Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim

Bu evlilikte ve ortamda mutlu musun? Telefonunu kurtarinca hersey iyi mi olacak anlamadim?
Neden herkeste telefon var kpde yok?
Var ama çok uygulama var diyorlar silinmesin diyor lar kaynanam da telefonum bozulur ben telefon olmaz sa sıkılırım diyor

Arabası var durumu iyi eşime söyledim annenin telefonuna yükle annesi yüklemem diyor bugün ben söyledim kendi telefonuna yükle olmaz diyor benim canım sıkılıyor diyor bana öyle söyledi ama eşim yüklenmiyor dedi yalan söyledi bana yani kaynanam öyle dediği zaman da eşim bizim yanımız saydı hiçbir şey demedi

Kadın vermiyor eşim de vermiyor akşam işten gelince oyun felan oynuyor kaynanam zaten sürekli görüntülü konuşuyor çocukları ile ben de yemek temizlik onlarda bitiyo

Var ama çok uygulama var diyorlar silinmesin diyor lar kaynanam da telefonum bozulur ben telefon olmaz sa sıkılırım diyor
Ayyy fenalık bastı bana. Yas kaç? niye kendini ifade edemiyosun?eşine karşı restini çek tavrını belli et net ol ve bu kadar iç içe yaşamayın

Ben daha büyük sorunların olduğunu düşünüyorum. Sen kendini böyle ezik duruma düşürüp kendi değerini bilmezsen baskalari da bu durumdan faydalanır. Al telefonunu sil programı, veremem bana lazım de. Eşin diretirse de sen de diretedeksin istediğin olana kadar da tavrını koruyacaksın.
Bu kadar ezik olmayın.

Ben telefonuma resmen bağımlıyim. Krize girerdim kesin. Fenalık geldi eşinin ailesinden bana ter bastı

öha bu devirde tel insanin özeli... ne düsüncesizler esin ask hayatinizla ilgili birsey yazsa zink diye kalirsin

Gerçekten eşiyle mesajda bahsi geçecek bir aşk hayatları olduğunu sanmıyorum. Bu kızın sevildiğine bile inanmıyorum.

Hiç kimseye demediğim şeyi ilk defa sana diyorum 30 yıllık hayatımda. Neden bu hayata kendini mahkum ediyorsun? Geçmiş zamanla sorardım ama olmuş bitmiş artık. Ailen bu evliliğin neresinde? Kendimden örnek vereyim eşim ciddi anlamda beni incitirse ailemin hesap soracağını çok iyi bilir. Ailen ilgisizse bile sen bari biraz kitap oku kendini gelişir. İmkan yarat ve lütfen açıköğretimden okul bitir. Lise, lisans... halk eğitime gidebiliyorsan git el işi kurslarına. Çok sıkışırsan üç beş kuruş kazanabilirsin. Bu kadar mahkum olma onlara. Ben hiç sevmedim o aileyi. Ve lütfen çocuk yapma o ortama ne demek odamı onlara verdim? Eşin nerde yatıyor? Karı-koca hayatınız hiç yok mu? Çok sinir bozucu. Ne zaman gidecekler? Ya da gideceklerm

Ayyy fenalık bastı bana. Yas kaç? niye kendini ifade edemiyosun?eşine karşı restini çek tavrını belli et net ol ve bu kadar iç içe yaşamayın
25 yaşında sayılırım ne yapayım söylüyor um anlamıyor lar ki hepsi aynı nasıl tepkimi koyacam peki

Eşimle beraber salonda yerde uyuyoruz hala da beğenmiyor hanım efendi

Hala da burun kurun ediyor lar sırf çocuğum yok diye bütün bunlar
Çocuğum yok evet ilaç lazım kimse almıyor ne yapayım ben bende para da yetmiyor düzenli kullanmam gerekiyor ben hiç almadım de felan da gitmedim çocuğum yok diye beni kadın gibi görmüyor lar bence ben hissettim

Bence asıl onlar oradayken gitmelisiniz. İş buldum, çalışmaya başlıyorum deyin.
İzin vermiyor eşim söyledim yok dedi evim le de dalga geçiyor lar zaten gidip ev sahibine demişler ki ev bulsak çıkacaz burdan ben sinirlendim niye gidip öyle söylüyor sun diye oda diyor ki evin güneş görmüyor balkonu yok bende dedim bana uygun olan ev bu

Hala da burun kurun ediyor lar sırf çocuğum yok diye bütün bunlar
Bütün bunlar çocuğunuz yok diye olmaz.
Ama böyle bir aileyle uğraşırken çocuk sahibi olmama kararı verebilirsiniz.

Gerçekten çocuk olunca bu aileye sihirli bir değnek değecek ve hepsi bir anda anlayışlı ve saygılı insanlara dönüşecekler diye mi düşünüyorsunuz?

Hayır öyle düşünmüyorum tabi ki de ama bilmem öyle hissettim ama ben ne yapsamda olmuyor ellmden bu kadar geliyor 3 çeşit yemek istiyor küçük bir tüpüm var tek çeşit yapınca akşam eşim gelince yemeği beğenmiyor muş gibi valla bizde bunu yedik diyor ne yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…