- Konu Sahibi OhmycherryPie
-
ağlıyorum şuan bile, yarın her zaman yaptığım gibi sosyal bir ortama gireceğim ama ben insanlardan kaçıyorum görünüşümden utanıyorum biraz kiloluyum giydiklerim yakışmıyor nefret ediyorum kendimden elimde olsa dışarı çıkmam evde ölürüm ama dışarı çıkmak zorundayım okulum var, okuldaki kişiliklerden o kadar nefret ediyorum ki kendimi çok yalnız hissediyorum
sizinde tahmin edebileceğiniz gibi çok doluyum eğer inançlı biri olmasam çoktan intihar etmiştim
ne yapacağım şimdi? yarın okula gitmeyi hiç istemiyorum , içimde kötü bir his var rezil olma ve dalga geçilme korkum var
işin kötüsü ne biliyor musunuz? bugün hem en yakınlarımla kavga ettim hemde yarın sevmediğim insanların yüzünü göreceğim platonik sevdiğim kişi beni beğenmeyecek dış görünüşüm yüzünden. bunların üstüne tuz biber olan lanet bir diş ağrımda var nefret ediyorum..
​oyle bi yazmissin ki 200 kilo fln oldugunu dusundum ben ))) kac kilosun ki bu kadar takiyorsun?
eğer obez olsam bu durumu takmazdım ama boyum 163 kilom 59 giydiklerim yakışmıyor obez olsam kaderimi kabullenirdim mesela.
eğer obez olsam bu durumu takmazdım ama boyum 163 kilom 59 giydiklerim yakışmıyor obez olsam kaderimi kabullenirdim mesela.
sen buna kılomu dıyosun bı ara ben 18 kıloydum ve 59 kılo okadar çok değilki ve boyunda kısa değil hem ıstesen zayıflayabılırsınde hıçte zor değil
18 kiloydum derken
keske ben de seninle ayni kiloda olsam..resimdeki benim yanimdakida esim ... 163 boyundayim ve 73 kiloyum .... kocam 183 boyunde 80 kilo... ve ben onu aklimla kendime asik etdim suan 24 yasindayim 3 yil bunun icin ugrastim asiktim cunki.... ama kilo vermekle elde etmeye calismadim.. kedini beyen eminim ki cok guzelsindir... kendine bunu yapma kilon ve boyun normal 1-2 kilo zayiflaya bilirsin ama zayiflamasanda olur... uzme kendini boyle seyler icin inan ki hayat cok guzel guzel gunlerin olucak
aklımla derken valla bende merak ettım
obez olsan kaderını kabullenırmıydın.daha çok yolun başındasın herlde guldurdun benıeğer obez olsam bu durumu takmazdım ama boyum 163 kilom 59 giydiklerim yakışmıyor obez olsam kaderimi kabullenirdim mesela.
Benim sorunum kilo degil cirkinligim ve dislanmam beni neden yanlis anladiysaniz artik
ağlıyorum şuan bile, yarın her zaman yaptığım gibi sosyal bir ortama gireceğim ama ben insanlardan kaçıyorum görünüşümden utanıyorum biraz kiloluyum giydiklerim yakışmıyor nefret ediyorum kendimden elimde olsa dışarı çıkmam evde ölürüm ama dışarı çıkmak zorundayım okulum var, okuldaki kişiliklerden o kadar nefret ediyorum ki kendimi çok yalnız hissediyorum
sizinde tahmin edebileceğiniz gibi çok doluyum eğer inançlı biri olmasam çoktan intihar etmiştim
ne yapacağım şimdi? yarın okula gitmeyi hiç istemiyorum , içimde kötü bir his var rezil olma ve dalga geçilme korkum var
işin kötüsü ne biliyor musunuz? bugün hem en yakınlarımla kavga ettim hemde yarın sevmediğim insanların yüzünü göreceğim platonik sevdiğim kişi beni beğenmeyecek dış görünüşüm yüzünden. bunların üstüne tuz biber olan lanet bir diş ağrımda var nefret ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?