Kendimi cok kotu hissediyorum.

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
Ben yeni mezun olmustum bu sene ama yetmedi hala aklimda yeniden okumak var. Okumayi cok seviyorum. gercekledtiremedigim bir suru hayalim vardi hicbirini yapamadim. Ustune kalktim ise girdim.
Hayallerim bir bir gidiyor artik elimden bir sey gelmiyor. Kendimi cok kotu hissediyorum cunku tum suc benim..

Son düzenleme:
Paranın gözü kör olsun , madem işten çıkamıyorsun , yeni bir iş ara , istediğin şartlarda bulursan , geçersin oraya

Okumak için onlardan izin mi alacaktın , neymiş saklamışsın bilmem ne . Böyle bir saçmalık ilk kez duyuyorum . Sinir oldum

Aileniz size destek cikamaz mi siz isten ciksaniz ve sinava calissaniz. Is yerinde de mutsuzsunuz zaten..
Is yerindeki mutsuzlugumu her sorunu asmistim bile hani sikayim 1 sene disimi bos zamanim var calisirim sinava dedim... Nolursa olsun son sansimdi yasim geciyor. Bir daha belki de yeniden hazirlanacak enerjim motivem olmayacak cunky cok bunaldom her sene ayni baslayip da yolun sonuna gelememekten.. ailem destek cikamaz bu aralar maddi durumu sikintida. Zaten isten cikip evde otursam simava calisacagimi soylesem destek cikacaklarini sanmiyorum.

Oblar beni ise alana kadar da ben bulana kadar nerden baksaniz 2 3 ay bulur.. hicbir cikisi yok

Oblar beni ise alana kadar da ben bulana kadar nerden baksaniz 2 3 ay bulur.. hicbir cikisi yok

Ben çalışamam ama belki sen online-bilgisayar ekranından çalışabilirsin ¿ çaktırmadan .. en azından biraz göz aşinalığı olsa , eve gidince, vakit bulunca da evde göz gezdirsen ?
Aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef :/[/QUOTE]

[/QUOTE]
Oyle calismis olsam hani yanlis bir sey yapmam di mi hani kul hakkina falan girmiyorumdur di mi ? Hani onlardan gizli calisiyorum ya

50 lıraya sız ıstııcı alamadınız mı ayaklarınızın oraya,

Tam olarak yürüttüğünüz iş nedir

Ders calisiyorum demede kitap okuyorum burda kafama birsey girmiyor detekrar bilgisari al eski yerine yazik olma insallah emeklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…