Merhaba. Neredeyse kk üyelerinin çoğu bilir ki 2.5 ay önce yaşadığım ilişki sonrası herseye rağmen kendimi hamile olmadigima inandiramadim. Psikolojim bozuldu darmadagin oldum darmadagin.. Yeni yeni iyi olmaya başlıyorum Allahın izniyle.. Ve ben bunu yaşadığım adamdan soguyorum artık her geçen gün daha da soguyorum. Şimdi diyebilirsiniz ki adam zorla mi yaptı bunu? Hayır. Ya da diyebilirsiniz ki kötü zamanında yanında mi değildi? Hayır. Hep yanimdaydi Allah razı olsun. Onun da benimle beraber psikolojisi alt üst oldu. Bu olay beni o kadar değiştirdi ki.Çok neşeli güleryüzlü biriydım. O olaydan sonra içimde öyle derin bişey kaldı ki eski halimden geriye hiç birşey kalmadı. Erkek arkadasimdan soğuma nedenimi bilmiyorum. Bazen sadece onun yanında olmak istiyorum o iyi geliyor bazen de onu gördüğüm anda yine aynı hisler kaplıyor içimi. Ben bu olaydan önce çocuk sevgimden sürekli ben hangi durumda ve konumda olursam olayım kesinlikle çocuk yapicam diye çok büyük konuştum. Şimdi ise çocuk görünce titremeye başlıyorum. Her gördüğüm bebeği seven ben şimdi korkuyorum. Bu duygularımı onun yüzünden kaybettigimi düşünüyorum.. Ne dersiniz bilmiyorum. Bu olay beni bu siteye yöneltti. Iyiki üye olmuşum. Burda iyi insanlar var. Bu aksam çok ağladım çok tutmustum kendimi ve sonra da buraya yazmak istedim. Burası bana terapi gibi geliyor. Terapi demişken psikiyatriye git diyenler olacaktır mutlaka simdiden soyleyeyim gidiyorum ve tedavi de görüyorum iyi de olmaya başlıyorum. Ama içimdeki bu yeni ben bana çok uzak. Eski halimi özlüyorum eski beni geri istiyorum. Gulebilmek istiyorum. Kendimi geri istiyorum.. Sadece yazmak istedim. Iyi geceler..