Kendimi degersiz hissediyorum bu duyguyu nasil aşabilirim.

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
864
574
323
48
Merhaba kk guzel kadınları zor surecten gectim.bosanmanin etkilerinden hala kurtulamadim.bu yasima geldim sevgi ilgi nedir gormedim yasamadim bilmedim.ex esim beni yeterince degersizlestirdi ve ozguvenimi yok etti.bir duzen kurdum iyi kotu isim var kafami dagitttigim eylul gibi oglumda yanima yerlesecek.ama ben yanlizlik dugusunu ustumden hala atamiyorum.birinin sevgisini ilgisini istiyor ruhum evlilik meraklisi degilim biriyle kendimi ayni evde dusunemiyorum zaten daha.ama bu boslukla nasil basedecegim lutfen bir yol gosterin.

Biraz daha zaman verin kendinize. İnsanlar çok sevdikleri sevgililerinden ayrılınca bile kendilerini zor toparlıyorlar. Siz ki evlenmiş, çocuk sahibi olmuşsunuz, çeşitli sebeplerden dolayı sonlandırmak zorunda kalmışsınız evliliğinizi. Hoşlandığınız, severek yaptıpınız aktiviteler yok mu? Hiçbir şeyden mutluluk duymamanız mümkün değildir. Film izleyin, kitap okuyun, bulmaca çözün, el işleri yapın. Neyi sevdiğinizi, neleri yapmaktan hoşlandığınızı en iyi siz bilirsiniz. Sadece adım atmanız gerekiyor yeni başlangıçlar için. Evladınız geldiğinde kendinizi daha iyi hissedeceksinizdir. Biraz sabır. Şu anki boşluğunuzdan kimsenin faydalanmasına izin vermeyin. Yeni bir ilişki için de kendinize biraz zaman verin, toparlanın. Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım bundan sonra her şey daha güzel olur sizin için.

Benim konularim cok atraksyon icermedigi icin hic yorum almiyor.uzgunumbiraz fikir istemistim sizden.

Insanlarla gorusmeye baslarsan bu donemde daha çok hirpalanirsin. Bu dönemi yasaman gereken bir donem gibi gor.

En dibe bat. En kotu duygulari yasa. Degersiz hisset sonra gececek kendine geleceksin . Bu yasanmasi gereken birsyedi yaşandı dieyeceksin

Cok tesekkur ederim.psikolojik destek almaya basladim.insallah icinde bulundugum ruh halimi iyilestirebilir.

Kendini mutfağa ver biraz
Yap ye yedir
Bu sayede yeni tarif arayışlarına gir
Yaptığın kek pasta vb şeyleri bir termos çay ve bir kaç arkadaşınla sonraları oğlunuo da dahil ederek açık havada bol muhabbetle ye
Devamı gelirrr

Benim konularim cok atraksyon icermedigi icin hic yorum almiyor.uzgunumbiraz fikir istemistim sizden.

Atraksiyon içerene de yorum yapmıştım ama cevap yazmamıştınız :KK39:
Konuya gelince, halk eğitim merkezinde güzel kurslar var, hem hobi hem kazanç hem de arkadaş edinme açısından bence kaçırılmaz bir fırsat.

Oblovomunhirkasi o konuya genel olarak cevap vermeye calismistim.hobi edinecek ve mutfakta gecirecek zamanim yok.

Calistigim icin cok vaktim olmuyor hobi edinebilmek icin bir pazar gunu var kendime zaman ayirdigim sinemaya gidiyorum.buyuk bir bosluk var icimde cok yanlizim bu duygudan nasil kurtulabilirim.bundan sonra kime guvenecegim hayata dair hic umudum kalmadi.

Back
X