Kendimi Çok Tuhaf Hissediyorum...

bizde evlendik 6 ay sonra hamile kaldım bana da çok sordular hani bişe yok mu daha elinin körü sananee şeyimin derdi seni mi gerdi böyle insanlardan nefret ediyorum ne zaman kısmetse o zaman olur hiç takma kafana ilişkiye de o amaçla girme günlerini iyi hesapla yumurtlamay denk getir mesela kaynanam hamile olduğumu duyunca ne dedi biliyomusun ben sandımki çocuğunuz olmicak tedaviye başla dicektim ama alınırsın diye demedim lafa bakk böyleleri var ama boşveeerrr inşallah en kısa zamanda seninde haberini alırız cnm

canım bende problem yok eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.şuan ilaç kullanıyor.Rabbim vesike kılarda biran once bebeğimize kavusuruz inşaallah.

Aslında benimde eşime sperm testi yaptırmak aklımdan geçti eşime teklif ettiğimde de kabul etti.Bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyoruz.o test zor mu oluyo ya nasıl oluyo :)

Seninkiler çabuk başlamış sormaya.Ama duygularıma tercuman oldun resmen bende soranları boğmak istiyorum.Şimdi de eltim hamile ya bana daha çok soracaklar senin yok mu olmuyo mu falan diye ve ben iyice sinirlenip strese giricem biliyorum.benim kaynanam çok istiyor ama bana bişey demiyor sağolsun ses etmiyor yani ama dört gözle de bekliyor.Amin canım duanı eksik etme de hayırlı zamanda bebek haberini vereyim size :)

eğer öyle soruyolarsa sende taktik değiştirecen cnm o zaman ayy ben daha düşünmüyorum zamanı var keyfini çıkarıyorum evliliğin diye ters köşe yapacan cnm benim görümcem evlenmeden 1 sene çocuk yapmicam kimse bana bişe sormasın dedi kesip attı ne anası ne kaynanası bişe diyebiliyo

Valla doğru sölüyorsun benimde aklıma öle demek geldi zaten anca öle millet laf etmez herhalde:) Görümcen de akıllı kızmış vesselam :)

Aslında benimde eşime sperm testi yaptırmak aklımdan geçti eşime teklif ettiğimde de kabul etti.Bu ay da olmazsa gitmeyi düşünüyoruz.o test zor mu oluyo ya nasıl oluyo :)
canım çok gecmeden yaptırmanızda fayda var.zor degil ama streslidir elbet

Canm bende 10 aydır evliyim aynı durum bizdede var 3 aydırlı bebek için çabalıyoruz herkes bebek derdine düşmüş özellikelede kaynanam hiç ağzı durmuyor 3 lafından 2 si bebek diyor.Akrabalar ,komşularda cabası tabi...Psikolojik olarak malesef bizi etkiliyor Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. biz isteyenlere inş.,sanki hiç hamile olamayacakmısşız gibi hisse kapılıyor biran insan

Canım senin işin de zor allahtan bnim kaynanam birşey demiyor.Senin daha bir sene bile olmamış aslında benim iki ay sonra iki sene olacak evleneli.Ama çocuk derdine düşen gereksiz insanlar bizi sorularıyla üzüyor maalesef.demekki her bebek isteyen aynı şeyi düşünüyor bana da hamile olan kişiler mucizevi geliyor ben hiç kalamayacakmışım hiç birzaman millete hamileyim diyemiyecekmişim gibi geliyor

Dusunmuyoruz henuz yasımız cok genc dıyın allah yardımcınız olsun yaa bu ınsanların pskolojık baskıları yok mu oluyu dırıltır. Valla bende evlenelı 9 ay oldu bana da sakın su an yapmayın bıraz calısın kendınızı toparlayın flan dıyodu kayınvalıdem flan hıc umrumda olmadı su an 6 aylık hamıleyım allahıma hamd olsun yapmak kımseyı takmayın allahım nasıp eder ınss dualarınızı eksık etmeyın onemsı ınasanlatı da takmayın

Bu ay da olmazsa zaten taktik değiştirip öle demeye beşlıcam millete.Aslında bazen milletten banane diyorum takmayacapım diyorum ama maalesef:) Ne mutlu sana rabbim hayırlısıyla kucapına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…