- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- 13
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
hemen kendıne tanı koyma. ugras bul . kafanı onla mesgul et. zamanla degısıyorsun boyle bıle.Arkadaşlar selam tekrardan ;
Ben herşeyi kafama çok takan biriyim herkesin laf sokmaları canımı çok acıtıyor iyi davrandığım halde insanlar beni çok ezmeye çalışıyor anksiyete ve panik atağım var çok değil ama birde obsesif ve kompülsif olduğumu düşünüyorum
Ben yeni evliyim eşimin ailesinin tavırları psikoloji mi çok etkiliyorhemen kendıne tanı koyma. ugras bul . kafanı onla mesgul et. zamanla degısıyorsun boyle bıle.
Etkilemez mi yıllar önce yaptıkları tavırlar psikolojimi etkiledi şimdi hastayım hastalığımın sebebi geçmişte bana yaptıkları şimdi bin iyi olsunlar doktor doktor geziyorumBen yeni evliyim eşimin ailesinin tavırları psikoloji mi çok etkiliyor
Ama bak gerçekten aşırı takıntılıyım söylenilen sözleri 100 kere beynimden geçiriyorumHer söyleneni kafaya takmak obsesyon muymuş
Yok ben bilmediğim için sordum canım.Ama bak gerçekten aşırı takıntılıyım söylenilen sözleri 100 kere beynimden geçiriyorum
Çok üzüldüm inanın aynı durum bendede var şuan 100 kere düşünüyorum dediklerini insanlarla derdimi paylaşıyorum sen napmışsındır kimbilir yada insanların dedikodusunu yaptığımı düşünüp anlattığım dertleri hemen gidip onlara söylüyorlarEtkilemez mi yıllar önce yaptıkları tavırlar psikolojimi etkiledi şimdi hastayım hastalığımın sebebi geçmişte bana yaptıkları şimdi bin iyi olsunlar doktor doktor geziyorum
Benden sana tavsiye takma takarsan 10 yıl sonraki ben gibi olursun kimse için değmez bu hayatta ye iç gezAma bak gerçekten aşırı takıntılıyım söylenilen sözleri 100 kere beynimden geçiriyorum
Ona bile karışıyorlar laf ediyorlar güneydoğulu Kürt bi aileye gelin gittim bende Arnavut ve İstanbul’un yerlisiyim çok sinirlerim gerildiBenden sana tavsiye takma takarsan 10 yıl sonraki ben gibi olursun kimse için değmez bu hayatta ye iç gez
Şimdiki aklım olsa asla takmazdım olan bana oldu panikatak anksiyete okb ne ararsan var hayat senin hayatın canınızı mı sıkıyorlar silin gitsin sağlıktan değerli bişey yok hayattaÇok üzüldüm inanın aynı durum bendede var şuan 100 kere düşünüyorum dediklerini insanlarla derdimi paylaşıyorum sen napmışsındır kimbilir yada insanların dedikodusunu yaptığımı düşünüp anlattığım dertleri hemen gidip onlara söylüyorlar
Arnavut olup nasıl öyle aileye gelin gittinOna bile karışıyorlar laf ediyorlar güneydoğulu Kürt bi aileye gelin gittim bende Arnavut ve İstanbul’un yerlisiyim çok sinirlerim gerildi
Babam hiç istemedi desemArnavut olup nasıl öyle aileye gelin gittinArnavutlar kendilerinden evlenir genelde
Onlarla neden paylaşım yapıyorsunuz ki öğrenmişsiniz münasebeti kesin selam selamÇok üzüldüm inanın aynı durum bendede var şuan 100 kere düşünüyorum dediklerini insanlarla derdimi paylaşıyorum sen napmışsındır kimbilir yada insanların dedikodusunu yaptığımı düşünüp anlattığım dertleri hemen gidip onlara söylüyorlar
Haklısınız aslında ben çok samimide değilim eşimin hatrı için gidiyorum ama gittiğim de devamlı laf sokuyorlar yerimde duramıyorumOnlarla neden paylaşım yapıyorsunuz ki öğrenmişsiniz münasebeti kesin selam selam
Bilmiş de istememiştir sevdiğinizdi herhalde yöre farkı yüzünden geçim zor oluyor halamın oğlu o yöreden bir bayanla evlendi ailesinden gizli geçinemedi boşandıBabam hiç istemedi desem
Canım bunun için tabi ki bir destek almanız gerekiyor burdan ancak tavsiye verebiliriz ama doktor size faydalı olacaktır..Arkadaşlar selam tekrardan ;
Ben herşeyi kafama çok takan biriyim herkesin laf sokmaları canımı çok acıtıyor iyi davrandığım halde insanlar beni çok ezmeye çalışıyor anksiyete ve panik atağım var çok değil ama birde obsesif ve kompülsif olduğumu düşünüyorum
Kendinize tanı koymayın önce . Sadece bazı aileler tuhaf olduğu için insan ister istemez takıyor bunu obsesif kompulsif bozukluğa yormayın . Önce bir psikiyatri uzmanına görünün . İçinizde herşeyi bastirmayin söylemek istediğinizi direkt söyleyin asiraya kasmamak kaydıyla ki eşinizin ailesi diye diyorum .Arkadaşlar selam tekrardan ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?