- 23 Ocak 2016
- 34.640
- 50.590
- 598
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Onlar laf sokarsa siz de inceden sokun bir daha yapmazlar kendinize laf söyletmeyinHaklısınız aslında ben çok samimide değilim eşimin hatrı için gidiyorum ama gittiğim de devamlı laf sokuyorlar yerimde duramıyorum
Evet takıntı okb canım ama sen yine de bi doktora git neyi tekrarlıyrosun meselaYahu biri bana cvap versin. Sürekli kafaya bişeyi takıp tekrarlamak bi hastalık mı
Kız ben konu sahibi değilimEvet takıntı okb canım ama sen yine de bi doktora git neyi tekrarlıyrosun mesela
Kız bunu sen yazmadın mı biri bana cevap versin diyeYahu biri bana cvap versin. Sürekli kafaya bişeyi takıp tekrarlamak bi hastalık mı
Evet keşke laf sokma becerim olsaydı çok saf ve temizimOnlar laf sokarsa siz de inceden sokun bir daha yapmazlar kendinize laf söyletmeyin
onlar sana alıscak zamanla sen onlara. tabıkı cok alakasız hıc taımadıgın ortama gırıyosun dan dıye kolay mı degıl ama hepımız o yoldan gectık. bıraz dınlememeye calıs. cok abartırlarsa ılerleyen zamanlarda tepkını koyarsın. sımdı ara bozmanın bı mantıgı yok yenı gelın olunca bı laf etsen 5 olurBen yeni evliyim eşimin ailesinin tavırları psikoloji mi çok etkiliyor
Ablaları abileri annesi benle yaşıt yiyenleri bile hepsi birlik olup ezmeye çalışıyor neler neler yaYok ben bilmediğim için sordum canım.
ben obsesyonları başka bişey olarak biliyorum da o yüzden belki ben yanlış biliyorum.
bu aada bu kafanda sürekli geçirdiğin şeyler kayınvalidenin söylediği şeyler falan mı
Pospartum Türkçe karşılığı lohusa depresyonu dimi nasıl atlattınız ilaç mı kullandınız benim de kızım 3 yaşında ben de olmuştum doğum yapıncaMerhaba bende cektim esimin ailesinden ve sonunda cok agir post partum gecirdim cocugum 3 yasinda daha yeni yeni kendime geliyorum. Benden tavsiye mesafe vede caninizi sikan birseyler soyluyorlarsa catir catir cevap verin. Saygi yoksa esiniz bile viz gelsin.
Saf ve temizsen senin hakkını Allah alır merak etme baban küsmedi değil mi Arnavutlar çünkü kendi taraflarından evleniyorlar geneldeEvet keşke laf sokma becerim olsaydı çok saf ve temizim
Yok küsmediSaf ve temizsen senin hakkını Allah alır merak etme baban küsmedi değil mi Arnavutlar çünkü kendi taraflarından evleniyorlar genelde
Onlar baya kalabalıktırAblaları abileri annesi benle yaşıt yiyenleri bile hepsi birlik olup ezmeye çalışıyor neler neler ya
Ailemin yanina geldim, is buldum, arkadas cevresini genislettim, bol bol gezdim, kitap okudum, kizimi krese verdim kendime zaman ayirmak icin, esimin ailesiyle az gorusuyorum... yani size iyi gelen seyleri yapin. Tam olarak iyilesmesemde kendimi biraz daha iyi hisediyorum. Ilac baslamistim Ama devam edemedim bir turlu.Pospartum Türkçe karşılığı lohusa depresyonu dimi nasıl atlattınız ilaç mı kullandınız benim de kızım 3 yaşında ben de olmuştum doğum yapınca
yazdım da bana doktora git demişinKız bunu sen yazmadın mı biri bana cevap versin diye
Eşin ne yapıyor peki hiç bşy demiyor mu onlaraAblaları abileri annesi benle yaşıt yiyenleri bile hepsi birlik olup ezmeye çalışıyor neler neler ya
Ne güzel ilaçsız atlatmışsınız ağır geçirip ilaçsız atlatmak ne güzelAilemin yanina geldim, is buldum, arkadas cevresini genislettim, bol bol gezdim, kitap okudum, kizimi krese verdim kendime zaman ayirmak icin, esimin ailesiyle az gorusuyorum... yani size iyi gelen seyleri yapin. Tam olarak iyilesmesemde kendimi biraz daha iyi hisediyorum. Ilac baslamistim Ama devam edemedim bir turlu.
Kız takıntı dedim ama yine de bi doktora uzmanına sor anlamında dedimyazdım da bana doktora git demişin
Eşin ne yapıyor peki hiç bşy demiyor mu onlara
Sen abartıyorsun lafının altında saklanıyor adamı kültürdenolduğu için pek bişey demek istemiyoryazdım da bana doktora git demişin
Eşin ne yapıyor peki hiç bşy demiyor mu onlara
haaa o mana da doktorKız takıntı dedim ama yine de bi doktora uzmanına sor anlamında dedimneyi tekrarlıyrosun onu de bakiym sen
Bunun kültürle ne alakası var ya. Hangi kültürden olursa olsun karşındaki insanSen abartıyorsun lafının altında saklanıyor adamı kültürdenolduğu için pek bişey demek istemiyor
Aman sen de onu mu takcan salla gitsinhaaa o mana da doktor
Bende canımı sıkan şeyleri düşünüp sürekli keşke şöyle desem böyle desem diye düşünürüm ya. Genelde kv yeahah
Bunun kültürle ne alakası var ya. Hangi kültürden olursa olsun karşındaki insan
Tek taktığım o harbiAman sen de onu mu takcan salla gitsineskiden ne takardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?