Kendimi çok mutsuz umutsuz hissediyorum... yardm

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaslar 1.5 senedir çocuk istiyoruz ve ugraşıyoruz bunun icin. Bunun icine girince ister istemez belirtiler bunalmalar hayal kirikliklari can skntilari kavgalar flan oluyor... bugune kadar kimse cocugumuz olmadigini blmiordu annem harici. Rahim filmi cekildi temiz. Dr hamile kalabilrsin bide bundan sonra hamilelik olasigi artiyor demisti. Tam belirtiler tavan yapmis ilk defa adetim 5 gun gecikmisti ama husrana ugradm süt hormonum yukselmis. 2 ay ara verdim tabi deniyorum ama rahatim olmicak. Bi 3 gunluk gecikme daha sonra adet. Sonra bi gecikme daha 4 gun. Gittim kontorole hormonlarim normal cikti peki ne oluyordu ? Ben bunlari stred yapmiyor olmama ragmen neden yasiyordum. Bi arkadasim 2 senedir hamile kalamadi klomen kullanip hamile kaldi o kadsr istiyorlardi ki sadece klomen mi bilmiyorum bikac sey daha yapti. Bende tekrar o gücü kendimde bulup gittim dra klomen verdi 3 yumurta oldu 1 i kist oldu bugune kadar bisuru belirtiler bu belirtilerden anlamsiz mutluluklar hep bi elim karnimda flan. Artik o kadar eminimki olduguna olacagina diyorum 1i olmassa 2.si tutar o kadar da degil flan hatta ikiz bebek cok istyorum normalde hep dedim allah bana ikiz verecek ondan bu kadar suredir denedik olmadi flan filanlar adetime 3 gun kala kan tahlili yaptirdim ve şokk.. Hamile degilim şuan evde son ses müzik dinliyorum aynaya bakamiyorum cnku gözlerim kan çanagı gbi aglamaktan ve şişmiş. Herseyi gectim ben cocuk istemiyordm bikac sene gecsin dedim esim o kadsr istiyorduki cocuk gorunce gozleri doluyordu. Ben bu yola esim sayesinde girdim ve bugun anladim ki o benim hic destekçim olmycak. Hiçte olmadi zaten kötü bisey dedignden degil olursa olur olmazsa olmaz modunda ben anlamadim ne yapicam tekrar tedaviye mi baslamali yoksa psikolojimi mi duzeltmeli blmiyorum. Bide bu ay o kadsr emindim ki herkezeee soyledim cocugumuz olmuyordu tedaviye basladim diyee.. yardimci olun lutfn

O zaman sadece kafanızı boşlatıp bekleyeceksiniz.rahim filmini de çektirmişsiniz sizde de bi sorun yok sonuçta olsa ne olur gerçi herkeste olabilir ama erkekler böyle..

O zaman sadece kafanızı boşlatıp bekleyeceksiniz.rahim filmini de çektirmişsiniz sizde de bi sorun yok sonuçta olsa ne olur gerçi herkeste olabilir ama erkekler böyle..

Halam eger bu ay olmazsa ebeye gidelim dedi bana hiç hos bi fikir gibi gelmedi ama halam birini götürdü 3 senelik evli o ay hamile kaldı anlamadim bende hic sevmem böyle işleri ne yapsam bilmiyorum artık..
Halamında 10 sene çocugu olmadi en son camiden çikan ilk kisiye kilit vurdurdular doguma kadar cikarmadi bir kizi oldu ayy abuk sabuk ama olmuş istee insan ikilemde kaliyo

Stres yapmadığınızı söylüyosunuz ama baya stres yapmışsınız.bence en doğrusu sakince beklemeniz belirti aramamanız yoksa böyle daha kötü oluyo ben 5 yıldır heray yaşadım aynı şeyleri ama artık oluruna bıraktım ne kadar çırpınsamda herşey olucağına varıyor.

Bu ay stres yaptm evet ama rahattım. Sadece hayal kirikligi beni mahfetti.. en iyisi takmamak hep soyluyorum bunu ama adet olunca uzulmuyorum o kadsr emindimki tatil plani yaptim gidiyorduk ama tam adet olacagm zamana gelecek bide gecikirse oof...
Siz neler yaptiniz 5 senede ???

Neler yapmadım ki ,tüp bebek hariç eşim istemiyo dogal olsun diyo .duydugum duaları okudum, içmediğim ot kalmadı, aşılama yaptırdım yine olmadı nasip bakalım tedaviye ara verdik kasım gibi başlıcaz geri o zamana kadar boş durmayayım dedim yine bitkisel tedavi uyguluyorum.

Siz bizim gibi 1 senelik bebek istemeleri gorunce flan bi ahh cekiyosunuzdur o zaman... Bnm halamin 10 sene olmadi ama hamile cok kaldi belki 10 - 15 defa

Siz bizim gibi 1 senelik bebek istemeleri gorunce flan bi ahh cekiyosunuzdur o zaman... Bnm halamin 10 sene olmadi ama hamile cok kaldi belki 10 - 15 defa
Aslında ah çekmiyorum sizin geçdiğiniz yollardan bizde geçtik ilk 4 aylık evliyken gittim dra tabi o zamanlar çok aceleciydim hemen olsun istiyodum.dr 1 sene dolmadan gelme dedi 1 senenin sonunda gittim eşimin sperm sonucu kötü çıktı dr 3 aylık ilaç verdi ben tabi çok üzülmüştüm 3 ay daha attı die .şimdi bakıyorum da koskoca 5 yılım kalmış geride ve artık sabretmeyi öğrendim hala çok istiyorum ama bu isteğimi bastırabiliyorum Rabbime bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir.

Cok zor gunler gecirmirsiniz eminimki hala geciriyosunuz herseyin zamani var ama o zaman cok yipratiyor insani evliligi herseyi 5 sene olmuş alla ennkisa zamanda istediginiz ne var ise hepsini versinn amiiiinnnn

Peki bu durumda benim ne yapmam gerekiyor beklemeye tekrarmi gecmeliyim yoksa çaba gosterip her yolu denemelimiyim ??

Sağol inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün.1 yıl olmuş seninde ihmal etmeden tedavini ol ama bu süre içinde çok sakin olman lazım inan ben stresten adetimin 10 gün geciktiğini biliyorum öyle önemli bi sorununda yokmuş herşeyin ilacı zaman ve sabır..

Hic ebeye gittiniz mi ???

Rahim tersmi dönmüş oluyo ondada ? Eşinizle araniz nasil ? Yiprandinizmi bu sure icinde
Bilmiyorum rahim düşüklüğü oluyo galiba.eşimle aram iyi sağolsun hep destek oluyo bana ama arada bu yüzden tartışdığımızda oluyo gerçekten çok zor erkek içinde ,biz ağlıyoruz konuşuyoruz dışımıza atıyoruz ama onlar hep içinde yaşıyolar.

Ins ii olur dualarim sizinle. Esinizin de sizinde allah yardimciniz olsn

merhaba canım..
Ne güzel eşiniz gitmiş dr görünmüş bizde 1,5 yıllık evliyiz hala bebek olmadı hem çok istiyor hemde dr gitme taraftarı değil..
Kendi gitmediği gibi beni de göndermiyor.. her ay erteliyo gelecek ay diye diye, öyle doluyum ki artık bundan sonra kendi hadi dr gidelim dese bile gitmiycem artık.. bence sen git bir an önce tedavine başla ne gerekiyorsa yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…