Kendimi çok yorgun hissediyorum..Nasıl bu kadar vicdansız olabildi..?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Yorgunum..stresten yemeğe verdim kendimi..düşünmekten yorgun düşüyorum..ablamin yanındayım. .o da çok sukur iyi;ama ben iyi hissetmiyorum kendimi..Bugünler geçici mi..normal mi bu şekilde duygu durum degismeleri. .bilmiyorum. .düzenimi nasıl oturtup yeni bir hayata başlayacağım. .bunları düşünmekten yorgun düşüp uyuyorum sürekli. .dertlesmeye ihtiyacm var...

Konu başlığı ile içerik arasında hiçbir uyum yok yalnız

Konunuzu okudum zor şeyler yaşamışsınız
Bu hissettikleriniz çok normal
Hazmetme surecindesiniz
Kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın
Düşünmemek için uğraşın
Çok diyorum ben bunu,aci şeyleri unutmak için tek yöntem zaman ve geçen zamana katlanabilmek için sabır

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin Allah yardımcın olsun .. Allah yüzünü güldürsün inşallah düşünmemeye çalış

Seni dövmüş sövmüş bunlar da yetmezmiş gibi en adi şekilde terk etmiş bi adamdan kurtulduğuna sevineceğine oturmuş üzülüyosun hala..kendine gel bence.
Ne kadar rahat konuşuyorsun. Sonuçta yuvası dağılmış Nasıl sevinsin kadın başına gelenlere üzülüyor işte. Onun durumunda olsan çifte telli mi oynardın

Canim tamam konunu hatirladim. Zordur tabii ki ama daha kolay atlatmak icin muhakkak yardım al. Seninki normal bir süreç değil çünkü. Hic vakit kaybetmeden randevu al. Guzelce kafanı bosalt. Kendine ait ozguvenini kazan sonra her sey cok daha güzel olacak. En onemlisi de ilahi adalete inan

Ne kadar rahat konuşuyorsun. Sonuçta yuvası dağılmış Nasıl sevinsin kadın başına gelenlere üzülüyor işte. Onun durumunda olsan çifte telli mi oynardın

Çoluğu çocuğu yokken kurtulmuş daha ne isteyecek böyle bi adama 10 senesini verip sonra bunları yaşasa daha mı iyiydi

Çoluğu çocuğu yokken kurtulmuş daha ne isteyecek böyle bi adama 10 senesini verip sonra bunları yaşasa daha mı iyiydi
Hiç yaşamasa daha iyiydi. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmez. Yani ne kadar ki biz böylesi iyi olmuş diye düşünsek de üzülmesi çok doğal

Hiç yaşamasa daha iyiydi. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmez. Yani ne kadar ki biz böylesi iyi olmuş diye düşünsek de üzülmesi çok doğal

Öyle ama olmuşla ölmüşün çaresi yok.Mutlu olmak istiyosa ucuz kurtulduğuna sevinmek zorunda.Yoksa her gün oturup bunları düşünse delirir insan.

Suan yasadiklarin icin ccook uzuluyorsun anliyorum ama biraz zamana ihtiyacin var cok sukur kurtuldun o adi adamdan.. bundan sonrasi icin Rabbim yardimcin olsun..

Konun okudum gerçekten çok üzüldüm. Her şeyden değerli olan sensin yeni bir sayfa açabilirsin hatta açmalısın hemen şimdi bunu asla unutma. Zamanla her şeyin acısı geçiyor. Denizde daha çok balık var. Yaşının daha genç olduğunu düşünüyorum. Hem artık özgürsün öyle düşün. Bırak annesine onu alsın başına çalsın. hıhh

Rabbim yardım et diyorum..Çok ağır bir sınav. .Ruhum can cekisiyor sanki..30 yaşındayım. 23 yaşındaydım tanidigmda. .iki kez mahkeme oldu .Hakime Hanm doğum iznindeymis. .Bir karar verilmedi..babam bosan diyor hak talep etme..bosandiktan sonra ise gir diyor. .Bir yandan yanına kalmasın diyorum diğer yandan onun nefesini hala ensemde hissetmek. .öyle bir gırdabin içindeyim ki boguluyorum..Bunun vebali çok ağır. .hakkımı hiçbir zamn helal etmeyeceğim. .canm çok yandı. .bir kere bile aramadm. Evimi o şekilde gördükten sonra gökten yere çakıldım sanki...sanırım hayatında ki kadın seçimini yap demiştir .. içimde kanayan bir yara..sadece kabuk bağlıyor sonra tekrar kanıyor. .kanıyor. .kanıyor. .iyi değilim hiç...

İntihar etmek bazen istem dışı geliyor..sonra korkuyorum. .Çünkü inançlı insanlarız. .Rabbimin karşısına açız cikmaktan korkuyorum. .Bu düşünce beni engelliyor..bir de annem babam ve ailem bni seven arkadaslarm..

Öncelikle bir kadın olarak cok cok Üzgünüm yaşadıklarına hatta inanamadım desem yeridir.sonrasına gelirsek tabiki üzüleceksin aglayacaksin hayattan soguyacaksin ama allah insana taşıyamayacağı yükü yuklemezmis sonra unutacaksin yavaş yavaş silinecek hafizandan hepsi bu kadar ama sadece zaman lazım biraz zaman ... sen Rabbine Sığın o sana yardım eder.

Gosterince hatirladim eski konunuzu.
Hayata donmeye niyetlen ve o yonde caba sarfet.
Unutmalisin o karaktersizi.
Baska care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…