Kendimi Çok Tuhaf Hissediyorum...

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Merhaba arkadaşlar. Ben 1.5 yıllık evliyim ve eşimle yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz ve aşırı derecede bebek istiyoruz.Ama maalesef hala olmadı.kendimi tuhaf hissetmemdeki sebep ben eşimin ailesinin en küçük ve yeni geliniyim millet benden bebek beklerken eltim şu anda hamile.Benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile.Size soracağım ve danışacağım konu da şu ben kendimi nasıl rahatlatırım bana akıl verin.rüyalarımda bile hamile kalmakla uğraşıyorum.kafayı yiyecem galiba

oluruna bırak,bende de aynı durum var ama oluruna bırakıyorum, hatta eşim kafaya takıyor ve bu durumda benim psikolojimi bozuyor malesef,bir de milletin bebek beklemesine ayrı kızıyorum her gelenin çocuk yapın falan demesine ağızdan laf almaya çalışmasına

Benim eşim Allahtan bana baskı yapmıyor eğer o da yapsa iyice çıldırırım herhalde. Aynen öle her gören ee sende bişey yokmu daha düşünmüyo musun vs vs soruları beni daha çok yıpratıyor.Şimdi birde eltimin hamile kalması bu lafları daha da körükleyecek maalesef.küçür bir yerde yaşadığım için bu tür laflar çok fazla.kendimle mücadele ediyorum resmen sen nekadarlık evlisin canım?

7 ay oldu canım evleneli ama takma sakın. ben eşimi bile umursamıyorum. 1 ay önce annemi kaybettim,eşimin kuzeni ve karısı misafirliğe geldiler, ya ben annemi kaybetmişim psikolojim bozuk bana dediği şey kadının çocuk yapın yaş geçtikçe çok zor olur aradan zaman geçiyor üstün körü baş sağlığı diliyor,bunuda gördüm ya dedimki kendi kendime hiç kimse için üzmücem kendimi hele böyle insanlar için,hele eşimin dünkü tavrını asla unutmucam, o yüzden hiç kimse için kendimi üzmemeye karar verdim, çünkü insanlar gerçekten kötü olabiliyor, anlayışlı insan sürekli demez yani çocuk çocuk diye

Başın Sağolsun canım Rabbim sabır versin.gerçekten de sölediğin gibi insanlar çok acımasız.Hiç üzülür kaygısı gütmeden insafsızca yargılayabiliyorlar.Benim çok şükür öle bi sıkıntım yok kimse de bana alelade çocuğun olmuyor mu demiyor ama eşimin ailesi,görenler hadi artık çok beklediniz tarzında konuşuyorlar.dedim ya benden beklenirken de eltimin hamile kalması beni iyice yıprattı bu gün.kafama takmak istemiyorum,Allah'a diretmek istemiyorum haşa ama bilmiyorum kendimi frenleyemiyorum uğraşsam da.Ama en güzeli senin de dediğin gibi kimseyi umursamadan yoluna devam etmek galiba tabiki bol bol da Allaha dua etmek

Gebeliği kafaya takmayın. Taktığınız sürece olmaz. İlişki yaşarken cocuk için diye düşünmeyin rahat bırakın kafanızı emin olun bu cok etkiliyor o düşünceyle olursa. Allahım hayırlısını nasip etsin ikiniz içinde. Öyle milletin dediğinede kullak asmayın

amin canım. gerçekten bol dua etmek ve kafaya takmamak

çok haklısın valla

canım bende dahil pek çok kadın sizinle aynı durumu yaşıyor.
ben 15 aylık evliyim.yakın akrabalar olmadıgını biliyor bu durumu saklamıyorum hem dua almak için hemde sürekli sormamaları için..geçen gün eşimin amcasının karısı geldi bize kadın megersem 3 aylık hamileymis ama bana kimse soylemiyor uzulmemem için..kadın 40 ına dayanmıs 2 tane boyu kadar cocugu var.bu durum beni iyice üzdü psikolojim alt üst oldu resmen.

Amin canım inşallah.Seninde bebişin olacak belli ki hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsi.Herkes aynı şeyi sölüo ama insan isteyince düşünmeyi bırakamıyor valla.Galiba artık olmuyo deyip pes ettiğimizde olacak bana öle geliyo nedense.

Senin neden olmuyor ki bir rahatsızlığın mı var? işte dediğin gibi insanı o çok üzüyor.Benimde eltimin 9 yaşında çocuğu var 9 sene korunmasına rağmen ilk ayda hamile kaldı.şimdi kimse bilmiyor ama kayınvalidem falan duyunca ne düşünecekler bilmiyorum.kafamda deli sorular

canım benim çevreni aileni konuşulanları bilmiyorum ama benim nacizane fikrim başkalarının ne dediğini kafana takma özellikle bebek konusunda hiiiç takılma derim oluyorsa onlara ne olmuyorsa onlara ne bu senin eşinle aranda bir konu.ayrıca kimseyle kıyaslama kıyaslayanları da dinleme kimsenin bedeni hormonları bir değil kimisi korunurken hamile kalır kimisi yıllarca dener olmaz herşeyin hayırlısı demek lazım senin bebek sahibi olman için demek ki biraz daha zaman lazım.bende bebiş istiyorum hemde çook yeniyiz 2 aydır da deniyoruz bizde daha başarılı olamadık sabırsızım ama kendimi hayırlısı diye teselli ediyorum.inşAllah en yakın zamanda Rabbim anneliği sanada banada nasip eder

canım 1,5 yıllık evlisin ve daha 6 aydır korunmuyormuşsunuz. bence bu kadar stres yapma, stres yaptıkça bazı şeylerin olacağı varsa da olmuyor zaten.
seninle aynı şeyi ben yaşadım hatta daha kötüsünü. ben 4 yıllık evliyim millet artık çocuk yapın demeyi bırak bunların çocuğu olmuyor diye konuşmaya başlamıştı üstüne inat yapar gibi eltim "ay ben istemiyorum istemiyorum" deyip de ikinci çocuğa da hamile kaldı ve doğurdu. sen düşün psikolojimi. tam herşeyi boşverdiğim ay hamile kaldım. Allahım sana da nasip eder ama kafaya bu kadar takman doğru değil

canım çok haklısın ama keşke başarabilsem.Ben çok küçük bir yerde yaşıyorum ve herkes birbirini tanıyor çekincem o yüzden Bende öle diyorum tatlım isyan etmiyorum asla rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum.İnşallah dediğin gibi sana da bana da bebek hasreti çeken herkese nasip etsin

evet kime sorsam hep vazgeçtiğim zaman oldu diyorlar benim de öle olacak galiba.Ya daha çok uzun zaman olmadı evet ama senin de yaşadığın gibi eltim ikinciye hamile ve bu beni iyice tuhaf hale soktu.Takmamaya çalıştıkça etrafımdaki birileri hamileyim diyor ama ne denir ki Raabim hayırlısını versin canım

aynen Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin. şimdi vermiyorsa bunda da vardır bir hayır sıkma canını. kendine yeni uğraşlar edin, kafanı meşhul et. ne kadar az düşünürsen herşey o kadar kolaylaşır. ben artık hiçbir zaman olmayacağını bile düşünmeye başlamıştım ki Rabbim verdi mucizesini. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi sende alırsın

Tuhaf hissetme her kadının yumurtalıkları aynı olmaz. Ben de mesela 7 aylık evliyken kaldım hic korunmadan.
Doktora gitsen mesela, daha geçen süre için güler öyle normal yani...

Ayrica cocuk diye delirme hic bence. Çünkü cok istenilen cocuk gun geliyor keşke hemen yapmasaydim lara dönüşüyor. Önce kadın adamdan her konuda emin olsun öyle cocuk istesin. Yoksa tam bir baş belası oluyor adam hayatının.....

öle canım vardır bunda da bir hayır ne diyelim ki.Ben çalışıyorum zaten evde olsam iyice kafayı yerim herhalde.Saol canım duanı eksik etme

Ben 1.5 yıllık evliyim ve eşimle 7 yılllık geçmişim de var yani eşimle ilgili bir sıkıntım yok. Her insanın hayatı ve beklentileri farklı.tabiki neyin zamanının doğru yada yanlış oluunu sadece rabbim bilir biz sadece diliyoruz istiyoruz.Verecek yada alacak o.

canım bende problem yok eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.şuan ilaç kullanıyor.Rabbim vesike kılarda biran once bebeğimize kavusuruz inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…