Kendimi degersiz hissediyorum ve ilerleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kadınlar için gerçekten çok üzülüyorum. Yani düşünsene, sen bunca sene kendini büyüteceksin edeceksin ama adamın biri dur bakalım sen bakire değilsin diyecek. Yok yaaa !!! :47:

Şimdi Just'ı , Just yapan şeylerden biri de başından geçen bu olumsuz evlilik.

Hep derim,belki bana aşık olacak adam bendeki ürkekliği sevecek ama bende bu ürkekliği, güvensizliği oluşturan o şerefsiz adamlarla tanışmasaydım bana aşık olacak adam bu huyumu sevemezdi, çünkü ben o adamlar sayesinde öğrendim bu duyguyu.
İnsanın kişiliğini oluşturan yaşadıklarıdır. Ve kimse kimseyi geçmişinden ötürü değil, şimdisiyle seçmelidir.

Çok yazık çok . İnsan mı öldürdük nihayetinde?

Diyemez derse kalkar giderim begenmeyen kucuk ogluna almasin diyolar ya aynen ondan :)

İnsanlar konuşur, başka işleri yok
İlk dediğin nedir Just, beynine kodlanmış ilkin yasını tutuyorsun
Bak ben on yılı devirmiş bir ilişki bitirdim, her şeyimin ilki o derdim
Değilmiş
İlk ne biliyor musun; sevildiğin, sayıldığın, seni üzmeyen bir adamla yeni güne uyanmak
O günü yaşadığında bu dediklerimi hatırla
Bir zaman sonra onunla yaşadığın hiç bir şey aklına gelmeyecek
Şu an çok hassas bir dönemdesin, her söylenenin aklında kalması bu yüzden
Bundan bir sonra öfke dönemini geçireceksin
Ve öyle bir zaman gelecek ki hiç bir şey hissetmeyeceksin
Ben şu anda öyleyim, inan bana zaman dedikleri şey doğru
Sen değerlisin, Just olduğun için değerlisin; Ahmet'in Mehmet'in eşi olduğun ya da olacağın için değil
İlaveten güçlüsün; o etrafında konuşanlar var ya, beş para etmez kocalarını boşayacak cesareti asla gösterememiş, bu cesareti gösteren hemcinslerinden hıncını alan insanlar. Boşver ...

Ben zaten ofke donemine girdim ne ozluyorum ne de yoklugunu hissediyorum attraente zaten yalnizdim bu evlilikte ilk iki ay haric yalnizdim hep. Ilgisizligi, nazi, problemleri oof.. ruhum oyle hafifledi ki ha bi de resmen bitsin gobek aticam aslinda ben o yas surecini evliyken tasidim hep bi gun biterseye hazirladim buna ragmen hic bitmicek gibi geliyordu biz asla ayrilamaz kopamazdik ama yine bitiren de ben oldum su ise bak ki :)

Hayatimin adami ilkim olacak yani oyle mi bu dusunceyi cok begendim cok cok begendim tuttum bunu boyle dusunmek istiyorum :)

Sana da cok sabir diliyorum insallah iyisindir artik iyi misin?

Bosanma sureci travmatik bir surec.elbette duygularin karisacak gecmise donup sorgulayacaksin.bu tur yaralarin iyilesmesi zaman alir.onemli olan senin kararindan emin olman.emin olduktan sonra hicbirceyin onemi yok.kendini bir beladan kurtariyorsun daha ne olsun.koca omrunu yiyip bitirmektense yurumeyen evliligini bitiriyorsun.etrafin ne dediginin bir onemi yok.insanlar konusur.iyiligine de konusur uzmek icin de konusur.evlenmekte bosanmakta normal hayat akisi icerisinde.yasitinla evlenip bosansaydin degmis mi olacakmis.ne sacma ve cahilce bir soz.uzuntu ayni uzuntudur nihayetinde.bosanmakla degersizlesmiyorsun aksine kendi kendini bir izdiraptan bir yanlistan kurtardigin icin buna cesaret ettigin icin guclusun bana gore.
Yanlis evlilikte israr etmenin bir yarari yok.bitmisse bitmistir.sanirim cok gencsin.onunde uzun bir hayat var
Bu gunleri de unutursun.zaman herseyin ilacidir.duygularin da endiselerin de durulacaktir zamanla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben 23 yasindayim henuz :) kararimdan eminim ben bi omur bu sacmaligi yasamak ve siddet gormek istemiyorum o asla degismez hep boyle dedigim dedik kalacak benim aradigim adam o degilmis o gun icimdeki her sey puff gidince anladim kararimdan pisman degilin

Bazıları destek yerine köstek olmayı tercih ediyorlar buna akrabaların en yakının en sevdiğin de dahil, sen cok hassas bir donemdesin ve sayfayı tam olarak kapatmadigin icin aklindaki bu karmaşık sorular bence, yani diyeceğim oki olmuyorsa olmuyor deger veripde o degeri alamadığın biri icin senden sonra ne yaptığını kimle birlikte olacağını düşünüpte kendini heba etmeye gerek, seversen kalbinde kaliyo nefret edersen aklında ama kimler neler unutmadı ki, tabiki cok yeni ve ciddi bir durum tek ihtiyacın olan şey zaman... zaman.. Allah yardımcın olsun ins...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sunu ogrendim ki zorlamayla yurumuyor eger o kisi dogruysa kendiliginden ve kolaycacik oluveriyor ve oyle ilerliyor.

bende neye alındıgını anlamadım
değseydı bari diyorlar ne demek ıstıyorlar anlamıyorumda sen neyıne alınıyorsun bu lafın
değdimi değmemişki işte
benimde değmedi yani

Ya orasi oyle de ilk takintisi olusturdum kendimi bunlardan uzaklastirmak icin galiba az daha bekleseydim belki ilk ve son esim olacak birisi olacakti bana ilk dokunan adam boyle bi pislik olmucakti ilk esim olmicakti bu sinirimi bozdu ustume yapismis gibi sanki hissediyorum Sen daha iyi bilirsin bi onemi kaliyor mu ilkin ikincinin simdiki mutluluguna imreniyorum senin gibi dogru bi adamla tanismak isterim

canm koptum sayılır ama devam eden alışkanlıklar var ama benm kopmamı sağlayan başka birinin olabileceğini görmem önceden ben saf gibi onsuz asla onun dışında biriyle mümkün değil diye düşünürdüm ama gördüm ki öyle değil.... Allah baksın yüzümüze böyle insanlarla karşılaştırmasın bizleri yazık ediyoruz kendimize inşallah senn karşınada kendini hazır hissettiğinde seni hakeden sevecek biri çıkar

Konunda cok sIkistirmak istemedim ama bence kendini bi yere atmamalisin bikac gun gecsin sen o adamdan tamamen kop diyeceksin ki oh be ozgurluk varmis ben oyle diyorum ve hic yas tutmuyorum cok keyifliyim ha boyle takintilarim da var da iste puff.

Ben sunu ogrendim ki zorlamayla yurumuyor eger o kisi dogruysa kendiliginden ve kolaycacik oluveriyor ve oyle ilerliyor.

Evt kesinlikle öyle, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ins bu cok önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim, isteyen istediğini söylesin. Milletin ağzı torba değil ki... Benim kendi babam bile bana evlenmeden önce neler dedi. Evlenmek istememizi bi halt karıştırmamıza bağladı adam düşün. Gerçekten insanların aklı hep o işe çalışıyor.

Sen bi gün öyle bi sevceksin sevilceksin ki bu hanzoyu hatırlamicaksın bile. Sen dik dur, sağlam dur, aşka küsme, hayata küsme :16:
Seven insan sevdiğinin kılına bile zarar vermez, veriyosa hastadır :47: Sen çoookk daha iyilerine layıksın :16:

İnsanlar seni üzmek için konusuyor....mutlu bir kadın boyle konuşabilir mi........he canım hee diyeceksin ya da ağzını bozacaksin
Tek kullanımlik mıymış ......bazı erkeklerde bu konuda çok patolojik......ilk erkek arkadaşımla evlenmistim ama adam fahiseye aşıktı.........insanlari ciddiye alma.....sen kariyerine ve seni mutlu edecek konulara odaklan

kendini değersiz hissedecek ne var ki?şimdi boşanmana laf eden o insanlar evlenirkende kendinden büyük biriyle evleniorsun die laf etmemişler miydi?evlensen laf ederler ..ayrılsan laf ederler..bende söz attım 5 ay önce..bak aradan 5 ay geçmiş enişteme kırk kez anlattım işte sevmiordum o yüzden attım die.ogün bana yine dior ki"kız sen yüzüğü nie attın" yani gel de çıldırma...ama onu eniştem olacak adamın tensizliğine cahilliğine veriorum..o sana genç olsaydı bari dien kadının çocukları yok mu??nee herşeye büyük konuşup duruyor..diyeceğim o ki sırf millet laf etmesin die şunu yapmiim bunu yapmiim dersen inan hayatını kendin karartırsın..ben sadece söz attım allah bilir yıllarca konusacaklar..ben bunları biliordum tüm bu dedikoduları göze almısdım atarken..millet laf etmesin die atmasaydım hayatım zehir olacaktı..eğer kararlıysan vazgecme derim..bak ne güzel italyaya gidecekmişsin..belki aşk yeniden orada bulur seni..hep güzel hayaller kur..hayat sürprizlerle dolu..mutlu olman dileğiylee:16::16:

Yok cocugu yok kocasi da hic onu sallamayan bi tip zaten biliyorum belki de kuyruk acisi artik bilemicem. Sen dua et sadece soz atmissin bi de evlensen kac yil konusurlar bilemiyorum . Iyi ki donmussun diyorum sana uymuyorsa dengin degilse asla atma kendini atese cunku yalnizca kendine edersin ha ben su an cok iyi hissediyorum kurtuldum diyorum da bosuna yipranmana gerek yok seni de tebrik ederim guclu durusundan ve kulaklarini tikamandan oturu :16:

Konunda cok sIkistirmak istemedim ama bence kendini bi yere atmamalisin bikac gun gecsin sen o adamdan tamamen kop diyeceksin ki oh be ozgurluk varmis ben oyle diyorum ve hic yas tutmuyorum cok keyifliyim ha boyle takintilarim da var da iste puff.

yeni biriyle tanışmış olmam için mi söylüyorsun ? o olay benm için çok başka eğer tesadüf ve kadere inanmasam hiç girmezdim bile öyle bir şeyin içine neyse bakalım ne olacağını bilmiyorum en azından kör kütük devam etmemi durdurdu üzülmüyorum artık en azından....bencede sen dönüp arkana bile bakma bir yerde aynı durumdayız ama benm çok fazla bağım olduğu için bir yerde saplanıp kaldım işte ama çok şükür o psikopatlıktan kurtuldum...

Ya orasi oyle de ilk takintisi olusturdum kendimi bunlardan uzaklastirmak icin galiba az daha bekleseydim belki ilk ve son esim olacak birisi olacakti bana ilk dokunan adam boyle bi pislik olmucakti ilk esim olmicakti bu sinirimi bozdu ustume yapismis gibi sanki hissediyorum Sen daha iyi bilirsin bi onemi kaliyor mu ilkin ikincinin simdiki mutluluguna imreniyorum senin gibi dogru bi adamla tanismak isterim

yooo valla hıc bısey yok
boyle seyler hosuma gıtmıyor benım ıcın ınsan olması onemlı ama o ınsan bana ve cocuguma ve onca yasadıgım seye saygısız bırı o yuzden ıcım rahat dıyorumkı
Ben o adamla nasıl evlendım dıyorum :)
ilk ikinci filan ben takılmıyorum böyle şeylere ilke takılırsak oo benim ilk sevdiğim cocuk daha lisedeyken olmuştu onun içinde ne ağlamıştım yani :)

benim durumum senınkınden cok farklı benım cocugum var senın yok cok sanslısın yanı bır dahakı hayatında sadece kendını dusunmek zorunda kalacaksın
ben sımdı belkıde en son dusundugum bu uclude kendım oluyorum :)
Daha gec evlenseydımı fılan bunların hepsı dusunulmeye degmeyecek seyler senın bır sucun yok bende ılk evlılıgımı 19 yasında yaptım mutlaka bir iz kalıyor kafam başka insanlardan daha farklı çalışıyor birşey söylemeden 50 kere düşünüyorum vereceğiö tepkileri vermiyorum hani bir sürü evrim değiştirdim
bende istemezdim böyle olsun ama oldu bakıyorum hiçte kötü olmadı yani

Yok cocugu yok kocasi da hic onu sallamayan bi tip zaten biliyorum belki de kuyruk acisi artik bilemicem. Sen dua et sadece soz atmissin bi de evlensen kac yil konusurlar bilemiyorum . Iyi ki donmussun diyorum sana uymuyorsa dengin degilse asla atma kendini atese cunku yalnizca kendine edersin ha ben su an cok iyi hissediyorum kurtuldum diyorum da bosuna yipranmana gerek yok seni de tebrik ederim guclu durusundan ve kulaklarini tikamandan oturu :16:

inan bana heralde evlenip boşansam bu kadar laf etmezlerdi o kadar büyüttüler o kadar büyüttüler ki sanki ne var yaa?valla canım güçlü sayılmam ama her daim içimde yaşarım acımı dışarıya hiç belli etmiorum hiç tınlamıomus gibi davranıorum...bide sen o çok laf edenleri duymuyomuş gibi davran nie boşandın falan derseler öyle gerekti de sadece..hiç kimseye taviz verme..dimdik dur ayakta..cahil olan konusur laf eder..hayat bu kim yarını garanti edebilir ki?ancak kendi başlarına gelse anlarlar ne oldugunu..konusunu bile açtırma hiç..hayat senin deil mi?kimi ne ilgilendirir yaa?

diğer konunu çok dogrulayacak bısey olacak
benim ayrılık sebebımle senınkı cok farklı bakma bır cogu kabul etsede kadınlar aldatılmayı ne bırıne yakıstırıyor nede kendılerıne layık goruyorlar
o sebeble ben daha cok ağlama kız sana kocamı yok o kaybettı hayvan fılan dıyolardı :)
benı dusunduklerı ıcın degıl tamamen ayrılık sebebınden oturude bu sekılde gazlıyolardı benı
bende cok kızıyorudm ne evlenmesı dılencıye sadaka gıbı aman uzulme gene evlenırsın sankı sorun sadece bır ımza altında olmak gıbı

senın yapman gereken zamanla kendı hatalarınlada yuzlesmen ve onları bır daha tekrarlamaman

ben konunu cok tkaıp edemedım bu oarada aktıf degılım ama sabahtan aksama kadar aglama sebeblerını bılmıyorum sımdı sebebınıde sormuyorum ama kafayı saglam tut saglıklı ol kendını ona buna takıp uzme beklentın olmasın o zaman hıc mutlu olamazsın hayatta

Ben zaten ofke donemine girdim ne ozluyorum ne de yoklugunu hissediyorum attraente zaten yalnizdim bu evlilikte ilk iki ay haric yalnizdim hep. Ilgisizligi, nazi, problemleri oof.. ruhum oyle hafifledi ki ha bi de resmen bitsin gobek aticam aslinda ben o yas surecini evliyken tasidim hep bi gun biterseye hazirladim buna ragmen hic bitmicek gibi geliyordu biz asla ayrilamaz kopamazdik ama yine bitiren de ben oldum su ise bak ki :)

Hayatimin adami ilkim olacak yani oyle mi bu dusunceyi cok begendim cok cok begendim tuttum bunu boyle dusunmek istiyorum :)

Sana da cok sabir diliyorum insallah iyisindir artik iyi misin?

O günlere göre çok iyiyim; hayatın türlü derdi var ama ben istediğim adamla uyanmayı başardım yaş 37 bile olsa =)
Olumlu düşünmekten vazgeçme, sen elinden geleni yaptın, insanlar keyfi acı çekmiyorlar ama acıya rağmen bir ömür sürüklemekte doğru değil. Sen doğru olanı yaptın, giden zaman geri gelmiyor, bu senin hayatın ve en iyi şekilde değerlendirmek hakkın, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamalısın. Hiç bir zaman geç değil, mazi hiç bir şeye engel değil. Gülüp geç insanlara onlar senin hayatını yaşamıyor. O kadar gençsin ki kıyamıyorum senin gibi insanların zamanı yitirmelerine. Ben insanları umursamamayı 35 yaşımdan sonra öğrendim sen o kadar bekleme =))

Dayak yedigimi soylemedim tabii ki herkese cok yakinlarim haric bilen yok olmadi anlasamadik diyorum aa cabalasaydin yuvayi disi kus yapar vs laflari duymazdan geliyorum bilmiyorlar cunku ne yasadigimi. O disi kuslar kocalarinin tursusunu kursun.

Insallah kardesim hepimizin karsisina ciksin oyle duzgun bi adam hatirliyorum sen de evlenmek istiyorsun insallah hatali secim yapmazsin ben gibi sukur ki cok guclu hissediyorum zaten pozitifim de ama bazi dangalak soylemlere karsi cok hassas ve alinganim elimde degil

Insallah diyorum :nazar:

Hassas olman normal tabi, zaten kendin mutsuz degilmissin gibi bir de millet gelir abuk subuk konusur.

Just cim sen kac yasindasin? Bir abuk subuk espri de ben yapayim , bak ben bir kere evlenememisken, belki sen 2. kere evleniceksin az basari mi :27::27::27:

just kusuruma bakma ama sen o kadar da sevmiyordun sanirim

mesaj eksik gitti, demek istedigim bu olay olmadan once esin zaten sevgini bitirmis 9 ayda. sanki bir rahatlama gelmisti uzerine simdi de esine degil pismanliklarina ve gelecekte ne olacagi konusuna agliyorsun.

esine sadece son yaptiklari icin hayatindan caldigi icin de kizginsin.

olaylara bir tecrube olarak bak disaridan gelen sacma laflara da kulagini tika. insanlar sana bir yorum yapmaya dahi cekinsin. o kadar guclu olduugunu goster onlara.
ilk ikinci bu takintilar bende de var. ama karsina unutturacak biri mutlaka cikacak. zamana birak.
insanlarin nasil davrandigi ne soyledigi senin degerini degiil onlarin degersizligini gosterir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X