Kendimi çok yalnız hissediyorum

Okumuştum o kitabı gel gör ki buradayız :KK43:
Okumak yetmiyor tabi aylarca aralıksız uygulamak lazım🤗 yakın arkadaşıma da yıllardır anlatırım ara sıra denerdi. Son bir yıldır aralıksız uyguluyor ve evlendi, atandı, rahatsızlığı vardı iyileşti… pes etmeden her gün uygulamak önemli🙏🏻

Okumak yetmiyor tabi aylarca aralıksız uygulamak lazım🤗 yakın arkadaşıma da yıllardır anlatırım ara sıra denerdi. Son bir yıldır aralıksız uyguluyor ve evlendi, atandı, rahatsızlığı vardı iyileşti… pes etmeden her gün uygulamak önemli🙏🏻
Tam olarak ne yapmak gerekiyor bi Umut ahah🙏

Evet arkadaşlar sorunum bu. Neredeyse 31 yaşındayım evli değilim hayatımda biri yok. Çok az arkadaşım var olanlar da sürekli şehir değiştirmem yüzünden kopuyor. Çoğu zaman yalnızken mutluyum ama insanın insana ihtiyacı var bi yerden sonra psikolojim bozuluyor. Öneriniz var mı
Arkadaşlarınızla görüştüğünüzde bir gezi bir aktivite, arkadaşlarınızın çevresindeki kişilerinde olabilcegi bir organizasyon ayarlayıp yeni insanlarla tanışabilirsiniz , spor salonları genelde sosyalleşme için iyi bir yer diyorlar , birde size adım atan tanışmak isteyen kişiyi(varsa) az çok gözlemleyip konuşmalarına bakarak sohbeti sürdürebilirsiniz kendinizi bu konuda fazla kapatmayın içinize sinen bir kişi ile mutlu olursunuz umarım 🙏🏻

Tam olarak ne yapmak gerekiyor bi Umut ahah🙏
Burada anlatılacak kadar kısa konu değil malesef😅 öyle olsa sanırım herkes işi falan bırakırdı. Ana noktası benzer benzeri çeker, siz sürekli istediğiniz kişiyi netleştirip, o kişi gibi davranıp o kişi olan hayatınız ile ilgili imajinasyon yapmak. Tabi birçok tekniği var, hangilerinin sizde işe yaradığını keşfetmek için denemelisiniz. Bol bol olumlama, telkin, subliminal, meditasyon, hayal panosu ve nice şey🤗 belgeseli izlersen zaten kafanda temeli oturur bence🙏🏻

yalnızlığın etrafınızdaki insanlarla alakası olmadığını öğrendiğinizde olaya yalnızlık olarak bakmayı bırakıyorsunuz . yerleşik ve sabit hayat, çevre, çok kalabalık arkadaş ortamına sahip olsanızda yalnızlık çekebilirsiniz . bu sizin hayatınızı ,zamanınızı nasıl yönettiğinizle alakalı aslında.

Burada anlatılacak kadar kısa konu değil malesef😅 öyle olsa sanırım herkes işi falan bırakırdı. Ana noktası benzer benzeri çeker, siz sürekli istediğiniz kişiyi netleştirip, o kişi gibi davranıp o kişi olan hayatınız ile ilgili imajinasyon yapmak. Tabi birçok tekniği var, hangilerinin sizde işe yaradığını keşfetmek için denemelisiniz. Bol bol olumlama, telkin, subliminal, meditasyon, hayal panosu ve nice şey🤗 belgeseli izlersen zaten kafanda temeli oturur bence🙏🏻
Teşekkür ederim aşkım tekrar izleyeyim unuttum onu ben😊 ama deniycem bi ara yapmıştım iyi geliyordu ama anca 3 gün uygulamışmdır

Evet, çekim yasası sayesinde ruh eşimle evlendim ve istediğim ülkede yaşıyorum🤩 güzel dostlar edindim, travmalarımı aştım şimdi maddi zenginlik peşindeyim bakalım güzel gidiyor🤗 ama 11 yıldır uyguluyorum, son 3 yılda çözdüm olayı. 3 yıl önceki ben şimdiki hayatımı görse inanmazdı muhtemelen🙏🏻
Nerde yanlış yapıyoruz acaba ben çözemedim

Evet arkadaşlar sorunum bu. Neredeyse 31 yaşındayım evli değilim hayatımda biri yok. Çok az arkadaşım var olanlar da sürekli şehir değiştirmem yüzünden kopuyor. Çoğu zaman yalnızken mutluyum ama insanın insana ihtiyacı var bi yerden sonra psikolojim bozuluyor. Öneriniz var mı
Derde bak be 😂😂😂hobi edinsene kendine. Hangı sehırdesın köyde misin

Back
X