yakar bazen, insanı insanlığından soğutur.
Annesin sen, emzirememiş nice kadın var ama emzirmekle, doğurmakla olmuyor annelik, sen sağlıklı bir evlat yetiştir, insanların açıklarını örtmeyi öğret evladına, ortaya dökmeyi değil, ayıplarını kapatmayı öğret, insanların kusurları olabilceğini ama bu kusurlarının yüze vurulmaması gerektiğini öğret.
Varsın annesinden süt emmesin ama kimsenin anasından emdiği sütü de burnundan getirmesin senin evladın.
Varsın senin sütünü emmemiş olsun evladın ama "iyi" bir insan olsun, kendi yaptıkları ile böbürlenmeyen, yapamayan olurda benim söylediğimden alınır diye ince düşünen bir evlat olsun.
Varlığı yokluğu bilen bir "insan" olsun, elindekini paylaşan, paylaştıkça daha çok nasiplendirileceğini bilen bir evlat olsun.

İNSAN EVLADI yetiştir sen analığın helal olsun.

allah allah bunun neresi eksiklik emmez emmez her bebek emicek diye bişey yok.anne olabilsemde sütüm gelmese beimde.böyle şeyler için üzülmeyin.

abartmayın

umursamayın insanları

sizin bebeğinizin annesi var

doğumda annesi ölen bir çok bebek yine bebeği ölen bir çok anne var

emse ne olur emmese ne olur

artık zaman geri döner mi dönmez

o zaman belki tavsiye verebilirdik artık bunun da önemi yok

bir daha çocuk yapmam ya o da emmezse falan uygun düşünceler değil ya da o emerse ilk çocuğum neden emmedi diye üzülmek

bebeğiniz var ve sağlıklı

boş verin insanları duymayın görmeyin, meme emen de büyüdü hiç ağzına almayan da

Kafana fazlaca takmissin benim kuzenim suan 4 aylık ve oda emmedi teyzemi ama kafaya takan yok yani ilk kizini zorla biraktirdi her çocuk bir değildir

Cok guzel demissin ins yetistirebiliri.Digru diyosun anne sutuyle iyi ahlaklisa olmuyolar.Ama inanin hic elimde olan busey deil.Gogsumu itiyo resmen.Beni istemiyomu diyorum

allah allah bunun neresi eksiklik emmez emmez her bebek emicek diye bişey yok.anne olabilsemde sütüm gelmese beimde.böyle şeyler için üzülmeyin.
.Ins bi evladiniz olur hayirlisiyla.Burdaki olumlu yorumlar virazdaha icimi hafifletti.ALLAH razi olsun hepinizde.Hepimizin evlatlarini bagislasin bize

Ama insanin hic elinde olan bi durum deil bu zaten cok hassasim normalde.Bide annelikte bu abarti oldu bnde .Umarim gecer bu hislerim.O bnmle tabiiki hamdilsun saglikli bu bana yeter .Unsan kendine soz geciremiyo bazen

Birazdan mama almaya gitcem ins.Sanki zehir almaya gidicem oyle uzgunumki

benden sana tavsiye bu dönemde bencil olacaksın. sana kendini iyi hissettiren insanlarla görüşeceksin.asla ama asla moralini bozmamaya çalış öylede büyüyolar böylede.. allah başka dert vermesin. dedim ya benim resmen fışkırıyodu sütüm :) ne oldu 3.5 emdi.. hem benim tecrübesizliğimden hemde bebeğin istememesinden.. insan kötü oluyor biliyorum ama inan şimdi düşününce gülüyorum üzüldüğüm günlere.. ki bana kimse konuşmamıştı çevremden.. bitek annem söylenmişti biraz niye emmedi uğraşsana diye.. bitek ona sıkılmıştı canım..

Birazdan mama almaya gitcem ins.Sanki zehir almaya gidicem oyle uzgunumki
bak yapma böyle kendine sonra çok pişman olacaksın.. çocuk senden etkileniyor.. hayatının en güzel günleri bu günler keyfini çıkar ya.. bide insanların konuşması çok güzel oluyor bundan sonra kimle daha fazla iletişim halinde olman gerektiğini bilirsin. hayatından sana negatif enerji verenleri ÇIKAR...

Amin.Ama kucumsemeyin.Evladini emzirememek sagip biberonla beslemek kolay bisey deil.Boyle yorum yapacaksanizda yapmayin lutfen.Herkezin derdi kendine buyuktur
yaa bir gidin noolur yaaa bu mudur derdinizşükür namazı kılın diyeceğim ama o da yetmez bu mu dert yani şimdi cidden evladı olmayan var o napsın yaaa

yaa bir gidin noolur yaaa bu mudur derdinizşükür namazı kılın diyeceğim ama o da yetmez bu mu dert yani şimdi cidden evladı olmayan var o napsın yaaa
Siz bi gidin burda konu acan benim.Ben icini doktum boyle sacmalicaklar yazsin demedim.Sizin actiginiz dert ettiginiz konular umarim bunlan daha buyuktur

Siz bi gidin burda konu acan benim.Ben icini doktum boyle sacmalicaklar yazsin demedim.Sizin actiginiz dert ettiginiz konular umarim bunlan daha buyuktur
vallaha canım konuyu BDV ye açan sensin; bu konu buralık değil kusura bakma bebeğimi biberonla emzirdiğim için ben de üzgünüm ama burada otistik çocukları olanlar bilmemkaç çokcukla eşimden boşansam ne yaparımcılar var sence bu konu buraya uyuyor mu ?? ben de tırnağım kırıldı diye konu açayım o zman ..... konuyu açtıysan bununla da ilgili yorumları kabul edeceksin dertlerimi mi sordum küçük bir paylaşımım var bir oku istersen :http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizini-sevemyen-anne.831666/

Tirnak acisiyla bir deil bu.Elbette ki daha nuyi dertler var lakin bnde buna uzuluyorum bu duyguyu yasiyorum ve bu bnm elimde olan bisey deil.Kafaya takmamam grektigini daha uygun bi dille soyleseniz eyvalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…