Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim

oyle kv ye ben olsam telefonunu alir icini acar bi iki damla su koyar kapatirim cok pis sinir oldum suan
Ben dedim ki sen de arapça biliyor sun eşinin telefonu da arapça uygulamayı indir sen onun telefonunu al dedim surat asrı yok ben telefonu vermem diyor ben öyle birşey görmedim bilerek mi öyle yapıyor anlamadım ki

Bu kadar da olur mu bu konu gerçek olmasın lütfen

Dedim ya saçma gelebilir ama evet gerçekten depresyona girdim

Bence sadece kp değil başlık sahibi dahil hepsi suriyeli.

Allah yardımcın olsun... Senin Kayınpeder nereli? Eşin Ne iş yapıyor? Ve Senin aileni merak ettim? Garip geldi bana herşey

Yapacak bisey yok komik gelebilir ama kp sinavi ilk girmede kazansin ve bi daha senin telefona el koymasin

Yine nerden tutsak elde kalan konulardan biri. Öncelikle başlığı ele alalım kendinizi ne yönden değiştirmek istiyorsunuz? Değiştirmek için adım atın çaba gösterin. Sihirli değnek beklemeyin. İntihar düşünecek bir durum yok ortada.
Ağzınız var değil mi? Vermiyorum telefonumu nokta. İki kelimeyle işi halledebilirsiniz.Dişli olun biraz her şeye evet diyip sonra kendi kendinizi yemeyin.
Konunun her yerinde çocuğum yok yazmışsınız. Bu aileye bu kaos ortamında iyi ki çocuğunuz yok. Çocuk bu telefon değil sizi oyalasın, oyuncağınız olsun. Şu an en son düşünülmesi gereken şey çocuk

Bu kadar da olur mu bu konu gerçek olmasın lütfen
Arkaslar ben neden burda yalan yere konu açıp vaktimi harca yatım ki buraya konu açmanın sebebi ortada zaten çok kötüyüm kimsem yok herkes aile diyor da aile var ama yok gibi ailem ne yapabilir ki

Her konuda değişmek istiyorum utangaçlık ve çekingen Lil var bende hayır diyemiyorum bende bu yüzden konu açtım bıktım artık herkesin beni aptal yerine koymasından

Arkaslar ben neden burda yalan yere konu açıp vaktimi harca yatım ki buraya konu açmanın sebebi ortada zaten çok kötüyüm kimsem yok herkes aile diyor da aile var ama yok gibi ailem ne yapabilir ki
Durumunuz gerçek olmayacak kadar can sıkıcı. Size ait telefon gibi basit bir şeyi bile istemiyorsunuz.
İş bulmuşsunuz kv+kp keyfine gidip çalışmıyorsunuz, eşinizin iznine kalmış bir şey değil bu.
Yemek yapıyorsunuz bir tüp var ve laf ediyorlar.
Sizin oturduğunuz evi değiştirmek istiyorlar.
Sizin yatağınızda onlar yatıyor siz yerde salonda yatiyorsunuz.
Siz bu evin nesiniz ? Siz hizmetçi misiniz o evde ?

Her konuda değişmek istiyorum utangaçlık ve çekingen Lil var bende hayır diyemiyorum bende bu yüzden konu açtım bıktım artık herkesin beni aptal yerine koymasından
Sabah kahvaltı hazırlıyor um 9dan gece en erken 12e kadar konuşuyor eşim Bi alıyor telefonu eline onlar uyuyana kadar kafam davul gibi oluyor ev çok soğuk salonda uyuduğumuz için onlar uyumayana kadar uyumuyor uz biz

Ne olur ya ne yapmam gerekli bu konuda yarın sabah ne diyeyim onlara

Televizyon yok ama herkeste akıllı telefon var yaşlı kaynanada bile. O nasıl iş ? Eşinin suçu o ver derse napabilirsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…