Kendimi cok yanlız hissediyorum..

lorilori72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
158
56
13
34
Merhaba arkadaslar. Sadece içimi dökmek istiyorum. Tabi biraz da içimin rahatlaması icin yazdım buraya. 27 yaşındayım işim gücüm cok sükür yerinde. 6 yıllık iliskim 2 ay önce tamamen bitti. Tabi iliski denirse. Eski sevgilim lise terkti, issizdi. Bunun yanında defalarca aldatmıstı, sözde cok sevdiğimden hep affettim. Hep kendimi kestim, biçtim diye arayıp duruyordu. Tabi onu bırakamıcağımı düsündüğü icin her haltı yerdi. Ailem, arkadaşlarım herkes karsıydı birlikte olmama. Beni ailesiyle de tanıstırdı 3 sene önce. Ben işi olmadığı icin ailem izin vermez deyince, ailesi o zmaan kac demislerdi. Babası da zamanında beni arayıp biliyorsun oğlumuz isssiz, evlenin yanına yerleşsin demisti. Bütün bunları bilmeme rağmen ayrılamadım, ama biriktirdim ki 2 ay önce tamamen bitirdim. O dA aramıyor , beni eskisi gibi rahatsız etmiyor sükür ki. Ama boşluktan mıdır bilmiyorum, zmaan zaman özlüyorum.. Sanki bi daha hayatımda seveceğim biri çıkmayacakmış gibi geliyor. Onu istemiyorum, bu yüzdendir ki onun yasadığı ile atanmayı , orda okumayı cok istememe rağmen simdi tayin hakkım olmasına rağmen oraya tayin istemicem. Çünkü yine beni rahatsız eder diye korkuyorum.. Bazen şükrediyorum bitti diye, bazen de yıllarca ona verdiğim değere , sevgiye acıyorum üzülüyorum.. Bütün arkadaşlarım evlenip yuva kurdular, ben de yıllarımı ona verdim, bundan sonrA da birine güvenip, birini sevip evlenebileceğimi düşünemiyorum. Ümidim Yok oldu bütün bu yaşadıklarımdan sonrA..Kusura bakmayın uzun oldu. Sadece içimi dökmek istedim..

Evlenilecek insan olmadığının sen de farkındasın o konuya hiç değinmeyeceğim
Üzüldüğün altı senenin hiç uğruna geçmiş olması ise içini ferah tut bu hayatta kimse karşımıza boşuna çıkmaz
Alman gereken dersi al yoluna bak
Sana aldatmak gibi saygısızlık yapıldığı zaman da bundan sonraki hayatında affetme
Çünkü gün gelir kendine yaptığın kötülükler ile yüzleşir üzülürsün
Kendini sev , gerisi gelir

Allah sana daha güzel bir kapı açıcaktır biraz sabret sadece.ve diceksinki şükür ayrılmışim yoksa yeni tanistgm insanla nasil karsilasirdm. İşin warmis ne güzel kafani dagtcak bir ortam war Cewrendeki kisileri boswer ewlenmeyende war ewlenende. Eger dayanamyip barisirsan daha cok seneni harcicaksin sonra diceksinki ben 30umdan sonra napcam. Sonra mecbur hissetceksin kendini o kisiyle ewlenmeye

Merhaba arkadaslar. Sadece içimi dökmek istiyorum. Tabi biraz da içimin rahatlaması icin yazdım buraya. 27 yaşındayım işim gücüm cok sükür yerinde. 6 yıllık iliskim 2 ay önce tamamen bitti. Tabi iliski denirse. Eski sevgilim lise terkti, issizdi. Bunun yanında defalarca aldatmıstı, sözde cok sevdiğimden hep affettim. Hep kendimi kestim, biçtim diye arayıp duruyordu. Tabi onu bırakamıcağımı düsündüğü icin her haltı yerdi. Ailem, arkadaşlarım herkes karsıydı birlikte olmama. Beni ailesiyle de tanıstırdı 3 sene önce. Ben işi olmadığı icin ailem izin vermez deyince, ailesi o zmaan kac demislerdi. Babası da zamanında beni arayıp biliyorsun oğlumuz isssiz, evlenin yanına yerleşsin demisti. Bütün bunları bilmeme rağmen ayrılamadım, ama biriktirdim ki 2 ay önce tamamen bitirdim. O dA aramıyor , beni eskisi gibi rahatsız etmiyor sükür ki. Ama boşluktan mıdır bilmiyorum, zmaan zaman özlüyorum.. Sanki bi daha hayatımda seveceğim biri çıkmayacakmış gibi geliyor. Onu istemiyorum, bu yüzdendir ki onun yasadığı ile atanmayı , orda okumayı cok istememe rağmen simdi tayin hakkım olmasına rağmen oraya tayin istemicem. Çünkü yine beni rahatsız eder diye korkuyorum.. Bazen şükrediyorum bitti diye, bazen de yıllarca ona verdiğim değere , sevgiye acıyorum üzülüyorum.. Bütün arkadaşlarım evlenip yuva kurdular, ben de yıllarımı ona verdim, bundan sonrA da birine güvenip, birini sevip evlenebileceğimi düşünemiyorum. Ümidim Yok oldu bütün bu yaşadıklarımdan sonrA..Kusura bakmayın uzun oldu. Sadece içimi dökmek istedim..
Dandik dandik adamlara tutulup sonra da herkesi aynı kefeye koymasanız keşke.
İlişkinin bu dereceye gelmesi onun kötü olması değil sizin bu kadar müsamaha göstermenizdir.
Aynı tavizi başkasına da göstermezseniz düzgün bir ilişki yaşarsınız elbet.

Canım kaçıp kurtulduğuna sevin haklısın 6 sene vermişsin hiç kolay birşey değil ama sana her türlü kötülüğü yapmış en kötüsü aldatmış senin için çabalayip iş bulmamis hayatını yoluna koymamış yaşınız daha küçük 27 yaş yolun başı

Ne demek boşluktan mı bilmiyorum? Boşluğun, işsizliğin alası tabi.
Kendinize bi hayat edinin lütfen, pek çok anı arkadaş mutluluklar sevgili olasılıkları başka bir hayat dışarda dururken resmen işsizlikten ve hedefsizlikten yine işsiz ve boş bir adam bulmuşsunuz. Çok kötü tamamen zihniyet değişimi lazım.

Öncelikle verilmiş sadakaniz varmış çok isabetli bir karar vermişsiniz iş ciddiyete binmeden bitirmişsiniz bence size ulaşabilicegi tüm mecralari değiştirin. Eminim karşınıza sizin değerinizi bilecek ve kendi kalitenizde biri çıkar.

Evlenilecek insan olmadığının sen de farkındasın o konuya hiç değinmeyeceğim
Üzüldüğün altı senenin hiç uğruna geçmiş olması ise içini ferah tut bu hayatta kimse karşımıza boşuna çıkmaz
Alman gereken dersi al yoluna bak
Sana aldatmak gibi saygısızlık yapıldığı zaman da bundan sonraki hayatında affetme
Çünkü gün gelir kendine yaptığın kötülükler ile yüzleşir üzülürsün
Kendini sev , gerisi gelir
zaten kendime cok kızıyorum. Cok taviz verdim. Ama bu his nasıl gececek belki de yeni olduğu icin böyle bilemiyorum. Yorumunuz icin cok teşekkür ederim

Allah sana daha güzel bir kapı açıcaktır biraz sabret sadece.ve diceksinki şükür ayrılmışim yoksa yeni tanistgm insanla nasil karsilasirdm. İşin warmis ne güzel kafani dagtcak bir ortam war Cewrendeki kisileri boswer ewlenmeyende war ewlenende. Eger dayanamyip barisirsan daha cok seneni harcicaksin sonra diceksinki ben 30umdan sonra napcam. Sonra mecbur hissetceksin kendini o kisiyle ewlenmeye
Evet en cok da o yüzden onun bulunduğu ili yazmıcam tercih listeme. Çünkü karsıma çıkarsa yine Affetmekten korkuyorum. Bana vicdan yaptırıyor. İnsallah dediğiniz gibi olur cok sagolun

Dandik dandik adamlara tutulup sonra da herkesi aynı kefeye koymasanız keşke.
İlişkinin bu dereceye gelmesi onun kötü olması değil sizin bu kadar müsamaha göstermenizdir.
Aynı tavizi başkasına da göstermezseniz düzgün bir ilişki yaşarsınız elbet.
Haklısnız. Sucun büyüğü bende. İnsallah sagolun

Daha çok gençsin canım karşıma daha kimler çıkar, sakın boşlukta kalıp onu arama ve onun oldugu yere tayin istememekler çok isabetli bir karar vermişsin

Canım kaçıp kurtulduğuna sevin haklısın 6 sene vermişsin hiç kolay birşey değil ama sana her türlü kötülüğü yapmış en kötüsü aldatmış senin için çabalayip iş bulmamis hayatını yoluna koymamış yaşınız daha küçük 27 yaş yolun başı
Allah razı olsun. Gecer elbet şükrediyorum bittiğine. İste insan geçip giden yıllarına üzülüyor

Daha çok gençsin canım karşıma daha kimler çıkar, sakın boşlukta kalıp onu arama ve onun oldugu yere tayin istememekler çok isabetli bir karar vermişsin
Teşekkür ederim. Hayır yazmıcam orayı. Ailem de az cok biliyordu iliskimi onlar da istemiyor oraya gitmemi

Ne demek boşluktan mı bilmiyorum? Boşluğun, işsizliğin alası tabi.
Kendinize bi hayat edinin lütfen, pek çok anı arkadaş mutluluklar sevgili olasılıkları başka bir hayat dışarda dururken resmen işsizlikten ve hedefsizlikten yine işsiz ve boş bir adam bulmuşsunuz. Çok kötü tamamen zihniyet değişimi lazım.
Onunla tanıştığım zamanlarda okuyordum.. Tabi is güç sahibi olur diye de bekledim. Ama o is bulmak dısında her türlü kötülüğü yaptı. Allah’ın vardır bir bildği ondan ayrılacağımı Bİle düşünemiyordum. Sükür ki suan ayrıldım bitti. Sagolun yorumunuz icin

Onunla evlenseydin senin için çok üzülürdüm. Böyle adamlarla bu kadar uzun sürw nasıl bir ilişkiye devam edebiliyorsunuz.

İnsan işsiz olabilir, insanlık hali ama bunun için çaba göstermediyse ve bir rahatsızlık duymadıysa 6 yılınızın gitmesi sizin suçunuz. Ailesinin kaç demesi vs fiyasko. Tabi sevince göz görmüyor değil mi...
Lise terk ve bundan da gocunmamış anladığım kadarıyla. Tamam bir insan okumadan da kendisini geliştirmiş olabilir ama bu çok çok az bir ihtimal. Nasıl 6 yıl anlaştınız merak ediyorum mesela. Illaki bi yerden patlak vermiştir ama yine anlamamışsınızdır. Bunlarin hepsi sevgiden...

Aldatmasına hiç girmedim farkındaysanız.

Bunları yazdım ki bir dahaki ilişkinizde bu hataları yapmayın. Issiz güçsüz dandik adamlarla birlikte olmayın. 27 gayet genç ve güzel bir yaş. Elinizde çocuk, karnınızda bebekle baba evine dönebilirdiniz. Buraya "eşim aldatıyor yardım" diye konu açabilirdiniz. Bence şükredecek çok şeyiniz var.

Bence evlenilecek doğru yaşa yeni gelmişsin zaten geç kaldığın bi durum yok.

Yürümeyecek bi evlilik yapacağına bırak yalnız kal, kalitenden ödün verme.
Zamanında zaten o kişiye fazlasıyla taviz vermişsin artık önüne bak.
Vakti zamanı vardır bekle....

Insanlar yirmiyedi yasinda is bile zor kuruyor.
Yasiniz daha genc en azindan isiniz var
Es cocuk hayirlisiysa zamanla olur
Ama alti yil da cok uzun olmus bitimek icin.

Yılların verdiği bir alışkanlık var sadece önemli olan şu an bundan Kurtulmuş olman Şimdi bundan sonra Önüne bakman gerekiyor tek yapman gereken şey bu Çünkü ne kadar daha devam edersen bu vicdan yapma durumuna o kadar ayağına dolaşacak O yüzden Zararın neresinden dönülürse kardır bu zararın başı da olabilir son da olabilir Önemli olan dönmüş olmak

Back
X