- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.039
- 498
Adamın tek amacı -kiminle olduğu önemsiz- evlenmekmiş, 33 yaşında bir adamın ailesi ve çevresinin baskısı da var muhtemelen, 35’ine gelip evlenmemiş erkeklere kusuru mu var gözüyle bakılıyor toplumumuzda maalesef; ama bu kadar aceleye getirmesi, apar topar işin adını koymak istemesi işin içinde bir bit yeniği olduğunun göstergesi.
Muhtemelen önceki kız bunu bırakınca içine de bayağı dert olmuş, bırakma sebebi ne bilmiyorum; ama haklı bir sebebi olduğunu düşünüyorum.
Kısacası evet amacı evlilikti, sadece siz en iyi seçenektiniz, tongasına düştünüz, yaptıkları da kaz gelecek yerden tavuk esirgememekti amiyane tabirle. Kurtulduğunuz için şükredin ve çok kafa yormayın.
Muhtemelen önceki kız bunu bırakınca içine de bayağı dert olmuş, bırakma sebebi ne bilmiyorum; ama haklı bir sebebi olduğunu düşünüyorum.
Kısacası evet amacı evlilikti, sadece siz en iyi seçenektiniz, tongasına düştünüz, yaptıkları da kaz gelecek yerden tavuk esirgememekti amiyane tabirle. Kurtulduğunuz için şükredin ve çok kafa yormayın.