• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok yalnız hissediyorum

NedensizZamanlar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
13
Özellikle geceleri. Çevremde çok insan var. Sosyal biriyim. Ailemle yaşıyorum. Arkadaşlarım da var ilişkim de. Ama kimse beni gerçekten sevmiyor gibi hissediyorum. Kimsenin önceliği değilim. Herkes kendi derdinde, kendi sorunlarıyla uğraşıyor. Ben de öyleyim bir yerde. Ama yine de canım yanıyor. Kendimi teselli edemiyorum artık. Sorunu kendimde arıyorum. Acaba ben kilolu, çirkin ve başarısız olduğum için mi bu durumdayım diye.

Özellikle geceleri. Çevremde çok insan var. Sosyal biriyim. Ailemle yaşıyorum. Arkadaşlarım da var ilişkim de. Ama kimse beni gerçekten sevmiyor gibi hissediyorum. Kimsenin önceliği değilim. Herkes kendi derdinde, kendi sorunlarıyla uğraşıyor. Ben de öyleyim bir yerde. Ama yine de canım yanıyor. Kendimi teselli edemiyorum artık. Sorunu kendimde arıyorum. Acaba ben kilolu, çirkin ve başarısız olduğum için mi bu durumdayım diye.
Önce siz kendinizi sevin. Kilo vermek ise rejime başlayın. Siz kendinize öncelik vermezseniz kimse size vermez. Kendinize şefkat gösterin yuklenip olumsuz düşüncelere dalarsaniz mutsuz olursunuz. Hayat kendinizi bu kadar mutsuz edicek kadar uzun değil

Önce siz kendinizi sevin. Kilo vermek ise rejime başlayın. Siz kendinize öncelik vermezseniz kimse size vermez. Kendinize şefkat gösterin yuklenip olumsuz düşüncelere dalarsaniz mutsuz olursunuz. Hayat kendinizi bu kadar mutsuz edicek kadar uzun değil
Bu sefer diyetisyene başlıyorum kilo verirsem belki kendimle barışırım diye

Yalnızlık yalnız kalmakla ilgili değil. Kalabalikta da bu his olabilir insanda. Yalnız hissediyorsanız daha derin bağ kurmaya ihtiyacınız vardır.
Birde sevilmenin güzel ve zayıf olmakla bağlantılı olduğuna inanmışsınız. Bu sadece neden sevilmediğinizi sorgularken size en mantıklı gelen cevap çünkü sorunun kendinizde olduğunu düşünmüşsünüz. Sebep hiçbir zaman bu değildir. Yetişirken çevrenizdeki insanların sevme veya sevgisini gösterebilme kabiliyeti ile ilgilidir.
Bu durumu veya sevilmediğinize inandığınız insanları değiştiremezsiniz. Yapılacak tek bir şey kalıyor geriye kendinizi sevmek ve değer vermek üzerine çalışmak.

Yalnızlık yalnız kalmakla ilgili değil. Kalabalikta da bu his olabilir insanda. Yalnız hissediyorsanız daha derin bağ kurmaya ihtiyacınız vardır.
Birde sevilmenin güzel ve zayıf olmakla bağlantılı olduğuna inanmışsınız. Bu sadece neden sevilmediğinizi sorgularken size en mantıklı gelen cevap çünkü sorunun kendinizde olduğunu düşünmüşsünüz. Sebep hiçbir zaman bu değildir. Yetişirken çevrenizdeki insanların sevme veya sevgisini gösterebilme kabiliyeti ile ilgilidir.
Bu durumu veya sevilmediğinize inandığınız insanları değiştiremezsiniz. Yapılacak tek bir şey kalıyor geriye kendinizi sevmek ve değer vermek üzerine çalışmak.
Kendimi değersiz görüyorum bazen. Bazen de oldukça beğeniyorum. Çok ortam yok galiba

Siz mutluysanız dünya mutlu.Bazen olur hepimizde böyle inişler.Yarın sabah kalkın,evden çıkmasanuz da güzel rahat bir kıyafetinizi giyin, ne bileyim cildinize saçınıza bakım yapın.İhtiyacınız olduğu için değil kendinizi şımartmak için…Çıkın biraz yürüyüş yapın.Burada bizimle konuşun.Arkadaşlarınızla buluşun.Yarın bir daha gelmeyecek tıpkı bugünkü gibi.Kilo verilir ne olacak.İsterseniz tığ gibi olursunuz.Kendinizi pamuklara sarın, ne hissediyorsanız dünyaya onu yansıtırsınız.Kendinize zulmetmeyin.

Evet kimse sizi gerçekten sevmeyecek. Acı ama gerçek bu hepimiz için geçerli. Kendinizi siz seveceksiniz. Öz şefkat öz farkındalık, bu kavramları araştırarak ise başlayabilirsiniz. Ben birileri tarafından gerçekten sevilme beklentimden kurtuldugum andan beri çok rahatladım. Saygı olduğu ve sınırlarım korunduğu müddetçe kimse sevmesin

Evet kimse sizi gerçekten sevmeyecek. Acı ama gerçek bu hepimiz için geçerli. Kendinizi siz seveceksiniz. Öz şefkat öz farkındalık, bu kavramları araştırarak ise başlayabilirsiniz. Ben birileri tarafından gerçekten sevilme beklentimden kurtuldugum andan beri çok rahatladım. Saygı olduğu ve sınırlarım korunduğu müddetçe kimse sevmesin
Ben hala birinin bana aşık olması için hayal kuruyorum...

Neden sosyal ilişkisi çevresi olan biri beni sevmiyorlar der? Kiloyla veya çirkinlik demişsniz ama bence biraz drama katmışsınız. Neden herkes siz önceliği yapsın? Bütün dünya etrafımda dönsün herkes benle ilgilensin en çok beni sevsin😀 niyeeeeee bu ne bencillik hala bunca insanın sizi sevmediğini düşünüyorsanız bence bi terapi deneyin gerçekten deneyin. Kendini sevince diğerleri umrunda olmaz

çevreniz kalabalık ama sizi gerçekten dinleyen ve seven kimse yok gibi hissediyorsunuz

Sizi tatmin etmeyen ve yalnız hissettiren ilişkiler kurmamalısınız. Aile tamam mecbur hayatımızda olan kişiler ama özel hayat ve sosyal çevre konusunda seçici olmalyız.

Yalnız kalmamak için yanlış ilişkiler daha yalnız hissettirir.

Back
X