- 16 Mayıs 2022
- 844
- 941
- 53
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Okumak yetmiyor tabi aylarca aralıksız uygulamak lazımOkumuştum o kitabı gel gör ki buradayız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumak yetmiyor tabi aylarca aralıksız uygulamak lazımOkumuştum o kitabı gel gör ki buradayız![]()
Tam olarak ne yapmak gerekiyor bi Umut ahahOkumak yetmiyor tabi aylarca aralıksız uygulamak lazımyakın arkadaşıma da yıllardır anlatırım ara sıra denerdi. Son bir yıldır aralıksız uyguluyor ve evlendi, atandı, rahatsızlığı vardı iyileşti… pes etmeden her gün uygulamak önemli
![]()
Arkadaşlarınızla görüştüğünüzde bir gezi bir aktivite, arkadaşlarınızın çevresindeki kişilerinde olabilcegi bir organizasyon ayarlayıp yeni insanlarla tanışabilirsiniz , spor salonları genelde sosyalleşme için iyi bir yer diyorlar , birde size adım atan tanışmak isteyen kişiyi(varsa) az çok gözlemleyip konuşmalarına bakarak sohbeti sürdürebilirsiniz kendinizi bu konuda fazla kapatmayın içinize sinen bir kişi ile mutlu olursunuz umarımEvet arkadaşlar sorunum bu. Neredeyse 31 yaşındayım evli değilim hayatımda biri yok. Çok az arkadaşım var olanlar da sürekli şehir değiştirmem yüzünden kopuyor. Çoğu zaman yalnızken mutluyum ama insanın insana ihtiyacı var bi yerden sonra psikolojim bozuluyor. Öneriniz var mı
Burada anlatılacak kadar kısa konu değil malesefTam olarak ne yapmak gerekiyor bi Umut ahah![]()
Teşekkür ederim aşkım tekrar izleyeyim unuttum onu benBurada anlatılacak kadar kısa konu değil maleseföyle olsa sanırım herkes işi falan bırakırdı. Ana noktası benzer benzeri çeker, siz sürekli istediğiniz kişiyi netleştirip, o kişi gibi davranıp o kişi olan hayatınız ile ilgili imajinasyon yapmak. Tabi birçok tekniği var, hangilerinin sizde işe yaradığını keşfetmek için denemelisiniz. Bol bol olumlama, telkin, subliminal, meditasyon, hayal panosu ve nice şey
belgeseli izlersen zaten kafanda temeli oturur bence
![]()
Nerde yanlış yapıyoruz acaba ben çözemedimEvet, çekim yasası sayesinde ruh eşimle evlendim ve istediğim ülkede yaşıyorumgüzel dostlar edindim, travmalarımı aştım şimdi maddi zenginlik peşindeyim bakalım güzel gidiyor
ama 11 yıldır uyguluyorum, son 3 yılda çözdüm olayı. 3 yıl önceki ben şimdiki hayatımı görse inanmazdı muhtemelen
![]()
Derde bak beEvet arkadaşlar sorunum bu. Neredeyse 31 yaşındayım evli değilim hayatımda biri yok. Çok az arkadaşım var olanlar da sürekli şehir değiştirmem yüzünden kopuyor. Çoğu zaman yalnızken mutluyum ama insanın insana ihtiyacı var bi yerden sonra psikolojim bozuluyor. Öneriniz var mı
Gülecekseniz hiç yazmayın buraya. İhtiyacım yok sizin görüşünüzeDerde bak behobi edinsene kendine. Hangı sehırdesın köyde misin
Yine bir çok bilmişDerde bak behobi edinsene kendine. Hangı sehırdesın köyde misin
Derdimi söyledim derdimden utandım derler valla belasını arıyor çoğu insan kaşınıyorYine bir çok bilmiş