Kendimi çok eksik hissediyorum

Selam,
Muhtemelen ilgi alanına uygun film, kitap ıskalamışsındır. Yaşını, ilgi alanlarını, eğitim durumunu paylaşırsan belki öneriler gelir.

Size bir şey soyleyecegım;
Neden sürekli üyelerden alıntı yapıyorsunuz gerçekten merak ediyorum?
İnsanlar post sahibine yorum yapıyor, ama siz hem post sahibine ve üyelere sürekli yorum yapıyorsunuz.

Dikkatimi çekti, size cevap vermemiş olmama rağmen
Sanki sizin konunuza yorum yapılıyormuscasına, herkesten alıntı yapıyorsunuz? Bunu herkese yapıyorsunuz yalnız!

Lütfen benden alıntı yapmayın ciddi söylüyorum. Sizi tanımıyorum ve sorunum yok.
Size cevap verilmemiş olmasına rağmen alıntı yapmaya devan ediyorsunuz
Gerçekten çok enteresan... size günlerdir cevap vermiyorum, siz günlerdir benden alıntı yapıyorsunuz.

Sizi gözardı ediyorum artık kusura bakmayın.

Burası forum çünkü, birbirimizden alıntı yapar sohbet ederiz. Cevap vermemeniz de dikkatimi çekmez ki ben aaa bu kişi cevap vermiyor yazmayayım diyeyim. Burda milyon tane üye var hangi birinizin nickini ya da yazdığımızı aklımızda tutalım? Forumda beni neden alıntılıyorsunuz diyen ilk insan olabilirsiniz

Göz ardı etmenizde kusura bakacak bir şey yok. Bunu söylemenize de gerek yoktu, direkt göz ardı edebilirdiniz. Saçma bi diyalog oldu şu an

Kitap okuma konusunda şöyle bir önerim olacak. Bir solukta okunabilecek sürükleyici kitaplardan baslayin.
Bu sekilde bir arama yapsaniz karsiniza pek cok kitap çıkacaktır.

Türk romanlari seviyorsaniz Zülfü Livaneli'nin kalemi cok akıcı. Mutluluk, Son Ada bunlar hatirladigim kadariyla çok uzun olmayan romanlar. Ustelik sürükleyici de.

Hayata dair bir fikrim olsun istiyorsunuz sanirim siz.
Bu cok genel bir konu ama bir ucundan tutarak baslayabilirsiniz. Mesela Nihan Kaya'nin İyi aile yoktur, İyi Toplum yoktur, Bütün cocuklar iyidir kitaplarini okuyun.

Kişisel gelisim kitaplariyla zaman harcamayin.
Kendini yazar zanneden uyduruk insanlarin kitaplarini da satin almayin derim.

Evet hayata dair fikrim de olsun istiyorum. Çok teşekkür ederim önerileriniz için

Alıntı yapmadan yazacağım. Konu sahibi dışındaki yorumlara alıntı yapmamız kadar normal ne var?

Bu anlamsız bir sey olsaydi forumda bu ozellik bulunmazdi.

Kendi yorumumuza emoji veremiyorsak, konu sahibi dışındakileri de alıntılayamazdık.

Forumun ne anlami kalacak birbirimizle konusmayacaksak?

Siz yorumumu iyi okumamışsınız anlaşılan. Sizin gördüğünüz sadece burada 1 yorumum. Alıntı yapmıyorsunuz ama bana söylüyorsunuz?

Sorun benden alıntı yapması degil yani! Cevap vermediğim hâlde buna devam etmesi. Olay bu sadece

Bu polemiğe davettir ve ben kimseyle ne polemiğe girmek istiyorum
Ne de kötü olmak

Polemiğe girmek yerine gözardı ettım
konu kapandı. Neden araya girdiniz?

Son düzenleme:
Gençsin diye düşünerek ..
Marıan keyes senden başka yok ve amma hoş adam koş al oku bunları bak nasıl ucundan köşesinden tutacaksın işin..

Film şehir ışıkları.. charles chaplin .
İşe eğlenerek başla kolay gelsin :)))

Çokta kafaya takma yahu herkes kitap okuyacak film izleyecek diye birşey yok sandığın gibi kültürlerimizi yatıştırmıyoruz wp ta :) rutin şeylerden çoğu zaman bahsediyoruz. bin tane film izlediysem sor adını unuttum gitti şahsen benimde okumama rağmen hafızam güçlü degil.

Ben de birkaç öneride bulunayım, Stefan Zweig’in kitapları hem çok sürükleyici hem de oldukça kısa. Seveceğinizi düşünüyorum.

Korku, Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat, Olağanüstü Bir Gece, Satranç, Bir Çöküşün Öyküsü, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu tavsiyemdir.

Sanırım filmler çok uzun olduğu için izleyemiyorsunuz. Yabancı dizi izleyebilirsiniz, genellikle kısa oluyorlar. Sürükleyici bulduğum ve önerebileceğim birkaç dizi:

The Good Place, Orphan Black, Dark, Vis a Vis, How to get away with murder.

Bölümünüzü bilmiyorum ama size tavsiyem sadece okuldan aldıklarınızla mezun olmayın. Kendi alanınızla ilgili araştırmalar yapın, kitaplar okuyun.

Pandemiden dolayı zoom üzerinden konferanslar yapılıyor, alanınızla ilgili olan konferansları takip edin.

Tedx şahane insanların konuşmaları var onları izleyebilirsiniz.

Çok teşekkürler

Yetişkinler için boyama var mesela cizmenize gerek yok ben cok zevk alıyorum boyarken ruhuma iyi geliyor şuan çocuklardan fırsat bulamasamda
Ben kitap okumaya bayılırım filmi izlemektense okurken hayalimde canlandırmayi daha çok severim kucuk bi kutuphanem var kendimce
Inanin kitaplar düşünce tarzınıza tutun konuşmanıza kadar degistiriyor hayata bakış acinizi
Bende uzun zamandır okuyamıyorum maalesef 3 kucuk çocuğum var bahane değil tabi ama fırsatım olunca uyuyorum hep koreldigimi hissediyorum kendime birseyler katmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…