• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum

bilgisayarla aranız nasıl?

bikac temel program ögrenip online isler yapabilir misiniz?

Editörlük , metin yazarlığı, grafik tasarm vs yapilabilir gibi dusunuyorum.

egitiminizi, engel durumunuzu, ilgi alanlarimizi paylassaniz daha mantikli oneriler verilebilir.

Cocu kisi el işi veya yemek önermis ama sizin bedensel yeterliklerinizi bilemedigimiz icin bunlar olabilir mi emin olamadm

en azindan internet kullancisi oldugunuz icin ben bilgisayar temelli birseyler onerebilirim.

online egitimler de alabilirisiniz. ucretli/ucretsiz cok cesitli egitimler var online olarak
Metin yazarlığı olabilir çünkü harika yazılar yazabildiğimi söyluyorlar

Yaptım bi süre bi sene kadar yapıp sattım sonrasında satışlarım durdu
Aynı şeyi söylemeye gelmiştim. Bence yaptığınız oyuncakları Instagram hesabı açıp olabildiğince takipçi toplamaya çalışın, çünkü gerçekten çok iyi kazanıyorlar takipçisi bol hesaplar. Hatta sonra buraya adresi yazın hepimiz takip edelim, popüler hesap yapalım.

bilgisayarla aranız nasıl?

bikac temel program ögrenip online isler yapabilir misiniz?

Editörlük , metin yazarlığı, grafik tasarm vs yapilabilir gibi dusunuyorum.

egitiminizi, engel durumunuzu, ilgi alanlarimizi paylassaniz daha mantikli oneriler verilebilir.

Cocu kisi el işi veya yemek önermis ama sizin bedensel yeterliklerinizi bilemedigimiz icin bunlar olabilir mi emin olamadm

en azindan internet kullancisi oldugunuz icin ben bilgisayar temelli birseyler onerebilirim.

online egitimler de alabilirisiniz. ucretli/ucretsiz cok cesitli egitimler var online olarak
Metin yazarlığı konusunda cok iyiyim aslımda gelistirebilecegimi düşünüyorum önerilerini bekliyorum yürüme engelliyim önlisans ögrencisiyim bilgisayarlada aram iyidir

Aynı şeyi söylemeye gelmiştim. Bence yaptığınız oyuncakları Instagram hesabı açıp olabildiğince takipçi toplamaya çalışın, çünkü gerçekten çok iyi kazanıyorlar takipçisi bol hesaplar. Hatta sonra buraya adresi yazın hepimiz takip edelim, popüler hesap yapalım.
Aslında hesabim var hem kişisel hemde satış için kullandıgım ama talep olmadıgı için örgüyü bırakmıstım isterseniz paylaşabilirim

Back
X