20 gün oldu bizdeler 20 gün daha kalacak lar evet saatler ceKaç gün kalacaklar? Saatlerce mi test çözüyor anlayamadım.
Başım hep sıkışıyor zaten anlamdım gitti hep sorunbaşınız her sıkıştığında intihar etmeyi düşünür müsünüz?
Zoruma giden kaynanamın telefonuna yükleniyor eşim ona yükleyelim dedi vermiyorum dedi gücü bana yetiyoröha bu devirde tel insanin özeli... ne düsüncesizler esin ask hayatinizla ilgili birsey yazsa zink diye kalirsin
Kayunpederimin telefonu var ama uygulama yüklenmiyor telefonu pahalı marka olmasına rağmen eşim yüklenmiyo dediTek sorun telefon mu? Anlamadım ki . Herşey güzelmiş sanki Tek dert telefonmuş gibi oldu . Ailece para koyun ortaya da alın madem kayınpedere bi telefon. Nedir bu böyle ..
sizde abuk subuk şeyler için ‘intihar’ düşüncesini aklınızdan çıkarın . Allah bi dert hastalık verir allah korusun anlarsınız hayatın değerini.
Odamı onlara verdim salonda uyuyorum benBaşlığı okuyunca vucudunuzda beğenmediğiniz yerler var oraları değiştirmek istiyorsunuzdur diye düşündüm
Ama başlıkla alakasız bir konu okudum
1.İntihar edecek bir konu değil
2.biraz net olabilirsiniz bende sıkılıyorum deyip telefonu alıp odanıza çekşleblrsinz zorla alacakları yok ya?
Onlardan tek kurtuluş ancak kulaklık takıp film izlerim yada telefon la konuşurumBu arada elinizde telefon olsa da gunde 12 saat insan bak bak bak embesil olur. Bos zamaniniz coksa kitap alsaniz da okusaniz daha guzel olmaz mi?
Bence cep telefonundan daha önemli sorunların varOdamı onlara verdim salonda uyuyorum ben
Marka yazamıyor um burda benim üstü onun telefonu ama eşim yüklenmiyor dediKayunpederimin telefonu var ama uygulama yüklenmiyor telefonu pahalı marka olmasına rağmen eşim yüklenmiyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?