- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
İyi de psikologlar akşam saat 8'e,9'a kadar çalışıyor.Okullar tamamen tatil olsa da bir an evvel terapiye başlasan...
çünkü çok küçük bir ilçede yaşıyorum canım.okulların tatil olmasını bekliyorum diğer türlü ulaşım çok zor.Daha önce de söylemiştim,cevap bile yazmadın.
Belki yine cevaplamayacaksın.
Neden terapi görmüyorsun?
Belki de kliniğe yatman gerekebilir.
Bilmiyorum daha önceki konusunda başlamak için okulların kapanmasını beklediğini söylemişti, aslında seminer döneminde terapiye başlayabilirsin, günler zaten çok uzun, öğleden sonra da boş olacak, ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk sonuç alırsınİyi de psikologlar akşam saat 8'e,9'a kadar çalışıyor.
Cumartesileri çalışıyor.
Yeter ki gitmek istesin.
Yatıp yatmayacağına doktor karar verir,ben bilemem de...çünkü çok küçük bir ilçede yaşıyorum canım.okulların tatil olmasını bekliyorum diğer türlü ulaşım çok zor.
kliniğe yatmam gerektiğini zannetmiyorum.ama uzun bir toparlanma sürecine ihtiyacım var gerçekten.
Hergün gidecek değilsin zaten, haftada bir gün olır en fazla, seminer döneminde başla bence. Randevu alır okuldan çıkınca gidersinçünkü çok küçük bir ilçede yaşıyorum canım.okulların tatil olmasını bekliyorum diğer türlü ulaşım çok zor.
kliniğe yatmam gerektiğini zannetmiyorum.ama uzun bir toparlanma sürecine ihtiyacım var gerçekten.
Şu işaretlediğim kısımda ne demek istediniz?öncelikle buraya sürekli konu açtığım için bana lütfen kızmayın.burada dertleşmek beni rahatlatıyor.
kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum.yapayalnız.monoton.dua etmeyi bıraktım artık.
parçalanmış bir ailede büyüdüm.ben de boşandım.tesadüf mü bu ana babası ayrılmamış olanlar çok da güzel huzurlu evlilik yapıyorlar ama boşanmış olanlar huzuru zor yakalıyor.içimdeki o huzursuzluk boşluk duygusunu dolduramıyorum.30 yaşındayım.keşke boşanmasaydım.öğretmenlik de yapmasaydım.şu an para kazanıyorum evet ama yapayalnızım.para bana huzur vermiyor.ama diğer yarım bu düşünceye kesinlikle zıt.saçmalama diyor seni sevseydi ya öğretmenlik ya ben diye seçim yapmak zorunda bırakmazdı.
huzurlu olmaıyorum.geçen arkadaşım beni davet etti ben de hemen tepki verdim ya sürekli çağırıp durma işim var haftasonları diye halbuki kız iyi niyetle söylemişti.sonra seni insan yerine koyanda kabahat dedi.haklı o bana değer veriyor ben kırıyorum onu.kız arkadaşım bu arada o.
hayatımı tekeri patlak bir kamyon gibi görüyorum yokuş aşağı gidiyorum nereye toslayacağım belli değil.
artık erkeklere güvenim de yok en iyisine bile güvenmiyorum.babam sahip çıkmadı ki elin adamı koşulsuz sevsin.
dua ede da edemiyorum.anne babasıyla mutlu bir aile de büyüyenler ne şanslı.sonraki hayatlarında da doğru seçimler yapıyorlar çoğunluk öyle benim gözlemlediğim.ama ailede eksik varsa ki ben bu eksik sevgi duygusunu boşluğu dibine kadar yaşıyorum.sonrasında mutlu olmak zor çok zor.
ALLAH tan antidepresanlar var sahte de olsa bir mutluluk veriyor....okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.iyi ki varsınız.
ama sağlığım için şükür diyoum.Allahım sağlığımdan etmesin.en önemlisi o.bir de mesleğim.paramı kazanıyorum.sonsuz şükür bunlar için yaradanıma.
keşke boşanmasaydım.öğretmenlik de yapmasaydım
yavaş yavaş toparlanıyorsun bile...şükür ediysun..sadece antideprasan mı kullanıyorsun ben de sen gibiyim çünkü..çünkü çok küçük bir ilçede yaşıyorum canım.okulların tatil olmasını bekliyorum diğer türlü ulaşım çok zor.
yani erkek arkadaş değil normal kız arkadaşım demek istedimŞu işaretlediğim kısımda ne demek istediniz?
Kız arkadaşım bu arada o.
Derken?
evet canım antidepresan kullanıyorum.uyku düzenimde hiçproblem yok şükür.senin sıkıntın nedir dinlemek isterimyavaş yavaş toparlanıyorsun bile...şükür ediysun..sadece antideprasan mı kullanıyorsun ben de sen gibiyim çünkü..
lütfen öyle söyleme captain.inan eskiye göre daha iyiyim.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.çok iyi geliyor.sakinim de ama dertleşmek istiyorumtekrar şu noktaya döndüğün için tebrik ediyorum seni.
Hmm üstten zaten belirtmişsiniz kız diye. O yüzden sordum.yani erkek arkadaş değil normal kız arkadaşım demek istedim
evet yazmak rahatlatıyor.bilmiyorum kafam karışık burası iyi ki var.Hmm üstten zaten belirtmişsiniz kız diye. O yüzden sordum.
Hakkınızda hayırlısı. Diğer konunuza yorum yapmıştım bende ama hala aynı mesafedesiniz. Yazmak rahatlatıyor belki. Bişeyler duymak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?