Tabiki kendine farklı faaliyetler bul ama kitap okumak zaten muhteşem bir hobiBende sürekli deli gibi kitap okuyorum ne yapabilirimm
Odaklanabiliyorsanız ne güzel. Bir duvar dolusu kitabım var, aralarında okumadığım o kadar çok var ki...Bende sürekli deli gibi kitap okuyorum ne yapabilirimm
Ben sabah kahve eşliğinde kitap okumadan güne baslamiyorumOdaklanabiliyorsanız ne güzel. Bir duvar dolusu kitabım var, aralarında okumadığım o kadar çok var ki...
Okuyayım diyorum elime aldığım anda aklım başka yerlere gidiyor
Adana bilirsiniz çok sıcak gündüz çıkamıyorum akşamda eşim yorgun geliyor kıyamıyorum oyuzden kitaba sardım öyle bide balkonda salincagim var orda okuyorum genellikleTabiki kendine farklı faaliyetler bul ama kitap okumak zaten muhteşem bir hobi
Bence kitap okumak harika bir hobi. Ben sosyal medyada gönderi kaydırma yapmak yerine kitap okumayı tercih ederim. Ama ne zamandır odaklanamıyorum yine de dünya klasiklerine ve eski yazarlarımızın kitaplarına başlayacağım. Kitap okumak gerçekten çok güzel bir hobi isterseniz bir film dizi izlemeye de başlayabilirsinizAdana bilirsiniz çok sıcak gündüz çıkamıyorum akşamda eşim yorgun geliyor kıyamıyorum oyuzden kitaba sardım öyle bide balkonda salincagim var orda okuyorum genellikle
Dizim var zaten ayın 27sinde baslicak flim olabilirse çünkü evimin işini yemeği aksatmam lazım eşim bu yüzden kızıyor dizi olunca herşeyi ihmal ediyorum bence klsik yerine kısa kitaplar okuyabilirsin çünkü onlar seni Sika bilirBence kitap okumak harika bir hobi. Ben sosyal medyada gönderi kaydırma yapmak yerine kitap okumayı tercih ederim. Ama ne zamandır odaklanamıyorum yine de dünya klasiklerine ve eski yazarlarımızın kitaplarına başlayacağım. Kitap okumak gerçekten çok güzel bir hobi isterseniz bir film dizi izlemeye de başlayabilirsiniz
Dizi uzun zamandır izleyemiyordum ama Prens dizisini beğendim. Şu aralar onu izliyorum, çerezlik güzel gidiyorBence kitap okumak harika bir hobi. Ben sosyal medyada gönderi kaydırma yapmak yerine kitap okumayı tercih ederim. Ama ne zamandır odaklanamıyorum yine de dünya klasiklerine ve eski yazarlarımızın kitaplarına başlayacağım. Kitap okumak gerçekten çok güzel bir hobi isterseniz bir film dizi izlemeye de başlayabilirsiniz
Ben souid game bekliyorummm dışarıda cikmalisin eve tikili kalma bence çünkü bu durum depresyona girebilirsinDizi uzun zamandır izleyemiyordum ama Prens dizisini beğendim. Şu aralar onu izliyorum, çerezlik güzel gidiyor
Ben lise dönemleri kitap kurduydum devamlı okurdum. Ailem o zamanlar ne gerek var kitap okumaya boşver ders çalış derlerdi. Onlar öyle diye diye bendeki de ergenlikti tabi kitap okumayı bırakmıştım. Sevdiğim tarz o sıkmaz yani, hoşuma gidiyor şiir kitapları da severim. Odak seviyesini tekrar arttırırsam harika olur bakalım başlamak istiyorumDizim var zaten ayın 27sinde baslicak flim olabilirse çünkü evimin işini yemeği aksatmam lazım eşim bu yüzden kızıyor dizi olunca herşeyi ihmal ediyorum bence klsik yerine kısa kitaplar okuyabilirsin çünkü onlar seni Sika bilir
Bendede olmuştu tam bir sene okuyamadım üstüne gözlerimde sorun cikinca iki yıl olmuştu beni tanıyanlar yargılandığı okadar. Okuyordum ben birgecede bir kitap bitiyordumBen lise dönemleri kitap kurduydum devamlı okurdum. Ailem o zamanlar ne gerek var kitap okumaya boşver ders çalış derlerdi. Onlar öyle diye diye bendeki de ergenlikti tabi kitap okumayı bırakmıştım. Sevdiğim tarz o sıkmaz yani, hoşuma gidiyor şiir kitapları da severim. Odak seviyesini tekrar arttırırsam harika olur bakalım başlamak istiyorum
Üniversite sınavında kitap okumanın faydasını görmüşsün durBen lise dönemleri kitap kurduydum devamlı okurdum. Ailem o zamanlar ne gerek var kitap okumaya boşver ders çalış derlerdi. Onlar öyle diye diye bendeki de ergenlikti tabi kitap okumayı bırakmıştım. Sevdiğim tarz o sıkmaz yani, hoşuma gidiyor şiir kitapları da severim. Odak seviyesini tekrar arttırırsam harika olur bakalım başlamak istiyorum
Biorezonansı bir araştırın. Bir de, mümkünse spor yapın düzenli olarak; her yönden iyi gelecektir.Bir ara diyetisyenle çalıştım ama duygusal olarak kendimi yemekten alamıyorum bir türlü... Sürekli başa dönen diyetler yapıyorum maalesef
Ne alaka?Bende sürekli deli gibi kitap okuyorum ne yapabilirimm
Kilonuz için diyetisyene ve spora gidebilirsiniz. Kendinizi başka insanlarla kıyaslamayın. Bu boşluğu kapatmak için kendinize iyi gelen şeyleri keşfetmeniz gerekir. Mesela bana yürüyüş yapmak, denize gitmek, minnoş kedimle ve başka hayvanlarla ilgilenmek, şarkı dinlemek, dans etmek,kitap okumak iyi geliyor. Bir de zihni ve elleri meşgul edecek bir aktivite,kurs vs bir şey olsa çok iyi olur. Sosyalleştikçe de karşınıza tanışacağınız birisi çıkar illaki.Merhaba kızlar
Kendimi çok sıkışmış, çok bunalmış hissediyorum. Hayatıma bir türlü yön veremedim, 33 yaşından sonra dahi sürekli yeni bir üniversite bölümü okusam mı diyorum. Arkadaşlarımın hepsi başka şehirde, burada olsalar da evli çocuklular artık, kendi hayatları var doğal olarak. Herkes hayatına devam etmiş ben geride kalmış gibi hissediyorum.
Ne ne istediğimi biliyorum ne de istediklerimi yapmak için enerjim var. Kilo fazlam var o da canımı sıkıyor. İş konusunda maddi olarak sorunum yok ama bir türlü kendime uygun işi bulamadım. Gönül işi deseniz o zaten hiç yok, nedense şimdiye kadar hiç adamakıllı ilişkim olmadı.
Anlayamıyorum kendimi, nasıl büyük bir boşluktayım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?