Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üst üste geliyor insanlardan kaçıyorum sebepsiz

Canım intihar etmeyi düşünüyosun da az yiyip kilo vermeyi ya da ne bileyim kendinde eksik gördüğün özelliklerini değiştirmeye çalışmıyosun?Bikaç kilo ver giyimini saçını başını değiştir kendine bak biraz klavyenin başında oturup intihar etmeyi düşüneceğine.Eminim ilerde kendine çok gülersin bunları düşündüğün için

Benim sorunum kilo degil cirkinligim ve dislanmam beni neden yanlis anladiysaniz artik

Canım senin yaşlarında benzer sıkıntılar yaşanıyor.En güzel zamanlarını üzülerek geçiriyorsun ilerde bu yıllarını hatırladığında yazık etmişim gençliğime demek istemezsin değil mi?Kendin hakkındaki düşüncelerin neden bu kadar olumsuz?Sen çok değerlisin.

Bu şekilde olumsuz düşünmeye devam ettikçe insanlar ile mesafen artar ve eğer bu durumunu tedavi etmezsen sana ilerki yaşantında da ...iş,evlilik.....zorluk çıkarır.

Bence okulun mediko-sosyal gibi psikologlarının olduğu bir birim varsa başvur ve dertlerini anlat,bir uzman desteği almış olursun,göreceksin ki yalnız değilsin senin yaşlarında pekçok kişi benzer sıkıntılar yaşıyor.

Bence gençliğinin tadını çıkar.Sen kendinden memnun olduğun zaman dünyada sana daha güzel gözükecektir,insanlarda seni daha çok sevip,beğenecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…