- 23 Şubat 2020
- 12
- 10
- 86
- 24
- Konu Sahibi Greensseyes
-
Ne zamandır görüşüyorsunuz bayanlarla iletişimi normalde böyle mi yoksa o bayana özel samimiyetten gelen Bi durum mu acaba ama bana göre de fazla samimi geldi çalışma ortamında böyle ilişkilerden haz etmem gözüme güzelde görünmez. Siz iletişimi kesince tepkisi ne olduMerhaba hanımlar içime dert olan bir şey var doğru mu yaptım bilmiyorum. Görüştüğüm birisi var, ve bu beyefendi ile ablam ve arkadaşım tanışmak istedi. Bugün bizi davet etti iş yerine gittik. Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs ben kenara çektim ve uyardım tamam dikkat edeceğim dedi ama yine aynısı oldu resmen benim yanımdayken kız bi kaç kere kendi yanına çağırdı iş bahanesi ile sonra gelip işte x çok yoruldu bugün çok çalışıyor gibi şeyler söyledi ablam ve arkadaşımda farketti bişeyler olduğunu bilmiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama içim soğudu iletişimi kestim
Ne zamandır görüşüyorsunuz bayanlarla iletişimi normalde böyle mi yoksa o bayana özel samimiyetten gelen Bi durum mu acaba ama bana göre de fazla samimi geldi çalışma ortamında böyle ilişkilerden haz etmem gözüme güzelde görünmez. Siz iletişimi kesince tepkisi ne oldyanl
Bu nasıl bir iş ortamı? El ele tutuşmak şakalaşmak, sevgilisini ve aile bireylerini is yerine toplamak?Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs
Yani ilk tanışma ortamı neden iş yeri oldu? Ben sevgilimi ablamla tanıştıracak olsam ofiste yapmazdım bu işi. Dışarıda bir kahve içmek veya yemek yemek isterdim. Dikkatimi bu çekti söylemek istedim.Merhaba hanımlar içime dert olan bir şey var doğru mu yaptım bilmiyorum. Görüştüğüm birisi var, ve bu beyefendi ile ablam ve arkadaşım tanışmak istedi. Bugün bizi davet etti iş yerine gittik. Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs ben kenara çektim ve uyardım tamam dikkat edeceğim dedi ama yine aynısı oldu resmen benim yanımdayken kız bi kaç kere kendi yanına çağırdı iş bahanesi ile sonra gelip işte x çok yoruldu bugün çok çalışıyor gibi şeyler söyledi ablam ve arkadaşımda farketti bişeyler olduğunu bilmiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama içim soğudu iletişimi kestim
Ahh tam içim daralmıştı ki son cümlenle rahatladım.Merhaba hanımlar içime dert olan bir şey var doğru mu yaptım bilmiyorum. Görüştüğüm birisi var, ve bu beyefendi ile ablam ve arkadaşım tanışmak istedi. Bugün bizi davet etti iş yerine gittik. Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs ben kenara çektim ve uyardım tamam dikkat edeceğim dedi ama yine aynısı oldu resmen benim yanımdayken kız bi kaç kere kendi yanına çağırdı iş bahanesi ile sonra gelip işte x çok yoruldu bugün çok çalışıyor gibi şeyler söyledi ablam ve arkadaşımda farketti bişeyler olduğunu bilmiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama içim soğudu iletişimi kestim
Doğru kararı vermişsinizMerhaba hanımlar içime dert olan bir şey var doğru mu yaptım bilmiyorum. Görüştüğüm birisi var, ve bu beyefendi ile ablam ve arkadaşım tanışmak istedi. Bugün bizi davet etti iş yerine gittik. Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs ben kenara çektim ve uyardım tamam dikkat edeceğim dedi ama yine aynısı oldu resmen benim yanımdayken kız bi kaç kere kendi yanına çağırdı iş bahanesi ile sonra gelip işte x çok yoruldu bugün çok çalışıyor gibi şeyler söyledi ablam ve arkadaşımda farketti bişeyler olduğunu bilmiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama içim soğudu iletişimi kestim
İçinizi karartmak istemem ama bu kabul edilemez. neler oluyor etrafta hep görüyor duyuyoruz tabi herkes bir değil ama mesafe her zaman için iyidir. Örneğin aynı durumu siz yapsanız beyefendi kabul eder miydi? O da tepki gösterirdi doğrusunu yapmışsınızMerhaba hanımlar içime dert olan bir şey var doğru mu yaptım bilmiyorum. Görüştüğüm birisi var, ve bu beyefendi ile ablam ve arkadaşım tanışmak istedi. Bugün bizi davet etti iş yerine gittik. Fakat işyerindeki bi kız arkadaşı ile çok fazla samimiler el tutmalar şakalaşmalar vs vs ben kenara çektim ve uyardım tamam dikkat edeceğim dedi ama yine aynısı oldu resmen benim yanımdayken kız bi kaç kere kendi yanına çağırdı iş bahanesi ile sonra gelip işte x çok yoruldu bugün çok çalışıyor gibi şeyler söyledi ablam ve arkadaşımda farketti bişeyler olduğunu bilmiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama içim soğudu iletişimi kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?