kendimi çok yalnız hissediyorum...

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
daha önce de bir başlık açmıştım boşandığım için istenmedim diye(
benim annem babam da ayrı.babamla görüşmüyorum.annem de babamın kendisine yaaptığı eziyetleri yıllarca benden çıkardı.artık her şey daha da kötüye gidiyor..beni görmek bile istemiyor annem.inanmicaksınız belki ama durum bu.ben öğremten olursam her şey düzelir diye düşünmüştüm yok annem benden ciddi ciddi nefret ediyor.zaten de diyor öğremtenlik yaptığın yerde kal gelme tatillerde buraya felan diyor.her sene yüzsüzlükle gittim arkadaşlar ama bu sene artık canıma tak dedi.gitmek istemiyorum..
zaten ulaşabileceğim telefon numarası da yok aramamam için ya numarayı değişltirmişler ya d akullanmıyorlar telefon.gitmek istemiyorum artık o eve((ben zaten hiçbi zman onun umrunda olmadım bir kez bile kızım demedi bana inanın((zaten ikisi de farklı insanlarla evli..ben üvey baba elinde büyüdüm ama üvey babam o kadar iyi ki..
görseniz bu kzıın annesi üvey babası öz dersiniz((
neyse işte daha önce d ebaşlığımda belirtmiştim...iki hafta görüştüğüm birine bağladım çünkü kendimi çok yalnız hissediyordum karanlıktan elimi tutan bir e gibi hissetmiştim((
şimdi çok daha yalnız hissediyorum ve yaz tatilinde annemin yanına gitmek istemiyorum.6 aydır onlara ulaşmaıyorum komşuları arıyorum iyiler deyince d erahatlıyorum.ama onlar beni hiç merak etmiyor...bu arada kolay değil yaşadıkalrım antidepresan kullanıyorum...ve bu yaz tatilimi nasıl geçireceğim bilmiyorum((

Annenin sana karsi olan bu tavirlari hic normal degil.
Ya psikolojisi tamamen bozulmus yada baska sebepler vardir.
O 2 hafta görüstügün sapigida düsünme artik.
Hic arkadasin yokmu onlardan biriyle tatil yapsan?
Bir kiz arkadasla tatil cok güzel gecebilir.

Kendini sürekli olumsuz düsünüp mutsuz etme.
Yaz geldi cık gez, alisverise git, spora git.
Gencliginin tadini cikarmaya bak.

Son düzenleme:

tabiki annemin davranışları normal değil.psikolojisinin sağlam olduğunu söyleyemem ama üvey babamdan olan erkek kardeşime çok iyi davranıyor.ona oğlum felan der.onu çok sever ama ben umrunda değilim...şimdi her şeyi göze alıp eve gitsem nelerle karşılaşacağımı biliyorum neden geldin dicek.onun için gitmek de istemiyorum..ama gitmezsem de tatil nasıl geçer bilmiyorum(((kız ark.var ama hepsi de ailesinin yanına gider istemezler biliyorum tatile felan çıkmayı...herkes ailesinin yanında mutlu güzel kardeşim((sadece ALLAhıma dua ediyorum ona yalvarıyorum..

Ya cok üzüldüm simdi
Sen yinede gitsen hic olmazsa baban ve kardesinle vakit gecirirsin.
Annenlede münasip bir zamanda konussan, neden böyle yaptigini sorsan.
Sordunmu hic?

Tatil için belli bir para ayır bütçenden. Kendine, temel ihtiyaçlarını
içeren bir çanta hazırla ama büyük olmasın. Sonra sessiz, sakin bir
kasabaya doğru yola çık. Sadece kendinle de huzur bulabileceğini,
kimseye ihtiyacın olmadığını anla bu tatilde... Dertlerini kesinlikle
küçümsemiyorum ama şunu da bil 'Allah dağına göre kar veriyor.'
Her sıkıştığında aklına bunu getir. Demek ki buna dayanabilecek
güçteyim de, bu sana kuvvet verir. Mesela Sinop Gerze, İzmir
Karaburun, Balıkesir Ayvalık, İzmir Özbek Köyü... Kafanı dinleyip
kendinle vakit geçir, yeni ve güzel insanlar tanı... Hatta Kelebekler
Vadisi'nde kamp yapıp yeni insanlarla tanışabilirsin.

Bunları yaparken dikkat etmen gereken bir şey var: Kendine acıyorsun...
Bu oldukça tehlikeli bir şey. Senin çabucak hataya düşmene neden
olur. Acıma kendine, hatta ne kendine acı ne de kendineden kötü
durumda olanlara... Acınacak bir şey yok. Bunlar birer sınav. Hayat bir
engelli koşu. Herkes düz yolda koşar, önemli olan engellide koşmak diye
düşün. Ve koşmaktan, engellerin üstünden atlamaktan zevk almaya
başla... Yoksa zorla koşmuş olursun ve hayatın sadece sızlanmakla
geçer. Geri dönüp baktığında keşkeler görürsün hep. Sana göre, bana
göre küçük olan dertleri de küçümseme asla. Bazıları onu bile kaldıramayacak
kadar narindir. Kıyaslama yani kendini, dertlerini kimseyle.

canım oncelikle ne mutlu ki mesleğini eline almışsın. hayatını kurtarmışsın yani. tamam seni anlıyorum yalnızlık çekiyorsun ama zorlana kendini sevdirecek gibi hissediyorsan gitme oraya. ne olmuş tatilini tek başına geçireceksen. maaşında var gez tek başına uygun yerlerde yanlız başına rahatsız edilmeyeceğin yerlerde yap tatilini. senin bu sıkıntılarını bir an once atman gerekiyo. ilerde kendi çoçuğuna bunları yaşatmamak için. kusura bakma ama salla gitsin seni sevmeyen insanları. bir annenin boyle davranabileceğine inanmazdım ama demek ki var boyleleride . aylarca haber alamamak ne demek ya. bu kadar vicdansızsa ailen sende vicdansız ol ve sadece kendini düşün. hayatımızda ille birileri olduğu zaman mutlu oluyoruz diye birşey yok inan

tatilimi uygun fiyata beni kimseni,n rahatsız edemeyeceği bir yerde geçirmek istiyorum ama nerde(

canım biçok tur sitesi var araştır kimi yerler sırf bayanlara özel mesela. hem seni rahatsız etmeyecek yerler belli eder kendini. gidersin az ama öz bi tatil yapar kendine gelirsin.

aklıma geldi de...acaba annen seni kocasından kıskanıyor olabilir mi? valla benim babam öz olmasına rağmen annem aramızın sıcak olmasını istemez, ben ona yakın davranınca "babana yalakalık yapıyorsun"derdi...tövbe tövbeeee

şimdi sen buradaki kadınlardan öneri bekliyorsun tamam iyi niyetli olabilirsin fakat kaç yaşındasın bilmiyorum. ben sana şuraya git arkadaşım desem orada başına bi iş gelse Allah korusun nasıl öderim vebalini...

o yüzden sanmıyorum ki kimse sana şu otele git veya şu kasabaya git desin.
(Arkadaşın biri örnek vermiş ama genel olarak yöre ismi belirtmiş)
bir de iyi kaliteli otel istesen günlük 150-200 tl vermek lazım. yok ucuz olsun dersen mevkii çok iyi olmayabiliyor. o yüzden okuldan falan arkadaşlarının gittikleri yerler varsa onları bir araştır bence internetten.

tatilimi uygun fiyata beni kimseni,n rahatsız edemeyeceği bir yerde geçirmek istiyorum ama nerde(

Tur sitelerine bakabilirsin, bazı kasabaların kendi portalları var ve yerel
tesislerinin numaralarına ulaşabiliyorsun oradan. Sonra tripadvisor diye bir
site var, gerçekten çok faydalı oluyor, oteller hakkında görüşler belirtiyor
herkes. İyi bir referans sitesi...Sen yeter ki gitmek iste, kk'da da bir
sürü insan tavsiye verir sana...

Bırak kendini üzmeyi. Bak evet hayatımızda birilerinin olması yalnızlık
paylaşımı gibi görünüyor ama aslında değil... Yılmaz Odabaşı'nın bir
şiiri var ki çok severim 'Aşk tek Kişiliktir' diye... Hayatta aslında
öyledir. Hepimiz kendi gözümüzle görürüz dünyayı, başkasının gözüyle
görmeyi ya da başkasının bizim gözümüzle görmesini beklemek
gereksiz... En basitinden şurada 'Aşk nedir?' diye sorsak binlerce
yanıt gelir. Oysa aşk aşktır ama onu yorumlayan bizler farklı olduğumuz
için binlerce aşk yorumu olacaktır... Sen aileni olduğu gibi kabullen,
onlar artık değişmez. Oblara takılıp kalırsan ilerleyemezsin. Sen şimdi
gözlerini kapa nasıl bir tatil hayal ediyorsun onu anlat bize... Belki
buluruz sana güzel bir yer el birliği ile...

sağolasın kardeşim deniz olmasına gerek yok yeşili bol olan ve huzur verren bir yer olsun istiyorum

Konaklama açısından da uygun olması gerek sanırım... Eğer çok hareketli
yerler olsun istemezsen zaten genelde uygun olur fiyatlar. Ama Bodrum,
Çeşme gibi sezonun kalbinin attığı yerler hem çok kalabalık hem de paha
yönünden ağırdır şimdi.

bir de hayallerini kısa tutma bu kadar... Özgür bırak biraz kendini...
Hayal etmekten korkma...

benim birşey yazmama pek gerek kalmadı aslında çünki arkadaşlar o kadar güzel anlatmışlar ki senin yapabilecegin şeyleri bende aynen katılıyorum onlara git tatiline kafanı toparla silkelen şu sıkıntıdan yalnızlık sendromundan lütfen...

Aile sorunların olabilir ama hiç mi iyi anlaştığın kardeşin gibi bir kuzenin filan yok ?

Benim kardeşim yok ama kardeşten öte kuzenim var o yüzden aklıma geldi.

mrb canım durumuna gerçekten üzüldüm bir annenin evladına böyle davranması akıl karı değil ben daha ıkı senedı annelık duygusunun tattım yıllar geçtıkçe sevgısı artacaktır aranızda bır sorun war bellı ki çözmeiyor musnuz ne bıleyım anne o ınanamıyoruum yani ben annemle küssem haksız da olsam anneler hep affedicidir onceden berı mı oyleydi aranız aşılamayacak bır sıkıntı mı?
öyleyse annen seni demek kı hayatından çıkarmış olcak ki yanında istemıyor sen de yok farzet.çok zor senın için annenın hayatta olduğunu bılerek yok sayman ama vardır bır hayır dıye düşün ve sabırlı ol mesleğin ne güzel öğrencilerin var ileriye doğru da rabbım bırını çıkaracaktır karşına inş.sabrını yitirme derim sana yaztatili için de oyalanabıleceğin kurslar vb.tatıle gıt demek ıstyorum ama tek basına da sarmaz dıye dusunuyorum hiç mi kuzenın akraban yok..maddi durumun varsa turlara katıl derim bılmedığın yerlerı gormek ıyı gelebılır
Rabbım yardımcın olsun

yanlış bir aile de dünyaya gelmişsin. ama çok şanslısın. çünkü elin ekmek tutuyor ve öğretmensin. bence sen kendi ailen olabilirsin. ailelerimizi seçemiyoruz malesef ama hayatımızı kararlarımızla yönetebiliriz.

yıllar önce ets nin kültür turuna katılmıştım. çok eğlenmiştim ve yeni arkadaşlar edinmiştim.
hala dostluğumuz devam eder.
kültür turlarını tavsiye ederim.

nereye gidersen git, annenin davranışından bahsetme. ailenin yanına neden gitmedin diye soran olursa sadece onları rahatsız etmek istemedim de....

tur şirketlerine de sorabilirsin. ayrıca gitmeyi düşündüğün ilçenin belediyelerinin internet sitelerinde pansiyonlar, kalacak yerler diye açıklamalar oluyor.

bir incele istersen...

Şimdi tam olarak anladım diğer konunu. Ben de neden bu kız kendini bu kadar salmış, neden silkelenmiyor diyordum. Yalnızsın çünkü, herşeyi yalnız yaşıyorsun, üstelik senin suçun olmayan şeylerde sana yüklenmiş. Kıyama sana, daha çok küçüksün. Küçük bir tatil bölgesinde maddi durumuna göre aylık yada sezonluk yada haftalık bir ev kiralayabilirsin. İnan uygun fiyata gelir sana hem de değişiklik olur, güvenli olacağını da düşünüyorum. Bence pansiyon yada otelden daha iyi. Bol bol kitap oku, yürüyüş yap, çalıştığın zamanların acısını çıkar. İnan mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok, sen güçlü bir kadınsın. Öncelikle güçlü olduğunu kabul et, zamanla herşey dha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…