- 7 Mayıs 2019
- 158
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi lorilori72
Merhaba arkadaslar. Sadece içimi dökmek istiyorum. Tabi biraz da içimin rahatlaması icin yazdım buraya. 27 yaşındayım işim gücüm cok sükür yerinde. 6 yıllık iliskim 2 ay önce tamamen bitti. Tabi iliski denirse. Eski sevgilim lise terkti, issizdi. Bunun yanında defalarca aldatmıstı, sözde cok sevdiğimden hep affettim. Hep kendimi kestim, biçtim diye arayıp duruyordu. Tabi onu bırakamıcağımı düsündüğü icin her haltı yerdi. Ailem, arkadaşlarım herkes karsıydı birlikte olmama. Beni ailesiyle de tanıstırdı 3 sene önce. Ben işi olmadığı icin ailem izin vermez deyince, ailesi o zmaan kac demislerdi. Babası da zamanında beni arayıp biliyorsun oğlumuz isssiz, evlenin yanına yerleşsin demisti. Bütün bunları bilmeme rağmen ayrılamadım, ama biriktirdim ki 2 ay önce tamamen bitirdim. O dA aramıyor , beni eskisi gibi rahatsız etmiyor sükür ki. Ama boşluktan mıdır bilmiyorum, zmaan zaman özlüyorum.. Sanki bi daha hayatımda seveceğim biri çıkmayacakmış gibi geliyor. Onu istemiyorum, bu yüzdendir ki onun yasadığı ile atanmayı , orda okumayı cok istememe rağmen simdi tayin hakkım olmasına rağmen oraya tayin istemicem. Çünkü yine beni rahatsız eder diye korkuyorum.. Bazen şükrediyorum bitti diye, bazen de yıllarca ona verdiğim değere , sevgiye acıyorum üzülüyorum.. Bütün arkadaşlarım evlenip yuva kurdular, ben de yıllarımı ona verdim, bundan sonrA da birine güvenip, birini sevip evlenebileceğimi düşünemiyorum. Ümidim Yok oldu bütün bu yaşadıklarımdan sonrA..Kusura bakmayın uzun oldu. Sadece içimi dökmek istedim..