kendimi cok kotu hisseidyorum ne dusunucem bilmiyorum akil verin lutfen

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
4 aydir gorustugum biri var ozellikle son iki aydir sevgilim diyebiligim biri, ama suan bazi sebeplerden oturu baska ulkelerdeyiz... nasil anlatacagimi bilmiyorum suan uzuntuden yazamiyorum bile.. beni gercektende sevdigini dusungudum biriydi, cunku son zamanlardaki iliskilerim hic iyi gitmedi ve ona guvenebilecegimi dusunmustum az once bir arkadasimdan mail aldim, erkek arkadasimla olan ayzismalarni iceriyor... bunlar biz tanismadan once bir skeilde tanisip msn den ekleisler, az bisi muhabbet etmisler sanirim. ole kalmis... simdide nedense kiz arkadasim erkek arkadasimi deniyor ( yeni ogrendi ciktigimizi), ve msn d ekonusmaya baslamislar. kiz bulusalim mi demis bizimkide tamam demis kendimi o kadar kotu hissediyorum ki... kiz en sonunda herseyi erkek arkadasima anlatip bunu kiz arkadasina soylicem yazmis , erkek arkadasimd aondan once davranip bana anlatti. ben suphelenmistim zaten, once senden suphelendim, denemek istedim, kim oldugunu ogrenmek istedim yoksa iki akikada bulusalim diyen birine ne denir vs vs... kafam cok karisik nolur yardim edin... kime inanicam, neye inanicam bilmiyorum. resmen aglama krizine girdim cok uzgunum ne dusunecegimi bilemiyorum...

hem o erkek arkadaşını(!) hemde o kız arkadaşını(!) çıkar hayatından

ikiside birbirinden tehlikeli kanımca

hiç inanmam ve güvenmem ben böyle "yok ben zaten anlamıştım sen olduğunu, yok öyleydi yok böyleydi oyüzden tamam buluşalım dedim" diye saçmalayan tiplere.

yol yakınken dön derim, çünkü zararından neresinden dönersen kardır

vay anasını nasıl arkadaşmış o öyle
sen gıt arkadaşının sevgılısını dene ?!

pardon ama bu kız düpedüz kötü nıyetlı
sızı kıskanıyor veya erkek arkadaşınıza aşık olabılır mı?

he bu arada erkek arkadaşınında yaptığı normal bırşey değıl
ıkı tarafda suçlu
klasık yalandır bu, ben sen sandım, denemek ıstedım vs.
boşuna kendınızı üzmeyın, tekrar herşeyı gözden geçırınce mantıklı bı çözüm bulursunuz umarım

mantigim kesinlikle bunu soyluyor ama kalbim... yani ne bilim hic dusunmedim beni aldattigini nedense ihtimal vermedim bilmiorum ya dogru soyluyorsa diyor icimden bir ses ya dogruysa.. ama diger taraftan sizin soylediigniz gibi soledikleri o kadar kilise ki bilmiyorum inanin

kız arkadaşınız zaten sizden önce tanımış ve kendini kandırılmış hissetmiş bence erkek arkadaşınız tarafından..
ama denemeden önce size söylemesi ve kendi hislerini belirtmesi gerekirdi

Böyle insanlari nereden bulurda hayatiniza sokarsiniz bilmem ki
Yapilacaklar ortada, hem kiz arkadasinizi hemde erkek arkadasini hayatinizdan cikaracaksiniz.
Ahlakina ve dostluguna güvenebileceginiz insanlarla arkadaslik yapacaksiniz ve bir daha
kimsenin sizi üzmesine izin vermeyeceksiniz.

Yok artık!
Kız arkadaşa bak, ne hadle senin sevgilini denemeye cesaret ediyor.
O kim ki? Arkadaşsa arkadaşlığını bilecek. Ne saçma şey...

Bir kere kız arkadaşın kötü niyetli, sevgilinde güvenilmez biri.
Daha fazla üzülmek istemiyorsan ikisinide şutlayacaksın hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…