Kendimi cok kotu hissediyorum.

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
Ben yeni mezun olmustum bu sene ama yetmedi hala aklimda yeniden okumak var. Okumayi cok seviyorum. gercekledtiremedigim bir suru hayalim vardi hicbirini yapamadim. Ustune kalktim ise girdim.
Hayallerim bir bir gidiyor artik elimden bir sey gelmiyor. Kendimi cok kotu hissediyorum cunku tum suc benim..

Son düzenleme:
Paranın gözü kör olsun , madem işten çıkamıyorsun , yeni bir iş ara , istediğin şartlarda bulursan , geçersin oraya ;)

Okumak için onlardan izin mi alacaktın , neymiş saklamışsın bilmem ne . Böyle bir saçmalık ilk kez duyuyorum . Sinir oldum:mad:

Aileniz size destek cikamaz mi siz isten ciksaniz ve sinava calissaniz. Is yerinde de mutsuzsunuz zaten..
Is yerindeki mutsuzlugumu her sorunu asmistim bile hani sikayim 1 sene disimi bos zamanim var calisirim sinava dedim... Nolursa olsun son sansimdi yasim geciyor. Bir daha belki de yeniden hazirlanacak enerjim motivem olmayacak cunky cok bunaldom her sene ayni baslayip da yolun sonuna gelememekten.. ailem destek cikamaz bu aralar maddi durumu sikintida. Zaten isten cikip evde otursam simava calisacagimi soylesem destek cikacaklarini sanmiyorum.

Paranın gözü kör olsun , madem işten çıkamıyorsun , yeni bir iş ara , istediğin şartlarda bulursan , geçersin oraya :KK66:

Okumak için onlardan izin mi alacaktın , neymiş saklamışsın bilmem ne . Böyle bir saçmalık ilk kez duyuyorum . Sinir oldum:mad:
Oblar beni ise alana kadar da ben bulana kadar nerden baksaniz 2 3 ay bulur.. :( hicbir cikisi yok:(

Oblar beni ise alana kadar da ben bulana kadar nerden baksaniz 2 3 ay bulur.. :KK43: hicbir cikisi yok:KK43:

Ben çalışamam ama belki sen online-bilgisayar ekranından çalışabilirsin ¿ çaktırmadan .. en azından biraz göz aşinalığı olsa , eve gidince, vakit bulunca da evde göz gezdirsen ?
Aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef :/[/QUOTE]

Ben çalışamam ama belki sen online-bilgisayar ekranından çalışabilirsin ¿ çaktırmadan .. en azından biraz göz aşinalığı olsa , eve gidince, vakit bulunca da evde göz gezdirsen ?
Aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef :/
[/QUOTE]
Oyle calismis olsam hani yanlis bir sey yapmam di mi hani kul hakkina falan girmiyorumdur di mi ? Hani onlardan gizli calisiyorum ya :(

50 lıraya sız ıstııcı alamadınız mı ayaklarınızın oraya,

Tam olarak yürüttüğünüz iş nedir

Onceki konumdan bilenler bilir.. calistigim yerde cok mutsuzdum. Ortam olsun davranislar olsun falan filan.. Ben yeni mezun olmustum bu sene.2 yillik okumustum ama yetmedi hala aklimda yeniden okumak var. Okumayi cok seviyorum. gercekledtiremedigim bir suru hayalim vardi hicbirini yapamadim. Ustune kalktim ise girdim hocamin gaziyla.. asistanlik yapiyorum simdi. Ise girdikten bir ay kadar sonra dgs sonucum aciklandi calistigim egitim kurumunda 4 yillik bir bolumun yuzde 50 sini kazanmistim. Tabii sinava girdigimi tercih yaptigimi calistigim birimdeki yoneticime soylememistim. Oyle kararli degildim cunku olursa calistigim kurumda belki izin verirler hem okuyup hem calismama... kurum icinde buna benzer cok ornek vardi cunku. Soyledim fakat kiyamrt koptu onlardan sakladim diye..soylemeliymisim onlara her seyi yapmisim etmisim sonucunu soylemisim onlara gibisinden.. hâlbuki ortada kararim olan bir sey bile yoktu. Oylesine sansima girdim denedim. olay sonucunda onume secim koydular ya istifa edersin okulunu okursun ya da burda calisirsin ben de okul ucretimi isten cikarsam karsilayamacagim icin kalmak zorunda kaldim...

Simdi universite sinavina hazirlanmaya karar verdim yani o olaydan birkac hafta sonra. Olmuyordu cunku.. Calistigim yerde mutlu degildim, bir yandan hayallerim olmuyordu.. Tekrar denemeye karar verdim. Bu kararimi onlarla tam paylasmis degilim. Sorun su ki is yerinde vaktimin yuzde 80 i bos. Ben de kapi onunde calistigim icin calistigimi gormuyorlardi. Gurultu oluyor falan aştim artik onlari. Fakat kıs geldi ve giris kati oldugu icin buz gibi. Katta disarda calisan tek bendim. Katta calisan birkac kisi bile farketti bu durumu.. Her neyse durumu yoneticime bildirmek istedim. Amacim odaya gecmek degildi. Hani istedim ki bana bir ısıtıcı temin etsin kurum. Cok usudugumu soyledim. Bana yapabilrcrk bir seyi olmadigini istersen odaya gel calis dedi. Ben de dedimki isitici alalim buraya. Kurumda yasak oldugunu soyledi. Yani yapabilecegim bir sey yok rektore yazi yaz dedi. Ben de tamam oyle yapicam dedim. Her nseyse sonra yapisti bana odaya gel calis diye. Ertesi gun oldu, beni ayni yerimde gorunce zorla odaya aldi bilgisayarim masaustuydu tasittrdik odaya kurulumunu yaptilar velhasil ben artik calisamiyorum odada.. yoneticim odada bir tane de birimden hoca var o da yoneticim sayilir. Gozlerinin onunde kitabi acip calisamam.. Keske demeseydim soguk oldugunu donsaydim da demeseydim. Yine gitti hayallerim.Napacagim bilemiyorum.Isten de cikamiyorumdis teli taksitlerim var aileme odetemem. 2 ay sonra ameliyat olmam gerekiyor daha onun ucretinide cikarmam icin kalmam gerekiyor. Artik hicbir sey olmuyor. Okumak istiyorum olmuyor basaramiyorum hep bir engel... niye girdim ki ise ben aptal kafam. Kendime gelemiyorum artik. Hayallerim bir bir gidiyor artik elimden bir sey gelmiyor. Kendimi cok kotu hissediyorum cunku tum suc benim..
Ders calisiyorum demede kitap okuyorum burda kafama birsey girmiyor detekrar bilgisari al eski yerine yazik olma insallah emeklerine

Back
X