- 2 Kasım 2021
- 24
- 5
- 6
- 30
- Konu Sahibi Portakalsosu
-
Çalışsanız da iş arkadaşı gerçek arkadaş olmaz zaten. Gerçek bir arkadaşınız yok sanırım. Varsa kuzeniniz vesaire ile vakit geçirin dertleşin biraz. Belki iyi gelir.Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz
Akrabalarımdan nefret ediyorum sadece eşim ve kardeşlerim varÇalışsanız da iş arkadaşı gerçek arkadaş olmaz zaten. Gerçek bir arkadaşınız yok sanırım. Varsa kuzeniniz vesaire ile vakit geçirin dertleşin biraz. Belki iyi gelir.
Eşinizin ailesi ile aynı apartmanda mısınız?Evliyim eşimin ailesi ile yaşıyorum çalışıyorum çevrem var yani ama o koskoca kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum siz böyle olduğunda neler yapıyorsunuz
Aynı evEşinizin ailesi ile aynı apartmanda mısınız?
aman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakınCanınız hamilelik bebek vs istiyor sanırım . İç güdüsel olarak etrafınızdakilerden tatmin olmuyorsunuz bence . Eşinizle konuştunuz mu bebek mevzusunu?
Hayatınızda bi farklılık istiyorsunuz galiba bi tatil kısa bi uzaklaşma gibi. Ailenizin yanına gidinAynı ev
Belki yaşadıklarım için bu haldeyimdir kimseyi istemiyorum güvenmiyorumdur. Sahte ilişkilere gelemiyorumdurEşimin ailesine ısınamıyorum, akrabalarımdan nefret ediyorum, arkadaşım yok... Problemin kaynağının kendinizde olduğunu düşündünüz mü hiç?
O zaman yalnızım diye ağlamanız saçma. Yalnızlığı seçen sizsiniz.Belki yaşadıklarım için bu haldeyimdir kimseyi istemiyorum güvenmiyorumdur. Sahte ilişkilere gelemiyorumdur
Haklı olabilirsinizaman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakın
bır yerde okumustum saatınızı gece 11 ıle 5 arasında 1 saat arayla calacak sekılde kurun her alarm caldıgında dımdık 10 dk dıkılın dayanabılıyorsanız cocuk yapmaya hazırsınız seklınde
esınızle muhabbetınız nesenız bol olsa canınız sıkılmazdı bellıkı sıkıntı var o yuzden acele etmemelısınız
Belki . Bunu siz daha iyi bilirsiniz . Güvenin olmadığı bir evliliği yürütmeye çalışıyorsunuz sanırım . Zor işiniz . Ben olsam kendime haftalık etkinlikler bulurdum . Maddi olarak sıkıntınız yoksa bir sürü kurs var. Onlara katılın . Okunması gereken milyonlarca kitap var, bir yerlerden başlayın .Belki yaşadıklarım için bu haldeyimdir kimseyi istemiyorum güvenmiyorumdur. Sahte ilişkilere gelemiyorumdur
aman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakın
bır yerde okumustum saatınızı gece 11 ıle 5 arasında 1 saat arayla calacak sekılde kurun her alarm caldıgında dımdık 10 dk dıkılın dayanabılıyorsanız cocuk yapmaya hazırsınız seklınde
esınızle muhabbetınız nesenız bol olsa canınız sıkılmazdı bellıkı sıkıntı var o yuzden acele etmemelısınız
1senedir istiyoruz ama olmuyor bebekaman ha sakın konu sahıbı canım sıkılıyor arkadasım yok yalnızım dıye dusunerek cocuk falan dusunme sakın
hobı edının o zamanEvliliğimde bi sıkıntı yok çok şükür ruhani olarak kendimi yanlız hissediyorum sanırım bazen oluyo öyle sonra geçiyor
A aaaCanınız hamilelik bebek vs istiyor sanırım . İç güdüsel olarak etrafınızdakilerden tatmin olmuyorsunuz bence . Eşinizle konuştunuz mu bebek mevzusunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?