- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Annenin sana kardi olan bu tabirlari hic normal degil.
Ya psikolojisi tamamen bozulmus yada baska sebepler vardir.
O 2 hafta görüstügün sapigida düsünme artik.
Hic arkadasin yokmu onlarda biriyle tatil yapsan?
Bir kiz arkadasla tatil cok güzel gecebilir.
Kendini sürekli olumsuz düsünüp mutsuz etme.
Yaz geldi cık gez, alisverise git, spora git.
Gencliginin tadini cikarmaya bak.
canım oncelikle ne mutlu ki mesleğini eline almışsın. hayatını kurtarmışsın yani. tamam seni anlıyorum yalnızlık çekiyorsun ama zorlana kendini sevdirecek gibi hissediyorsan gitme oraya. ne olmuş tatilini tek başına geçireceksen. maaşında var gez tek başına uygun yerlerde yanlız başına rahatsız edilmeyeceğin yerlerde yap tatilini. senin bu sıkıntılarını bir an once atman gerekiyo. ilerde kendi çoçuğuna bunları yaşatmamak için. kusura bakma ama salla gitsin seni sevmeyen insanları. bir annenin boyle davranabileceğine inanmazdım ama demek ki var boyleleride . aylarca haber alamamak ne demek ya. bu kadar vicdansızsa ailen sende vicdansız ol ve sadece kendini düşün. hayatımızda ille birileri olduğu zaman mutlu oluyoruz diye birşey yok inan
tatilimi uygun fiyata beni kimseni,n rahatsız edemeyeceği bir yerde geçirmek istiyorum ama nerde(
Tur sitelerine bakabilirsin, bazı kasabaların kendi portalları var ve yerel
tesislerinin numaralarına ulaşabiliyorsun oradan. Sonra tripadvisor diye bir
site var, gerçekten çok faydalı oluyor, oteller hakkında görüşler belirtiyor
herkes. İyi bir referans sitesi...Sen yeter ki gitmek iste, kk'da da bir
sürü insan tavsiye verir sana...
sağolasın kardeşim..
deniz olmasına gerek yok ama yeşili bol olan huzur veren bir yer olsun istiyorum
Bırak kendini üzmeyi. Bak evet hayatımızda birilerinin olması yalnızlık
paylaşımı gibi görünüyor ama aslında değil... Yılmaz Odabaşı'nın bir
şiiri var ki çok severim 'Aşk tek Kişiliktir' diye... Hayatta aslında
öyledir. Hepimiz kendi gözümüzle görürüz dünyayı, başkasının gözüyle
görmeyi ya da başkasının bizim gözümüzle görmesini beklemek
gereksiz... En basitinden şurada 'Aşk nedir?' diye sorsak binlerce
yanıt gelir. Oysa aşk aşktır ama onu yorumlayan bizler farklı olduğumuz
için binlerce aşk yorumu olacaktır... Sen aileni olduğu gibi kabullen,
onlar artık değişmez. Oblara takılıp kalırsan ilerleyemezsin. Sen şimdi
gözlerini kapa nasıl bir tatil hayal ediyorsun onu anlat bize... Belki
buluruz sana güzel bir yer el birliği ile...
daha önce de bir başlık açmıştım boşandığım için istenmedim diye(
benim annem babam da ayrı.babamla görüşmüyorum.annem de babamın kendisine yaaptığı eziyetleri yıllarca benden çıkardı.artık her şey daha da kötüye gidiyor..beni görmek bile istemiyor annem.inanmicaksınız belki ama durum bu.ben öğremten olursam her şey düzelir diye düşünmüştüm yok annem benden ciddi ciddi nefret ediyor.zaten de diyor öğremtenlik yaptığın yerde kal gelme tatillerde buraya felan diyor.her sene yüzsüzlükle gittim arkadaşlar ama bu sene artık canıma tak dedi.gitmek istemiyorum..
zaten ulaşabileceğim telefon numarası da yok aramamam için ya numarayı değişltirmişler ya d akullanmıyorlar telefon.gitmek istemiyorum artık o eve((ben zaten hiçbi zman onun umrunda olmadım bir kez bile kızım demedi bana inanın ((zaten ikisi de farklı insanlarla evli..ben üvey baba elinde büyüdüm ama üvey babam o kadar iyi ki..
görseniz bu kzıın annesi üvey babası öz dersiniz((
neyse işte daha önce d ebaşlığımda belirtmiştim...iki hafta görüştüğüm birine bağladım çünkü kendimi çok yalnız hissediyordum karanlıktan elimi tutan bir e gibi hissetmiştim((
şimdi çok daha yalnız hissediyorum ve yaz tatilinde annemin yanına gitmek istemiyorum.6 aydır onlara ulaşmaıyorum komşuları arıyorum iyiler deyince d erahatlıyorum.ama onlar beni hiç merak etmiyor...bu arada kolay değil yaşadıkalrım antidepresan kullanıyorum...ve bu yaz tatilimi nasıl geçireceğim bilmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?