Var ama çok uygulama var diyorlar silinmesin diyor lar kaynanam da telefonum bozulur ben telefon olmaz sa sıkılırım diyorBu evlilikte ve ortamda mutlu musun? Telefonunu kurtarinca hersey iyi mi olacak anlamadim?
Neden herkeste telefon var kpde yok?
Arabası var durumu iyi eşime söyledim annenin telefonuna yükle annesi yüklemem diyor bugün ben söyledim kendi telefonuna yükle olmaz diyor benim canım sıkılıyor diyor bana öyle söyledi ama eşim yüklenmiyor dedi yalan söyledi bana yani kaynanam öyle dediği zaman da eşim bizim yanımız saydı hiçbir şey demediKp suriyeli anladığım kadarı ile. Ehliyeti ne yapacak araba mı alacak araba alacak para varsa telefon neden almıyor. Ne hakla senin telefonunda eşin yada bir başkası söz sahibi olur. Hem de kv nin var diyorsun o versin neden demiyorsun eşine. Buraya yazdıklarını eşine söyleyemiyor isen bu nası evlilik
Kadın vermiyor eşim de vermiyor akşam işten gelince oyun felan oynuyor kaynanam zaten sürekli görüntülü konuşuyor çocukları ile ben de yemek temizlik onlarda bitiyoArabası var durumu iyi eşime söyledim annenin telefonuna yükle annesi yüklemem diyor bugün ben söyledim kendi telefonuna yükle olmaz diyor benim canım sıkılıyor diyor bana öyle söyledi ama eşim yüklenmiyor dedi yalan söyledi bana yani kaynanam öyle dediği zaman da eşim bizim yanımız saydı hiçbir şey demedi
Ayyy fenalık bastı bana. Yas kaç? niye kendini ifade edemiyosun?eşine karşı restini çek tavrını belli et net ol ve bu kadar iç içe yaşamayınVar ama çok uygulama var diyorlar silinmesin diyor lar kaynanam da telefonum bozulur ben telefon olmaz sa sıkılırım diyor
İste ben de kitap okuyun diyorum. Yine kurtulursunuz. Kulak tikaci takin,sokun kafanizi kitabiniza kimseyi duymayin gormeyin.Onlardan tek kurtuluş ancak kulaklık takıp film izlerim yada telefon la konuşurum
öha bu devirde tel insanin özeli... ne düsüncesizler esin ask hayatinizla ilgili birsey yazsa zink diye kalirsin
25 yaşında sayılırım ne yapayım söylüyor um anlamıyor lar ki hepsi aynı nasıl tepkimi koyacam pekiAyyy fenalık bastı bana. Yas kaç? niye kendini ifade edemiyosun?eşine karşı restini çek tavrını belli et net ol ve bu kadar iç içe yaşamayın
Eşimle beraber salonda yerde uyuyoruz hala da beğenmiyor hanım efendiGerçekten eşiyle mesajda bahsi geçecek bir aşk hayatları olduğunu sanmıyorum. Bu kızın sevildiğine bile inanmıyorum.
Hiç kimseye demediğim şeyi ilk defa sana diyorum 30 yıllık hayatımda. Neden bu hayata kendini mahkum ediyorsun? Geçmiş zamanla sorardım ama olmuş bitmiş artık. Ailen bu evliliğin neresinde? Kendimden örnek vereyim eşim ciddi anlamda beni incitirse ailemin hesap soracağını çok iyi bilir. Ailen ilgisizse bile sen bari biraz kitap oku kendini gelişir. İmkan yarat ve lütfen açıköğretimden okul bitir. Lise, lisans... halk eğitime gidebiliyorsan git el işi kurslarına. Çok sıkışırsan üç beş kuruş kazanabilirsin. Bu kadar mahkum olma onlara. Ben hiç sevmedim o aileyi. Ve lütfen çocuk yapma o ortamane demek odamı onlara verdim? Eşin nerde yatıyor? Karı-koca hayatınız hiç yok mu? Çok sinir bozucu. Ne zaman gidecekler? Ya da gideceklerm
Çalışıyor dum tekstil de sonra fiyat çok düşük verdiler gitmedim şimdi iş buldum iyi ama bunlar burda diye gidemiyorumSiz neden çalışmıyorsunuz?
Bence asıl onlar oradayken gitmelisiniz. İş buldum, çalışmaya başlıyorum deyin.Çalışıyor dum tekstil de sonra fiyat çok düşük verdiler gitmedim şimdi iş buldum iyi ama bunlar burda diye gidemiyorum
Hala da burun kurun ediyor lar sırf çocuğum yok diye bütün bunlarYatak odanızda misafirler kalıyor.
Telefonunuz kayınpederde...
"This is özel hayaaaaaaat" diye bağırıp kocanızı Leonidas edasıyla tekmeleseniz yeridir.
Çocuğum yok evet ilaç lazım kimse almıyor ne yapayım ben bende para da yetmiyor düzenli kullanmam gerekiyor ben hiç almadım de felan da gitmedim çocuğum yok diye beni kadın gibi görmüyor lar bence ben hissettimHala da burun kurun ediyor lar sırf çocuğum yok diye bütün bunlar
İzin vermiyor eşim söyledim yok dedi evim le de dalga geçiyor lar zaten gidip ev sahibine demişler ki ev bulsak çıkacaz burdan ben sinirlendim niye gidip öyle söylüyor sun diye oda diyor ki evin güneş görmüyor balkonu yok bende dedim bana uygun olan ev buBence asıl onlar oradayken gitmelisiniz. İş buldum, çalışmaya başlıyorum deyin.
Bütün bunlar çocuğunuz yok diye olmaz.Hala da burun kurun ediyor lar sırf çocuğum yok diye bütün bunlar
oyle kv ye ben olsam telefonunu alir icini acar bi iki damla su koyar kapatirim cok pis sinir oldum suanVar ama çok uygulama var diyorlar silinmesin diyor lar kaynanam da telefonum bozulur ben telefon olmaz sa sıkılırım diyor
Hayır öyle düşünmüyorum tabi ki de ama bilmem öyle hissettim ama ben ne yapsamda olmuyor ellmden bu kadar geliyor 3 çeşit yemek istiyor küçük bir tüpüm var tek çeşit yapınca akşam eşim gelince yemeği beğenmiyor muş gibi valla bizde bunu yedik diyor ne yapimBütün bunlar çocuğunuz yok diye olmaz.
Ama böyle bir aileyle uğraşırken çocuk sahibi olmama kararı verebilirsiniz.
Gerçekten çocuk olunca bu aileye sihirli bir değnek değecek ve hepsi bir anda anlayışlı ve saygılı insanlara dönüşecekler diye mi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?